New Orleans
Plantagetours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Plantagetours: Onze meest aanbevolen

New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

1. New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

Ontdek Louisiana tijdens een begeleide dagtocht van New Orleans naar de historische Oak Alley Plantation, inclusief toegangskaarten, en een tocht met een moerasboot. Profiteer van vervoer heen en terug vanaf uw hotel in New Orleans. Begin uw ervaring met het ophalen van hotels en ontspan tijdens de rit naar Oak Alley Plantation. Geniet van een rondleiding door het plantagehuis door gidsen in historische kleding terwijl je hoort en leert over de tijden van de slavernij. Geniet van de Griekse Revival-architectuur van het huis, de tentoonstellingen van antieke landbouwmachines en wandel over het terrein waar 28 gelijkmatig verdeelde, enorme eiken groeien. Blader door de smederij en souvenirwinkel, of stop voor een hapje (op eigen kosten) in het restaurant. Ga verder naar Barataria Basin voor een tocht met een luchtboot door de moerassen van de Bayou, waar uw lokale kapitein u door de moerassen, moerassen en meren zal leiden. Reis met hoge snelheden voor een spannende rit en vertraag vervolgens om lokale dieren in het wild te spotten tijdens deze opwindende luchtbootervaring. Kijk uit voor alligators, vogels en andere dieren. Elke rondvaart is uniek, dus je weet nooit wat je ziet. Zelfs in de winter - wanneer alligators overwinteren - heb je een goede kans om deze reptielen te spotten. Terug op het droge, keer je terug naar de bus voor de rit terug naar New Orleans, waar je je reis afrondt met een handige drop-off terug naar je hotel.

...
New Orleans: halve dagtrip Oak Alley Plantation

2. New Orleans: halve dagtrip Oak Alley Plantation

Voel de zachte bries van zuidelijke gastvrijheid terwijl je wordt teruggevoerd naar de glorie van het oude zuiden! Deze rondleiding van een halve dag onthult de exclusieve en fascinerende verhalen achter het oude New Orleans. Ga lekker zitten en ontspan terwijl je wordt meegenomen op een tour door dit prachtige historische gebied.  Oak Alley is misschien wel de meest gefotografeerde plantage ooit; het was de instelling voor films zoals 'Interview with a Vampire' en 'Primary Colors'. Vanwege de sublieme visuele impact en implicatie in de geschiedenis van New Orleans, is dit een geweldige educatieve rondleiding om te ervaren met vrienden of familie. Nadat je de plantage hebt verkend, trakteer je jezelf op een verfrissende snack in de lokale café- en ijssalon. Dit is een ontspannende manier om je rondleiding te beëindigen, zittend aan de picknicktafels met uitzicht op de levende eikenbomen die zich uitstrekken van het landhuis tot aan de zacht stromende rivier de Mississippi. Je zult het gevoel hebben dat je bent teruggegaan naar een vervlogen tijdperk.

...
New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation & moerasboot

3. New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation & moerasboot

Ervaar 2 typische Louisiana-kenmerken - plantagehuizen en bayous - tijdens een begeleide dagtrip vanuit New Orleans met hotelovername. Tour Oak Alley Plantation, inclusief toegangskaarten, en kijk uit voor dieren in het wild tijdens een boottocht door de moerassen. Begin met een ophaalservice bij je hotel in French Quarter. Verlaat New Orleans en reis naar Oak Alley Plantation, een van de bekendste in het gebied. Gebouwd in 1837-1839, is de plantage beroemd om zijn steegje van 28 gelijkmatig verdeelde levende eiken. Volg een rondleiding door de historische plantage en krijg een educatief inzicht in de tijden van slavernij. Geniet daarna van een volledig vertelde boottocht door de moerassen. Kijk uit voor alligators, schildpadden, watervogels en andere lokale dieren in het wild. Luister terwijl je kapitein verhalen vertelt over de lokale Cajun- en Creoolse geschiedenis en de mensen die in het Bayou-gebied wonen. Rond je tour af met de terugreis naar New Orleans, waar je wordt afgezet bij je hotel in French Quarter.

