New Orleans
Musea & tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

New Orleans: entreekaartje voor het National WWII Museum

1. New Orleans: entreekaartje voor het National WWII Museum

Het National WWII Museum is door het Amerikaans Congres uitgeroepen tot het officiële nationale museum over de Tweede Wereldoorlog. Het ligt in het centrum van New Orleans, waar historische tentoonstellingsstukken, restoratiewerk, een ouderwets dinertheater en restaurants over 5 bijzondere paviljoens verdeeld zijn. Koop je getimede tickets van tevoren om je gewenste toegang of filmtijd veilig te stellen. Het museum is gevestigd in 5 gebouwen en vertelt het verhaal van de Amerikaanse ervaring in de oorlog die de wereld veranderde – waarom het werd uitgevochten, hoe het werd gewonnen, en wat het vandaag betekent. Het Louisiana Memorial Pavilion biedt de tentoonstelling 'D-Day Invasion of Normandy' en een tentoonstelling die het verhaal vertelt van de oorlog aan het thuisfront.  In de 'Campaigns of Courage'-ruimte is de tentoonstelling 'Road to Tokyo' te zien, die het slopende pad van Pearl Harbor naar Tokio volgt. Het herbergt ook de tentoonstelling 'Road to Berlin', waarin de werkelijke gevechtssituaties en dorpen worden nagebootst toen Amerika campagne voerde om de asmogendheden te verslaan.  Het U.S. Freedom Pavilion bevat echte WW2-vliegtuigen die in oorlogstijd zijn hersteld, waaronder het B-17E Flying Fortress, evenals tanks en vrachtwagens uit de oorlogstijd. Liberation Pavilion, dat in 2022 wordt geopend, zal de laatste maanden van de oorlog en de directe naoorlogse jaren onderzoeken en eindigen met een uitleg van de links naar ons leven van vandaag.  In het Solomon Victory Theatre kun je het epische verhaal van de Tweede Wereldoorlog zien, horen en voelen in de exclusieve 4D-ervaring 'Beyond All Boundaries', verteld door Tom Hanks. Deze filmervaring vereist de aanschaf van de optie die de 4-D-film omvat.

...
New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

2. New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

Geen enkel ander sightseeingpakket in New Orleans kan tippen aan de ongelooflijke keuze, het gemak en de waarde van de Go City-pas. Uw New Orleans All-Inclusive Pass omvat toegang tot een aantal van de meest populaire stadsattracties van New Orleans, attracties in de Franse wijk van New Orleans en de omliggende attracties van Louisiana. Wanneer je elke locatie bezoekt met je All-Inclusive Pas, is de toelating al geregeld. Je volgt gewoon de instructies in de gids en toont je Go City-pas om binnen te komen. U hoeft niet te wachten en steeds opnieuw te betalen. De lage prijs van de New Orleans All-Inclusive Pass omvat besparingen op de toegangsprijzen die u zou betalen als u uw attractietickets voor New Orleans afzonderlijk op elke locatie zou kopen. Activiteiten, attracties en rondleidingen inbegrepen bij de New Orleans All-Inclusive Pass: • Paddlewheeler Creoolse koningin • Avonturen in bustour door New Orleans • Het Nationaal WOII-museum • Spookachtige geschiedenisrondleidingen • Ultieme moerasavonturen • Mardi Gras Wereld • St. Louis nummer 1 begraafplaatstour door French Quarter Phantoms • Ghost & Vampire Combo Tour door French Quarter Phantoms • Kookdemonstratieles/New Orleans School of Cooking • Heiligen en zondaars door French Quarter Phantoms • Cajun Pride Swamp Tours • Garden District Tour door French Quarter Phantoms • Treme Tour door French Quarter Phantoms • Huis en tuinen van Longue Vue • Edgar Degas-huis • San Francisco-plantage • Zuidelijk Voedsel- en Drankmuseum • Het New Orleans Jazz Museum in de Old US Mint • Huis uit 1850/Staatsmuseum Louisiana • Cabildo/The Louisiana State Museum• New Orleans Pharmacy Museum • Louisiana Kindermuseum • Presbytere/het Louisiana State Museum

