Kies data
New Orleans

(Mini)bustours

New Orleans Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens een 2 uur durende rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap aan boord van de bus met airconditioning. Voorafgaand aan de tour krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen. Onderweg leer je over Voodoo en hoor je spookverhalen voordat je een bovengrondse privébegraafplaats betreedt. Toegang is exclusief voor uw groep en er worden geen andere bedrijven toegelaten. Volg vervolgens je gids naar een begraafplaats met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis. Loop door het orkaan Katrina-monument waar veel niet-geïdentificeerde lichamen werden begraven. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

New Orleans: halve dagtrip Oak Alley Plantation

3. New Orleans: halve dagtrip Oak Alley Plantation

Voel de zachte bries van zuidelijke gastvrijheid terwijl je wordt teruggevoerd naar de glorie van het oude zuiden! Deze rondleiding van een halve dag onthult de exclusieve en fascinerende verhalen achter het oude New Orleans. Ga lekker zitten en ontspan terwijl je wordt meegenomen op een tour door dit prachtige historische gebied.  Oak Alley is misschien wel de meest gefotografeerde plantage ooit; het was de instelling voor films zoals 'Interview with a Vampire' en 'Primary Colors'. Vanwege de sublieme visuele impact en implicatie in de geschiedenis van New Orleans, is dit een geweldige educatieve rondleiding om te ervaren met vrienden of familie. Nadat je de plantage hebt verkend, trakteer je jezelf op een verfrissende snack in de lokale café- en ijssalon. Dit is een ontspannende manier om je rondleiding te beëindigen, zittend aan de picknicktafels met uitzicht op de levende eikenbomen die zich uitstrekken van het landhuis tot aan de zacht stromende rivier de Mississippi. Je zult het gevoel hebben dat je bent teruggegaan naar een vervlogen tijdperk.

New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

4. New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

Ontdek Louisiana tijdens een begeleide dagtocht van New Orleans naar de historische Oak Alley Plantation, inclusief toegangskaarten, en een tocht met een moerasboot. Profiteer van vervoer heen en terug vanaf jouw hotel in New Orleans. Begin je activiteit met het ophalen bij je hotel en ontspan tijdens de rit naar Oak Alley Plantation. Geniet van een rondleiding door het plantagehuis door gidsen in historische kleding terwijl je hoort en leert over de tijden van slavernij. Geniet van de Griekse Revival-architectuur van het huis, de tentoonstellingen van antieke landbouwmachines en wandel over het terrein waar 28 gelijkmatig verdeelde, enorme eiken groeien. Blader door de smederij en souvenirwinkel, of stop voor een hapje (op eigen kosten) in het restaurant. Ga verder naar Barataria Basin voor een tocht met een luchtboot door de moerassen van de Bayou, waar jouw lokale kapitein je door de moerassen, moerassen en meren zal leiden. Reis met hoge snelheden voor een spannende rit en vertraag vervolgens om lokale dieren in het wild te spotten tijdens deze spannende luchtbootervaring. Kijk uit voor alligators, vogels en andere dieren. Elke rondvaart is uniek, dus je weet nooit wat je ziet. Zelfs in de winter - wanneer alligators overwinteren - heb je een goede kans om deze reptielen te spotten. Terug op het droge, ga terug naar de bus voor de rit terug naar New Orleans, waar je je reis afrondt met een handige drop-off bij je hotel.

New Orleans: Swamp Zipline Tour met transferoptie

5. New Orleans: Swamp Zipline Tour met transferoptie

Reis naar de oevers van Lake Ponchartrain, in het schilderachtige historische stadje Frenier, om het Maurepas-moeras vanuit een uniek perspectief te zien. Hang erboven op deze zipline-tour en bewonder de dieren van het moeras en de panoramische uitzichten. Begin de dag met een transfer vanaf uw hotel in New Orleans, als de optie is geselecteerd. Ontmoet bij aankomst uw gastheer die veiligheidsuitrusting en instructies voor de activiteiten van de dag zal verstrekken. Gebruik de voorziene lockers om losse spullen in op te bergen. Begin het avontuur vanaf een startplatform van 60 voet. Bewonder het uitzicht op het prachtige Maurepas-moeras en het meer van Ponchartrain. Bekijk de historische stad Frenier en de skyline van New Orleans. Terwijl je de baan doorkruist, neem je vijf afzonderlijke zip-lijnen, twee hangbruggen en een unieke wenteltrap met cipressen. Het moeras-zipline-parcours is ongeveer een halve mijl lang en het duurt ongeveer 1,5 uur om te voltooien. Word ondergedompeld in de natuur. Terwijl je door de baan zweeft, kun je alligators, schildpadden, slangen, witstaartherten, wilde zwijnen, wasberen, opossums, gordeldieren, zilverreigers, reigers en nog veel meer zien vanuit het comfort en de veiligheid van de boomtoppen.