...
Vanuit New Orleans: rondleiding Whitney Plantation

4. Vanuit New Orleans: rondleiding Whitney Plantation

In 2014 opende Whitney Plantation haar deuren voor het publiek, voor de eerste keer in haar 262-jarige geschiedenis, als het enige plantage-museum in Louisiana met een nadruk op slavernij. Via tentoonstellingen in het museum, herdenkingskunst, gerestaureerde gebouwen en honderden persoonlijke verhalen van slaven krijgen bezoekers aan Whitney een uniek perspectief op de tot slaaf gemaakte mensen die hier woonden en werkten. De vroege eigenaren van Habitation Haydel, later bekend als Whitney Plantation, werden rijk met het produceren van indigo, voordat de plantage overstapte op suiker, begin 19e eeuw. Whitney is tevens significant vanwege het aantal historische buitengebouwen die door de jaren heen werden toegevoegd, die een uniek beeld geven van de evolutie van de operationele plantages van Louisiana. Het Big House is een van de best bewaard gebleven voorbeelden van Spaans Creole-architectuur, en een van de eerst gebouwde Creole-'cottages' in Louisiana. Whitney Plantation Historic District staat in het Nationaal Register van Historische Plaatsen. Whitney Plantation Museum is een plek van herinnering en bewustzijn, bedoeld om de slaven te eren op de plantage zelf, en alle slaven die elders in de Verenigde Staten woonden.

...
New Orleans: Houmas House Plantation Tour

5. New Orleans: Houmas House Plantation Tour

Een bezoek aan het Houmas House Estate is meer dan alleen een rondleiding door het huis. Het is een volledig meeslepende ervaring die gasten leert over de architectuur, de cultuur en de landbouw van deze Louisiana-plantage en hoe de rivier de Mississippi het zuiden van de Verenigde Staten heeft gevormd. Hier krijg je een kijkje in het leven op een suikerrietplantage in de 19e eeuw. Gelegen aan de lagere rivier de Mississippi, op slechts een uur rijden van New Orleans, is het landhuis prachtig gerestaureerd in het vooroorlogse tijdperk, een weerspiegeling van de rijkdom die deze suikerrietboerderij in de jaren 1880 bezat. Een rondleiding door een herenhuis, geleid door gekostumeerde gidsen, leidt je door de 250-jarige geschiedenis en laat de architecturale evolutie van dit landhuis zien en hoe het een groots landgoed werd. Zeldzame en historische kunstwerken en artefacten worden getoond en gebruikt om het leven op de plantage te verklaren. Je kunt ook een self-guided tour maken door de uitgestrekte tuinen, wat een avontuur op zich is. Waterpartijen, geheime tuinen, sculpturen en prachtige Live Oak-bomen zijn de droom van elke fotograaf. Tal van zithoeken en schaduwrijke plekken zijn beschikbaar om uit te rusten en te genieten van het landschap. Voor filmliefhebbers was Houmas House de locatie voor de psychologische thriller "Hush, Hush, Sweet Charlotte" uit 1964 met Betty Davis en Olivia de Havilland in de hoofdrol. Het werd beschouwd als de engste film van zijn tijd en was ook beroemd vanwege het feit dat Joan Crawford oorspronkelijk tegenover Betty Davis was gecast, maar de film verliet, tot grote vreugde van haar costar. Meest recentelijk was het ook de setting voor een paar scènes in de bekroonde film "The Green Book" uit 2019. Dat zijn slechts enkele van de vele films en tv-shows die in Houmas House zijn gefilmd. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geesten, is Houmas House and Gardens de locatie van twee zeer ernstige, onverklaarbare gebeurtenissen: de ene versneld door de natuur, de andere door het zeer onnatuurlijke.

...
Van New Orleans: Oak Alley Plantation Tour

6. Van New Orleans: Oak Alley Plantation Tour

Profiteer van de pick-up in uw accommodatie in New Orleans en ga vervolgens naar de Oak Alley Plantation in Vacherie. Oak Alley, gelegen aan de oevers van de rivier de Mississippi, is vernoemd naar de 28 enorme eikenbomen die langs de weg lopen die voorafgaat aan - en dateert van vóór - het plantagehuis. Bewonder de Griekse heroplevingsarchitectuur van het huis, gebouwd in de 19e eeuw voor een van de rijkste families van het zuiden. Bekijk originele kenmerken, waaronder antieke landbouwmachines, en maak gebruik van voorzieningen zoals een restaurant en een souvenirwinkel. Laat je leiden door een gids in authentieke kleding in plantagestijl en hoor over het eerste exemplaar van Antebellum-restauratie langs de legendarische River Road.

