Kies data
New Orleans

Safari's & wildlife-activiteiten

New Orleans Safari's & wildlife-activiteiten: Onze meest aanbevolen

New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

1. New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

Ga op avontuur met een ritje op een airboat door de moerassen op 35 minuten afstand van New Orleans. Maak foto's op langzame momenten en krijg een persoonlijke rondleiding van je lokale kaptein. De airboats hebben stadionstoeltjes, zodat je zicht nooit wordt beperkt door de persoon voor je. Haal diep adem als alligators zó dicht bij de boot komen dat je ze in de ogen kunt kijken. Zie de prachtigste vogels: adelaars, pelikanen, visarends en uilen. Elke tour is uniek - je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht! De boot wordt aangedreven door een enorme propellor en bereikt snelheden tot rond de 55 km/u. Vaar door ondiepe wateren waar normale boten niet kunnen komen.

Moerastocht door New Orleans per rondvaartboot

2. Moerastocht door New Orleans per rondvaartboot

Drijf langzaam langs 2000 jaar geschiedenis van Louisiana tijdens deze boottocht. Ontmoet de prachtige natuur en dieren in het wild in het gezelschap van uw deskundige kapiteinsgids. Vaar uit met je kapitein, een inwoner van de Barataria-moerassen met een achtergrond in het jagen, vissen en vangen van alligators. Hij zal je alles vertellen over de ecologie van het moerasland. Je leert ook over de cultuur en levensstijl van de Cajuns van de Bayou en ziet veel dieren in het wild, waaronder vogels, slangen, schildpadden en alligators. De boot vaart rustig door prachtige, met mos gedrapeerde bomen en zachte waterwegen voor voldoende mogelijkheden om foto's te maken. Geniet van een vermakelijke, leerzame en spannende tour met een ontspannend uitzicht op dit unieke landschap. Houd er rekening mee dat alligators in de winter meestal overwinteren, behalve om op warmere dagen van de zon te genieten, maar je lokale tour kan soms een zonnebadende alligator voor je zien tijdens de tour.

New Orleans: Swamp Zipline Tour met transferoptie

3. New Orleans: Swamp Zipline Tour met transferoptie

Reis naar de oevers van Lake Ponchartrain, in het schilderachtige historische stadje Frenier, om het Maurepas-moeras vanuit een uniek perspectief te zien. Hang erboven op deze zipline-tour en bewonder de dieren van het moeras en de panoramische uitzichten. Begin de dag met een transfer vanaf uw hotel in New Orleans, als de optie is geselecteerd. Ontmoet bij aankomst uw gastheer die veiligheidsuitrusting en instructies voor de activiteiten van de dag zal verstrekken. Gebruik de voorziene lockers om losse spullen in op te bergen. Begin het avontuur vanaf een startplatform van 60 voet. Bewonder het uitzicht op het prachtige Maurepas-moeras en het meer van Ponchartrain. Bekijk de historische stad Frenier en de skyline van New Orleans. Terwijl je de baan doorkruist, neem je vijf afzonderlijke zip-lijnen, twee hangbruggen en een unieke wenteltrap met cipressen. Het moeras-zipline-parcours is ongeveer een halve mijl lang en het duurt ongeveer 1,5 uur om te voltooien. Word ondergedompeld in de natuur. Terwijl je door de baan zweeft, kun je alligators, schildpadden, slangen, witstaartherten, wilde zwijnen, wasberen, opossums, gordeldieren, zilverreigers, reigers en nog veel meer zien vanuit het comfort en de veiligheid van de boomtoppen.

New Orleans: Bayou-tour in het Jean Lafitte National Park

4. New Orleans: Bayou-tour in het Jean Lafitte National Park

Neem je camera's en je honger naar avontuur mee als je het Barataria-reservaat van het Jean Lafitte National Historical Park and Preserve gaat verkennen. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt of op een van de 8 ophaallocaties in New Orleans (als de transportoptie is geselecteerd) en reis af naar het moeras. Tourdeelnemers worden elke dag om 08:30 uur, 10:30 uur en 12:30 uur opgehaald bij de daarvoor geschikte hotels. Je wordt meegenomen op een pontonvaart van 1,5 uur door de wateren van de regio. Ervaar alligators, inheemse dieren in het wild en 2 andere vriendelijke wezens: het varken Sunshine en  de buidelrat Patrick.  Luister naar verhalen en legendes verteld door je informatieve lokale gids. Geniet na de tour van een heerlijke versterkende Cajun-lunch in een lokaal restaurant aan de overkant van de straat. Na de lunch word je teruggebracht naar New Orleans en afgezet bij het oorspronkelijke ontmoetingspunt of de ophaallocatie die je hebt geselecteerd.

New Orleans: tour door de Manchac Bayou & optionele pick-up

5. New Orleans: tour door de Manchac Bayou & optionele pick-up

Ga mee op een tour door het Manchac-moeras en beleef een echt avontuur voor het hele gezin. Je kapitein neemt je mee op een spannende reis om de overvloedige flora en fauna van Louisiana in de baai van Cajun Country te verkennen. Je reist per boot in Cajunstijl voor een rondvaart door het hart van het moerasgebied van Zuid-Louisiana. Jouw moerasboot brengt je naar de meanderende baai waar je de met mos bedekte cipressen, een fascinerend plantenleven en de dieren die hier wonen, kunt bezichtigen. Luister naar informatief commentaar terwijl je de bayou in vaart. Moerasdieren zijn gewend om de rondvaartboten te zien, dus je ziet waarschijnlijk verschillende vogels, slangen, herten en vissen en misschien zelfs een alligator. Terwijl jouw boot door de waterwegen drijft, kom je meer te weten over de Louisiana wetlands, de bewoners van het moeras, met name het leven en de gewoontes van de Amerikaanse Alligator en de unieke geschiedenis van de lokale stad Cajun van Frenier.

