New Orleans Seizoensgebonden activiteiten

New Orleans Seizoensgebonden activiteiten: Onze meest aanbevolen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Ervaar de spookachtige kant van New Orleans tijdens een rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Zie hoe een EMF-lezer in het echt wordt gebruikt. Pak voor de tour eerst een cocktail of biertje op je vergaderlocatie. Dan zal uw gids u de weg wijzen met een EMF-lezer en uitleggen hoe u deze kunt gebruiken om te zoeken naar paranormale activiteit. Reis vervolgens naar twee verschillende locaties en verken 's nachts spookachtige begraafplaatsen in New Orleans. Onze gidsen zullen EMF-lezers hebben om geesten of paranormale verschijnselen te lokaliseren. Bekijk ten slotte de video's van gedocumenteerde geesten en geesten die op verschillende locaties van je tour rondspoken. Sluit je tour af door je gids te volgen naar een begraafplaats van geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis.

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

2. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

3. New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

Leer meer over de spookachtige geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour door de Franse wijk. Bezoek beroemde bezienswaardigheden, hoor fascinerende verhalen en dompel jezelf onder in de spookachtige wereld van deze sfeervolle wijk. Ga naar de Franse wijk om je historicusgids te ontmoeten. Bezoek plaatsen zoals het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Brothel (zoals te zien op Travel Channels 'Ghost Adventures'), en vele andere sites. Begeef je op de enige spooktocht in New Orleans met toegang tot een spookachtig gebouw. Geniet van een tour die kind- en alcoholvriendelijk is. Maak een ontspannen wandeling door de spookachtige geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans met frequente stops en toiletpauzes.

New Orleans: Kerstavond Bonfire Experience

4. New Orleans: Kerstavond Bonfire Experience

Jarenlang heeft deze Cajun-gemeenschap enorme houten constructies gebouwd langs de dijk van de Mississippi-rivier om in vlammen op te gaan. De vreugdevuren, gebouwd in de vorm van hutten, tipi's of rivierboten, verlichten de weg voor Papa Noel om in Bayou Country aan te komen. Ervaar de "feux de joie", of vreugdevuren via onze Bonfire Express Tour. Deze tour is inclusief vervoer per touringcar van New Orleans naar het kampvuur. Een politie-escorte zal dan een "slee van coaches" begeleiden om de vreugdevuren te bekijken.

New Orleans: Ghost Hunt-verkenningsspel

5. New Orleans: Ghost Hunt-verkenningsspel

Ontdek de beroemde locaties van New Orleans in de Franse wijk terwijl je de rol speelt van een geest die het hiernamaals probeert te bereiken. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail met instructies voor het downloaden en spelen van de game op je telefoon. Ga naar Jackson Square, waar het spel begint. Het duurt tussen de 1,5 en 2 uur om te voltooien, maar er is geen tijdslimiet, dus voel je vrij om te verkennen en het in je eigen tempo af te ronden: pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt het spel in het beroemde LaLaurie Mansion. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel.

Spooky Family Ghost Tour

6. Spooky Family Ghost Tour

Met het hele gezin op vakantie naar New Orleans? De charmante stad is niet alleen voor volwassenen! De leverancier biedt een kindvriendelijke en net enge genoeg-genoeg Ghost Tour of NOLA die het hele gezin kan genieten. Alle leeftijden van chill-zoekers zullen genieten van deze rondleiding door de Franse wijk, een wijk boordevol griezelige geheimen en bovennatuurlijke activiteiten. Als je naar enkele van de meest spookachtige locaties in de stad loopt, ervaar je spookachtige verhalen en onverklaarde gebeurtenissen - allemaal geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Jij en de kleintjes zullen een spannend avontuur beleven door de prachtige - en spookachtige - Franse wijk die jullie kinderen over de hele weg naar huis zullen vertellen!

Veelgestelde vragen over New Orleans

Welke topattracties zijn een must-see in New Orleans?

De topattracties in New Orleans zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New Orleans?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Rivier de Mississippi

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Ik ging op een doordeweekse dag om 11.00 uur en onze groep was erg klein. Het was perfect omdat we meer vragen konden stellen en een geweldige dialoog konden voeren. De gids James was uiterst deskundig. Ik had niet het gevoel dat de rondleiding slechts een toespraak was die hij ons gaf en waar hij doorheen liep. Hij las de groep heel goed en sprak over dingen die hij verzamelde waarin we geïnteresseerd waren. Ik ging alleen op tournee en was een beetje nerveus omdat ik een eenling was, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

We ontmoetten onze gids op de aangegeven plaats en op het aangegeven tijdstip. De ontmoetingsplaats was naar het oosten te vinden en midden in de activiteiten, dus het paste heel goed in de dag. Onze gids was zeer goed geïnformeerd met een geweldig gevoel voor humor. De plaatsen die hij koos waren geweldige keuzes voor wat we hoopten te zien.