...
New Orleans: moerasboottocht en Oak Alley Plantation Tour

7. New Orleans: moerasboottocht en Oak Alley Plantation Tour

Ontmoet je gids in New Orleans en laat de stad achter je terwijl je terug in de tijd reist naar de Oak Alley Plantation, langs het indrukwekkende Lake Pontchartrain. Bekijk de 400 meter lange steeg van eikenbomen van de plantage, elk meer dan 250 jaar oud, en de cipressen die aan de rivier de Mississippi grenzen. Verken de plantage met je gids en luister naar verhalen over de geschiedenis, die teruggaat tot 1839. Leer meer over het vroegere gebruik en de bewoners van de site en bezoek de tentoonstellingen van de plantage, Slavery at Oak Alley, Blacksmith Shop en Sugarcane Theatre , om meer te weten te komen over het verleden. Daarna reis je langs verschillende plantages in het gebied terwijl je naar het Manchac-moeras gaat. Verken dit particuliere natuurreservaat en hoor over de legende van de Rougarou-weerwolf. Maak een boottocht over het moeras en kom dicht bij alligators en andere dieren in het wild.

...
New Orleans: rondleiding met Laura Creole Plantation

8. New Orleans: rondleiding met Laura Creole Plantation

Ervaar de verdwijnende wereld van Creole Louisiana tijdens een rondleiding van 75 minuten door het hoofdgebouw, de tuinen en de slavenverblijven van Laura Plantation. Gelegen op de westelijke oever van de Mississippi in het hart van Plantation Country - het hoofdgebouw dateert uit 1805 en is gerestaureerd in de tijd dat het fungeerde als zowel een gezinswoning als het kantoor voor de suikerplantage. Bezoek de verhoogde kelder en galerijen, heren- en vrouwensalons, servicekamers en gemeenschappelijke ruimtes. Loop door de 200 jaar oude suikerplantageboerderij, inclusief 3 tuinen: Jardin Français, de keukenpotager en BananaLand-bos. Vervolg de tour op het terrein met 12 gebouwen in het rijksregister, waaronder dierenschuren, opzichtershuisjes en het Maison de Reprise uit 1829. Luister naar intieme verhalen over vier generaties vrije en tot slaaf gemaakte leden van de Creoolse families die hier woonden. Verzameld uit handgeschreven memoires en archiefdocumenten uit de Verenigde Staten en Frankrijk, elk verhaal verteld in het Maison Principale uit 1805, op het terrein en in de originele slavenhutten uit 1840 is een waar, persoonlijk verslag van de vrouwen, kinderen en mannen die hun woont op deze suikerboerderij. Breng tijd door met het verkennen van de museumtentoonstelling ter plaatse nadat uw tour is afgelopen. Toen Laura Plantation in 1994 voor het publiek werd geopend, werd het de eerste historische attractie in Louisiana met verhalen over tot slaaf gemaakte Afrikanen als onderdeel van de tour. Tegenwoordig is de permanente tentoonstelling "Van het grote huis tot de wijken: slavernij op de Laura-plantage" gewijd aan het vertellen van het authentieke verhaal van de tot slaaf gemaakte gemeenschap van deze Créole-boerderij.

