Wateractiviteit

New Orleans: jazzboottocht van 1 dag op de stoomboot Natchez

New Orleans: jazzboottocht van 1 dag op de stoomboot Natchez

Vanaf € 33,58 per persoon

Stap aan boord van de stoomboot Natchez en wordt teruggevoerd in de tijd! Dein mee op de zachte stroming en ontdek waarom New Orleans werd gesticht op de prachtige oevers van de Mississippi tijdens deze jazzboottocht van 2 uur.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Luister naar de geluiden van Calliopemuziek tijdens je 2 uur durende boottocht
 • Ga terug in de tijd aan boord van de enige authentieke stoomboot in New Orleans
 • Bezoek de zorgvuldig bewaarde stoommachinekamer
 • Geniet van een optionele Creoolse lunch
Volledige beschrijving
Je ervaart de schoonheid en romantiek van New Orleans en maakt een reis terug in de tijd aan boord van de Sternwheeler Steamboat Natchez, de enige authentieke stoomboot in New Orleans. De 2-uur durende vaart vanuit het hart van de Franse wijk brengt je terug naar een tijd waarin het leven langzaam en sierlijk was, zoals de stroming door de Mississippi. De boottocht neemt gasten mee naar New Orleans vanaf de rivier, één van 's werelds meest actieve havens. Je bezoekt onze museale machinekamer en komt meer te weten over hoe stoom deze magnifieke boot door de machtige Mississippi drijft. Voeg als optie een Creoolse lunch toe, vers aan boord bereid en proef de smaken van New Orleans terwijl je ontspant tijdens je 2-uur durende vaart. Voorbeeld lunchmenu Maandag - zaterdag op 11:30 - 14:30 uur boottochten Natchez gehusselde salade Gumbo met kip en worst Steamboat Round Varkenslende Pasta met bayou-zeevruchten Paddlewheel Primavera Kruiden-knoflook Fingerling aardappelen Creoolse spinazie à la crème Haricots verts met amandine Witte chocoladebroodpudding Geflambeerde bananendessert (Foster) Plakken Frans brood van La Louisiane Koffie en ice tea inbegrepen Het menu kan per seizoen en beschikbaarheid worden gewijzigd.
Inbegrepen
 • 2-uur durende boottocht
 • Live commentaar
 • Calliope concert
 • Creoolse lunch (indien optie gekozen tijdens het reserveren)
 • Vervoer
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het instappen begint 30 minuten voor vertrek
 • Steamboat Natchez is van tijd tot tijd buiten dienst voor haar jaarlijkse Coast Guard-inspecties en algemeen onderhoud In dit geval vinden de rondvaarten plaats op haar zusterschip, de Riverboat City of New Orleans
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 1206 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,2/5
 • Vervoer
  4,1/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De cruise was leuk. We hebben het lunchpakket niet gedaan, maar we zaten de hele tijd op het dek en genoten van de zon en de geschiedenis samen met een drankje of twee. Ik beveel het ten zeerste aan als je een ontspannende en oude cruise wilt maken, van de geschiedenis wilt genieten en wilt kunnen zeggen dat je op een originele stoomboot zat! De enige aanbeveling die ik zou doen is dat misschien een leukere tourdocumentaire beter zou zijn. De gids was een beetje eentonig en na een tijdje verloren we de aandacht. Vooral voor degenen onder ons die geen maaltijd hebben en op de boot zijn voor de geschiedenis en kennis van de rivier.

Verder lezen

10 februari 2020

Dit was een leuke manier om het rivierperspectief te ervaren en een beetje te leren over de Mississippi-rivier, de Steamboat Natchez en New Orleans. Het was gemakkelijk toegankelijk voor een rolstoelgebruiker, met uitzondering van de badkamer, die krap was met een aanzienlijke helling. Hoewel nog steeds w / c toegankelijk, was het gemakkelijker met wandelstokken.

Verder lezen

22 januari 2020

It was calming and very enjoyable. The brunch was very nice and the jazz music after was very enjoyable. The cruise was very nice and informative and they told a lot about the history of the area. The facility and restroom was very clean and they went over the top to insure all things were sterilized. They also checked for covid vaccinations before boarding the vessel and required masks when not outside or in the area eating.

Verder lezen

3 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 22810