Vanuit New Orleans: ticket Whitney Plantation & vervoer

6. Vanuit New Orleans: ticket Whitney Plantation & vervoer

Ga terug in de tijd met een bezoek aan de Whitney Plantation op deze dagtrip per bus vanuit New Orleans. Krijg een unieke kijk op de slaven die hier leefden en werkten via museumtentoonstellingen, kunstwerken, gerestaureerde gebouwen en honderden verhalen van slaven zelf. In 2014 opende Whitney Plantation haar deuren voor het publiek, voor de eerste keer in haar 262-jarige geschiedenis, als het enige plantagemuseum in Louisiana met een nadruk op slavernij.  De vroege eigenaren van Habitation Haydel, later bekend als Whitney Plantation, werden rijk met het produceren van indigo, voordat de plantage begin 19e eeuw overstapte op suiker.  Whitney is tevens significant vanwege het aantal historische buitengebouwen die door de jaren heen werden toegevoegd, die een uniek beeld geven van de evolutie van de operationele plantages van Louisiana. Het Big House is een van de best bewaard gebleven voorbeelden van Spaans Creole-architectuur, en een van de eerst gebouwde Creole-'cottages' in Louisiana.  Whitney Plantation Historic District staat in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.Het is een plek van herinnering en bewustzijn, bedoeld om de slaven te eren op de plantage zelf, en alle slaven die elders in de Verenigde Staten woonden.

New Orleans: Kajaktocht door Manchac Swamp Wildlife

7. New Orleans: Kajaktocht door Manchac Swamp Wildlife

Trek verder dan New Orleans naar de wildernis van Louisiana's bayous tijdens een groepskajaktocht door de moerassen van Manchac en Maurepas. Kajakervaring is niet nodig, want een gids leert je alles wat je moet weten om van dit avontuur in zuidelijke stijl te genieten. Selecteer de optie om opgehaald en vervoerd te worden naar de lanceerplaats vanuit de French Quarter van New Orleans of kies de optie om de groep te ontmoeten op de lanceerplaats. Ga aan de slag met je goed onderhouden kajak, peddel en reddingsvest. Luister terwijl je gids je stapsgewijze peddelinstructies geeft tijdens een veiligheidsbriefing. Begin aan uw kajaktocht door ondiepe en smalle waterwegen die onmogelijk te bereiken zijn met een gemotoriseerd vaartuig. Leer meer over de geschiedenis en het belang van dit cruciale ecosysteem. Zoek naar dieren in het wild die inheems zijn in deze wetlands, zoals alligators, schildpadden en uilen. Keer terug naar je ontmoetingspunt aan het einde van je tour.

New Orleans: Dead of Night Ghosts and Haunts Bus Tour

8. New Orleans: Dead of Night Ghosts and Haunts Bus Tour

Klim aan boord van de tourbus en neem een nachtelijke rit naar de meest spookachtige locaties in New Orleans. Ontsnap in de duisternis met je deskundige gids. Tijdens de twee uur durende tour doorkruis je een van de beruchtste straten in Amerika, ooit aangeduid als 'de haven van vermiste mannen' en luister je naar de verhalen over moord, verraad en vreemde stedelijke legendes. Ontdek waarom New Orleans echt de meest spookachtige plek in Amerika is! Je wordt door de stad vervoerd in een comfortabele bus met airconditioning.

New Orleans: wandeltocht begraafplaats

9. New Orleans: wandeltocht begraafplaats

Verken een unieke verzameling van 5 cultureel en architectonisch diverse begraafplaatsen in New Orleans. Deze begraafplaatsen bevinden zich op wat ooit de noordelijke (meer)grens van de stad New Orleans was, wat de dichtheid en verscheidenheid aan begraafplaatsen in dit gebied verklaart. Het is ook waar de overblijfselen van niet-geïdentificeerde lichamen van de orkaan Katrina worden begraven. Ontmoet je gids buiten Bon's Street Food, waar de bus je ophaalt om de tour te starten. Geniet van exclusieve toegang tot de Old Fellows Rest Cemetery. Vanaf de Odd Fellows Society Cemetery ga je naar de Masonic Cemetery. Dan op naar de begraafplaatsen. Kom meer te weten over de beproevingen en beproevingen van de vroege Ierse immigranten in de stad op St. Patrick Cemetery, evenals de verwoestende effecten van gele koorts op de Charity Hospital Cemetery. Ervaar verbluffende architectuur terwijl je enkele van de meest extravagante graven van de stad bewondert op de begraafplaatsen van Greenwood & Cypress Grove. Sluit je tour af met een diepgaand overzicht van de blijvende gevolgen van de orkaan Katrina, terwijl je respect toont voor de vele levens die verloren zijn gegaan op de orkaan Katrina Memorial Cemetery.