...
Louisiana: Plantation Tour met vervoer

9. Louisiana: Plantation Tour met vervoer

Kies voor een bezoek aan de Laura Creole Plantation en zie The Maison Principale (Big House), The French Jardin, The Plantation Kitchen Garden, The Banana Grove en de originele 1840s Slave Cabins waar The Legendary Tales of Compair Lapin (in het Engels bekend als Br ' er Rabbit) werden voor het eerst opgenomen. Neem de tijd om door lokale kunst, ambachten en souvenirs te bladeren in de historische cadeauwinkel. Bezoek de nieuwe museumexpositie en leer meer over het dagelijks leven van vrije en tot slaaf gemaakte mensen op de suikerplantage. Neem de optie om de Oak Alley Antebellum Plantation te verkennen, genoemd naar de avenue van 28 gigantische eiken die naar het huis leidt. Stap binnen in gracieuze interieurs die de romantiek van een ander tijdperk weerspiegelen, waar glimmende hardhouten vloeren en glanzende kroonluchters zowel de stralen van het zonlicht weerspiegelen als de eerbiedwaardige geschiedenis van dit prachtige huis. Ontdek het verhaal van degenen die slaven waren op deze suikerplantage van ongeveer 1835 tot het einde van de burgeroorlog. Bekijk de Tent-tentoonstelling van de Geconfedereerde Commandant Officier en het Sugar Cane Theatre, dat het verhaal vertelt van de impact van suiker op de mensen van Oak Alley, via video en tentoonstelling. Of maak van de gelegenheid gebruik om de Whitney Museum Plantation te verkennen, een plaats van herinnering, met de nadruk op het leven van de slaven en hun erfenissen. Ervaar de wereld van de suikerplantage van 1830 door de ogen van de slaven die hier hebben gewoond en gewerkt. Geniet van een 90-minuten durende wandeling en krijg een uniek perspectief op de levens van de tot slaaf gemaakte mensen, die hun verhalen leren door middel van de echte mondelinge geschiedenissen die zijn geregistreerd door het Federal Writers Project tijdens de depressie. Zie het vroegste en best bewaarde, opgekauwde Creools huisje in Louisiana, allemaal gebouwd door slaven. Bewonder de originele structuren en authentieke afbeeldingen genesteld in een werkend suikerrietveld.

...
New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

10. New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

Destrehan Plantation is een vooroorlogs herenhuis, in de Franse koloniale stijl, gemodificeerd met architectonische Griekse elementen. Het is gelegen in het zuidoosten van Louisiana, in de buurt van de stad met dezelfde naam, Destrehan. Deze plantage ligt op ongeveer 45 minuten van het centrum van New Orleans. Welkom bij het New Orleans Swamp Tours and Wetlands Adventure. Zie de Cajuns van de bayou leven en overleven in harmonie met de moerassen. Hier zijn de waterwegen hun snelwegen. Vanuit het ontspannen comfort van de overdekte New Orleans Swamp Tour-boten, zweeft u langzaam langs een 2000 jaar oude Indiase grafheuvel, een Cajun-begraafplaats en een vissersdorp. Misschien ziet u het wild dat de Barataria-moerassen tot kroonjuweel van de Louisiana Purchase maakte. Hier zijn vogels, slangen, schildpadden, pelsdieren en gators de koning van het moeras en gemakkelijk te zien in de lente, zomer en herfst. Je kapiteins zijn inboorlingen van de Barataria-moerassen met een achtergrond in jacht op gator, vissen en vangen. Ze zullen je vermaken en verbazen met hun kennis van de ecologie van het moerasland. Ze hebben het leven geleefd. Ophalen begint om 8:30 uur en keert terug vóór 245 uur. Grondtransport inbegrepen.

...

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Makkelijk te boeken, gemakkelijk te vinden locatie. Begon ongeveer 30 minuten te laat. Vervoer en historische informatie verstrekt tijdens de rit. Leuke bus. Geen franje. Zeer informatieve tour zodra je aankomt. Zeer weinig tijd om te winkelen na en dat voelde gehaast. Voor $ 67 voor volwassenen, voelt het duur voor wat er wordt verstrekt, maar we hadden geen eigen voertuig en wilden naar deze plantage gaan. De focus op het leven van de slaven hier in plaats van de glorie van het grote huis was erg belangrijk en impactvol. Zou om deze reden anders aanbevelen, kan goedkoper zijn om alleen te komen.

Dit is een interessante tour, met zeer krachtige afbeeldingen en verhalen. Ik beveel dit aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de regio - je kunt de geschiedenis niet begrijpen zonder te leren over slavernij. Er is eigenlijk geen goede reden om de plantages te bezoeken zonder de mensen te leren kennen die eraan hebben gewerkt.

Ik waardeer de Whitney Plantation Tour vanwege de nadruk op slavernij en het vertellen van de verhalen door de levens van de kinderen van de slavernij. Cheryl onze gids was geweldig, ze was een no-nonsense soort vrouw die haar geschiedenis kende en de plantage tot leven bracht. Het was een geweldige educatieve ervaring.

Het was een geweldige ervaring om te leren over slavernij en hoeveel de bijdrage die ze hebben geleverd aan dit land en de waardevolle les die we daaruit moeten leren.

Onze gids was zeer informatief en direct met de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens die pijnlijke jaren voor mijn voorouders.