Boottocht door moeras en Bayou in New Orleans

6. Boottocht door moeras en Bayou in New Orleans

Vaar door het Barataria-reservaat en ontdek de schoonheid van Zuid-Louisiana in een op maat gemaakte moerasboot, terwijl je door een deel van het Jean Lafitte National Historical Park drijft. Ontdek hoe de zeevruchten uit de wateren van Louisiana een breed assortiment aan verrukkelijke lokale gerechten bieden! Na een korte busrit over de Mississippi-rivier, maak je een fascinerende boottocht naar de moerassen van Louisiana en Bayous. Inheemse gidsen zullen de mysteries van de moerassen en bayous onthullen en je zult de Cajun "Joie de Vivre" ervaren. Bekijk de broedplaatsen van alligators, zilverreigers, wasberen, nutria en vele soorten slangen. Sommige dieren in het wild zijn talrijker tijdens de warmere maanden van het jaar. Ontdek waarom de wetlands verdwijnen als gevolg van kusterosie en ontdek de inspanningen van de mens om de aangerichte schade te herstellen en deze vitale habitat te herstellen.

New Orleans: Kajaktocht door Manchac Swamp Wildlife

7. New Orleans: Kajaktocht door Manchac Swamp Wildlife

Trek verder dan New Orleans naar de wildernis van Louisiana's bayous tijdens een groepskajaktocht door de moerassen van Manchac en Maurepas. Kajakervaring is niet nodig, want een gids leert je alles wat je moet weten om van dit avontuur in zuidelijke stijl te genieten. Selecteer de optie om opgehaald en vervoerd te worden naar de lanceerplaats vanuit de French Quarter van New Orleans of kies de optie om de groep te ontmoeten op de lanceerplaats. Ga aan de slag met je goed onderhouden kajak, peddel en reddingsvest. Luister terwijl je gids je stapsgewijze peddelinstructies geeft tijdens een veiligheidsbriefing. Begin aan uw kajaktocht door ondiepe en smalle waterwegen die onmogelijk te bereiken zijn met een gemotoriseerd vaartuig. Leer meer over de geschiedenis en het belang van dit cruciale ecosysteem. Zoek naar dieren in het wild die inheems zijn in deze wetlands, zoals alligators, schildpadden en uilen. Keer terug naar je ontmoetingspunt aan het einde van je tour.

New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

8. New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

Destrehan Plantation is een vooroorlogs herenhuis, in de Franse koloniale stijl, gemodificeerd met architectonische Griekse elementen. Het is gelegen in het zuidoosten van Louisiana, in de buurt van de stad met dezelfde naam, Destrehan. Deze plantage ligt op ongeveer 45 minuten van het centrum van New Orleans. Welkom bij het New Orleans Swamp Tours and Wetlands Adventure. Zie de Cajuns van de bayou leven en overleven in harmonie met de moerassen. Hier zijn de waterwegen hun snelwegen. Vanuit het ontspannen comfort van de overdekte New Orleans Swamp Tour-boten, zweeft u langzaam langs een 2000 jaar oude Indiase grafheuvel, een Cajun-begraafplaats en een vissersdorp. Misschien ziet u het wild dat de Barataria-moerassen tot kroonjuweel van de Louisiana Purchase maakte. Hier zijn vogels, slangen, schildpadden, pelsdieren en gators de koning van het moeras en gemakkelijk te zien in de lente, zomer en herfst. Je kapiteins zijn inboorlingen van de Barataria-moerassen met een achtergrond in jacht op gator, vissen en vangen. Ze zullen je vermaken en verbazen met hun kennis van de ecologie van het moerasland. Ze hebben het leven geleefd. Ophalen begint om 8:30 uur en keert terug vóór 245 uur. Grondtransport inbegrepen.

Veelgestelde vragen over Safari's & wildlife-activiteiten in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Safari's & wildlife-activiteiten zijn de moeite waard in New Orleans?

Welke Safari's & wildlife-activiteiten in New Orleans nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 516 beoordelingen

Deze mensen hebben geweldig werk geleverd en we hebben een geweldige tijd gehad. Onze gids was erg vermakelijk en informatief. Hij nam ons mee naar een aantal leuke plekken op het moeras en we zagen een aantal alligators en andere dieren van dichtbij! Onze reis was zelfs nog beter omdat het een beetje regende, maar dit is misschien een beetje moeilijk om te plannen - en ze kunnen misschien niet in de regen vertrekken...

Het beste deel van onze reis naar NOLA! Kapitein Jason was uitstekend. Na 24 jaar kende hij de alligators, waar hij ze kon vinden, en een arendsoog om ander wild leven te spotten. Hij was ook grappig. De Bayou zien vanaf een boot in het water was de beste manier om het platteland echt te zien. Elke cent waard.

Heerlijk varen door het moeras. Heel wat alligators gezien. Zorg ervoor dat je 's ochtends gaat als het koel is. Onze gids, Captain Jamie was vermakelijk en zorgde voor een leuke en informatieve rit. We genoten van het zien van de "hutten" langs de weg die in sommige filmopnamen werden gebruikt.

Gids was erg aardig en super grappig. De tour was prachtig en alle alligators waren geweldig. Alle werknemers die we zijn vriendelijk

Heel leuk. Heel veel dieren gezien. Geweldige gids