Louisiana: Laura, Oak Alley of Whitney Plantation Tours

10. Louisiana: Laura, Oak Alley of Whitney Plantation Tours

Kies voor een bezoek aan de Laura Creole Plantation en zie The Maison Principale (Big House), The French Jardin, The Plantation Kitchen Garden, The Banana Grove en de originele 1840s Slave Cabins waar The Legendary Tales of Compair Lapin (in het Engels bekend als Br ' er Rabbit) werden voor het eerst opgenomen. Neem de tijd om door lokale kunst, ambachten en souvenirs te bladeren in de historische cadeauwinkel. Bezoek de nieuwe museumexpositie en leer meer over het dagelijks leven van vrije en tot slaaf gemaakte mensen op de suikerplantage. Neem de optie om de Oak Alley Antebellum Plantation te verkennen, genoemd naar de avenue van 28 gigantische eiken die naar het huis leidt. Stap binnen in gracieuze interieurs die de romantiek van een ander tijdperk weerspiegelen, waar glimmende hardhouten vloeren en glanzende kroonluchters zowel de stralen van het zonlicht weerspiegelen als de eerbiedwaardige geschiedenis van dit prachtige huis. Ontdek het verhaal van degenen die slaven waren op deze suikerplantage van ongeveer 1835 tot het einde van de burgeroorlog. Bekijk de Tent-tentoonstelling van de Geconfedereerde Commandant Officier en het Sugar Cane Theatre, dat het verhaal vertelt van de impact van suiker op de mensen van Oak Alley, via video en tentoonstelling. Of maak van de gelegenheid gebruik om de Whitney Museum Plantation te verkennen, een plaats van herinnering, met de nadruk op het leven van de slaven en hun erfenissen. Ervaar de wereld van de suikerplantage van 1830 door de ogen van de slaven die hier hebben gewoond en gewerkt. Geniet van een 90-minuten durende wandeling en krijg een uniek perspectief op de levens van de tot slaaf gemaakte mensen, die hun verhalen leren door middel van de echte mondelinge geschiedenissen die zijn geregistreerd door het Federal Writers Project tijdens de depressie. Zie het vroegste en best bewaarde, opgekauwde Creools huisje in Louisiana, allemaal gebouwd door slaven. Bewonder de originele structuren en authentieke afbeeldingen genesteld in een werkend suikerrietveld.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Minivan- & bustours in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Minivan- & bustours zijn de moeite waard in New Orleans?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.150 beoordelingen

Makkelijk te boeken, gemakkelijk te vinden locatie. Begon ongeveer 30 minuten te laat. Vervoer en historische informatie verstrekt tijdens de rit. Leuke bus. Geen franje. Zeer informatieve tour zodra je aankomt. Zeer weinig tijd om te winkelen na en dat voelde gehaast. Voor $ 67 voor volwassenen, voelt het duur voor wat er wordt verstrekt, maar we hadden geen eigen voertuig en wilden naar deze plantage gaan. De focus op het leven van de slaven hier in plaats van de glorie van het grote huis was erg belangrijk en impactvol. Zou om deze reden anders aanbevelen, kan goedkoper zijn om alleen te komen.

Ik waardeer de Whitney Plantation Tour vanwege de nadruk op slavernij en het vertellen van de verhalen door de levens van de kinderen van de slavernij. Cheryl onze gids was geweldig, ze was een no-nonsense soort vrouw die haar geschiedenis kende en de plantage tot leven bracht. Het was een geweldige educatieve ervaring.

Ik ging naar het loket in French Quarter om de voucher in te wisselen voor het instapkaartje en realiseerde me dat ik een fout had gemaakt op de datum en mijn eigenlijke tour had gemist en ze lieten me toch zonder enig probleem gaan. Ik was erg blij. Alles was op tijd en precies zoals verwacht.

Het was een geweldige ervaring om te leren over slavernij en hoeveel de bijdrage die ze hebben geleverd aan dit land en de waardevolle les die we daaruit moeten leren.

Onze gids was zeer informatief en direct met de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens die pijnlijke jaren voor mijn voorouders.