...
2 uur durende rondleiding door de Franse wijk en begraafplaats

3. 2 uur durende rondleiding door de Franse wijk en begraafplaats

Dit staat bovenaan de lijst van dingen om te doen in New Orleans! Bij een ontmoeting in de Franse wijk, leer je over de geschiedenis van lang geleden, evenals de vele soorten architectuur en hoe immigranten de geschiedenis, verfkleuren en de architectuur beïnvloedden! Hoewel dit de oudste begraafplaats in New Orleans is, onthult je gids de eerste begraafplaatsen in de stad en een andere begraafplaats, die in gebruik was vóór St. Louis #1. U zult horen over begrafenisgebruiken, die in de Verenigde Staten niet vaak worden gebruikt. Bereid je voor! De architectuur op de begraafplaats is geweldig! Er zijn veel verschillende soorten architectuur, evenals begrafenissen op deze begraafplaats. Bekijk de enorme tombes van de Society (de Italianen, de Fransen, het bataljon van de artillerie, de Spanjaarden, de Portugezen en nog veel meer!), het graf van Homer Plessy, Bernard Marigny (de rijkste, jongste persoon die in de stad New Orleans woont) , het bracht ook het spel craps naar Amerika!), en het protestantse gedeelte (op een katholieke begraafplaats). Je zult geïntrigeerd zijn door de geschiedenis en de begrafenispraktijken in deze Dodenstad! Een pauze van 10 minuten voor verfrissingen (niet inbegrepen in de tourprijs) in het oude treinstation, nu een welkomstcentrum, bereidt je voor op het doorgaan in de Franse wijk in het laatste uur van je tour. Als de tijd het toelaat, kan uw gids u door het centrum leiden met de geschiedenis van het treinstation en informatie over Katrina. Je bezoekt Armstrong Park, voorheen bekend als Congo Square, waar vroeger voodoo-rituelen plaatsvonden. Soms hoor je het drummen van een Voodoo-beoefenaar! Op donderdag kunt u deelnemen aan de Boerenmarkt, door de lokale bevolking. Vervolgens ontdek je meer verhalen over de Franse wijk en de plek van het huis van Marie Laveau, waar ze haar kinderen opvoedde en haar voodoo beoefende! Op naar Jackson Square! Je bent nu op de oorspronkelijke grond waar de stad New Orleans begon! De geschiedenis van St. Louis Cathedral is een must, want het is de oudste continu werkende katholieke kathedraal in de Verenigde Staten! Na het beëindigen van de tour moet je zeker een bezoek brengen aan de mis of de gratis rondleiding door deze ongelooflijk mooie kathedraal. De geschiedenis van de flankerende gebouwen op Jackson Square bevat prachtige, verrassende verhalen over de Baronnes Pontalba en de Spaanse overheersing. Deze omvatten de Cabildo, de Presbytere en de Pontalba Appartementsgebouwen. Andrew Jackson zit moedig op zijn paard in het midden van Jackson Square, dat in 1851 aan hem werd opgedragen.

...
New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

4. New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

Je tour begint in Bourbon Street, waar je je lokale deskundige gids ontmoet. Ontdek hoe dit gebied zich ontwikkelde van een louche sloppenwijk tot een van de meest vooraanstaande plezierdistricten in de Verenigde Staten. Je zult ook een bar binnenzwaaien om meer te weten te komen over (en ook te genieten als je wilt) een van de vele cocktails die in de Franse wijk worden gemaakt, voordat je pauzeert in Royal Street om enkele van de beste straatmuzikanten in Amerika te zien en meer te weten te komen over de creatie van Jazz muziek. Van daaruit neemt je gids je mee naar Jackson Square, waar je monumentale gebouwen ziet, zoals de Pontalba-appartementen (de oudste continu bewoonde appartementen in Amerika), de St.Louis-kathedraal en de Cabildo (waar de Louisiana Purchase werd ondertekend) . Je stapt dan de Presbytere binnen voor een rondleiding door het interieur, inclusief exposities over Mardi Gras en orkaan Katrina. Je kunt New Orleans niet bezoeken zonder een ontmoeting met het bovennatuurlijke, dus je volgende stop is een van de meest spookachtige gebouwen in de stad, waar je een rondleiding krijgt door het interieur met de beruchte seancekamer. Of je nu een scepticus bent of een gelovige, dit is een ervaring die je niet mag missen. Nadat je door de oude Franse markt bent geslingerd en bent gestopt op de beste plek om foto's te maken van Jackson Square, ga je naar het rivierfront om de stoomboten de machtige rivier de Mississippi op en af te zien gaan.

...
New Orleans: Destrehan Plantation Tour

5. New Orleans: Destrehan Plantation Tour

Bij aankomst zullen de gasten de Destrehan Plantation store en de cadeauwinkel binnenkomen en via de achterdeur naar het terrein lopen, waar ze een persoonlijke tolk zullen ontmoeten om aan de tour te beginnen. De tolk leidt gasten op met verhalen over de mensen die op de plantage hebben gewoond, zowel vrij als tot slaaf gemaakt. Er zal ook een gelegenheid zijn om naar een origineel document te kijken dat getekend is door Thomas Jefferson en James Madison, en om de betekenis van het document te leren in termen van hoe het zich verhoudt tot Louisiana History. Na de rondleiding door het huis kunnen gasten een volksdemonstratie bekijken en de afhankelijkheidsgebouwen zelf verkennen, zoals een slavenhut met een register van slavernij, een hut voor opzichters met de 1811 Slavenopstand en Rost Home Colony-exposities, een buitenkeuken, een wasruimte, een pelsjagershut en de Legacy-kamer met originele documenten en artefacten van de familieleden.

...
New Orleans: Mardi Gras Museum voor Kostuums & Cultuur Tour

6. New Orleans: Mardi Gras Museum voor Kostuums & Cultuur Tour

De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten met onbeperkte toegang tot de kostuumkast en de unieke cadeauwinkel. Uw gids zal de tradities en kostuums van Mardi Gras tot leven brengen. Kostuums nemen een jaar in beslag en je ziet de details en de verbluffende weergave van wat Mardi Gras zo speciaal maakt. Met honderden kostuums tentoongesteld, krijg je een prachtig kijkje in de praalkunsten van de koningen en koninginnen, de originele wandeltochten en hoe ze tot stand kwamen, evenals enkele van de meer unieke kostuums. Je zult niet teleurgesteld zijn door het vakmanschap, het kunstenaarschap en de geschiedenis achter alle kostuums.

...

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.