Kies data
New Orleans

Shows & musicals

New Orleans Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

New Orleans: avondjazzbootcruise met optioneel diner

1. New Orleans: avondjazzbootcruise met optioneel diner

Stap terug in de glamour en romantiek van het tijdperk van de rivierboten met een cruise op de Paddlewheeler Creole Queen-boot. Geniet van een heerlijk diner of leun achterover en ontspan met een cocktail in je hand, terwijl je geniet van het uitzicht en geniet van de live jazzmuziek. Ervaar tijdens deze riviercruise de levendige en levendige jazztonen van de geweldige Sullivan Dabney Jr. en de Muzik Jazz Band terwijl u geniet van een diner in Creoolse stijl (als de optie is geselecteerd). Na het diner is er tijd om te dansen op de muziek in de prachtige eetzaal. Geniet na het diner van een klassieke cocktail uit New Orleans op het promenadedek dat uitkijkt over de rivier de Mississippi terwijl de stad voorbij glijdt. Op de terugweg naar de aanlegsteiger waar je je tour begon, passeer je Jackson Square en zie je de stadslichten onder een sterrenhemel. VOORBEELD DINERMENU: • Cajun Caesarsalade • Kip & Andouille Worst Gumbo • Louisiana Creoolse Jambalaya • Cajun Gebakken Kip • Rosbiefafval • Knoflook Aardappelpuree • Cajun Zeevruchten Pasta • Rode Bonen & Rijst • Maïs Mac Choux • Vers Geroosterde Groenten • Paddlewheeler Witte Chocolade Broodpudding met Whiskysaus (beste in New Orleans!) • Stokbroodjes & Maïsbrood (Menu-items zijn onderhevig aan verandering per seizoen en beschikbaarheid)

New Orleans: Haunted Pub Crawl

2. New Orleans: Haunted Pub Crawl

Baan je een weg naar het Jax Brewery-gebouw om je lokale erkende gids te ontmoeten die op je wacht bij de ingang van Bon's New Orleans Street Food om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien in "American Horror Story: Coven") en vele andere locaties zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. Dit is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan een mijl lang met frequente barstops en toiletpauzes. Geniet van een alcoholvriendelijke tour, met mogelijkheden om cocktails te kopen aan het begin van de reis.

New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

3. New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

Dompel je ziel onder in de verleidelijke geesten van moord, zelfmoord en het paranormale tijdens deze unieke wandeltocht in New Orleans. Ontdek de duistere geschiedenis van de stad door de nachtmerrieachtige verhalen van je gids. Begin in de buurt van Congo Square, de geboorteplaats van jazz en New Orleans voodoo, en hoor over de donkere kant van het plein. Neem deel aan elixers, laat offers van kerstballen en kralen achter en bid dat het genoeg is om te voorkomen dat de demonen van New Orleans je achterlaten in een spiraalvormig moeras van waanzin. Raven's Omen zal door de heetste hel branden terwijl het de kilte van de dood naar je ziel stuurt. Ontdek het Devil's Empire en voel zijn levenloze greep terwijl de polsslag van New Orleans je verder de schaduw in stuurt. Is het voodoo-bezit, waanzin of PTSS? Luister naar het verhaal van Zack en Addie om erachter te komen.

New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

4. New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

Vanaf het begin geloof heeft deze grote stad regeerde. Voor sommigen is het geruchten van samenzwering, hekserij, en vampiers gecreëerd. Voor anderen, het inspireerde grootheid. Levens zijn verloren en slagvelden getrokken, maar New Orleans 'eclectische overtuigingen hebben een gevoel van acceptatie nergens anders gemaakt. Wist u dat de beroemde voodoo-priesteres, Marie Laveau, was ook een vroom katholiek? Verrassingen in overvloed op deze inspirerende reis. Doe mee aan de meest unieke en interessante wandeling in New Orleans. New Orleans is een warm, vochtig en soms meedogenloze plaats waar in het holst van de zomer de lucht neemt de kwaliteit van een langoesten kook. Het is een lange, uitgesponnen koorts die sijpelt in de bloedbaan en dwingt zelfs de zoetste van kleine stad Amerika te obscene dingen te doen. Dit is de echte New Orleans, die niet netjes past in de categorie van de "Amerikaanse" stad. Het is een zwart water haven, het Caribisch gebied en wetteloos; beslecht door dieven, prostituees, en de andere crimineel afgevoerd. Het is ook katholiek en vroom met Romeinse altaren in orde gemaakt in goud. Het is evenzeer van zwarte magie, voodoo en de gestage kloppen van Afrikaanse drums. New Orleans is seks en belijdenis. Het is zonde en vergeving. Dit is de plaats waar God en de duivel schudden elkaar de hand, zodat het feest kon gaan. New Orleans is een stad voor de zondaar en de heilige. Dit is een tour die u meeneemt door het zweet doordrenkte waanzin van onze beste en slechtste. Krijg verloren in deze vreemde stad en ontdek de duistere verleden, want dit is niet tour je oma's.

New Orleans: Haunted History Walking Tour met een lokale heks

5. New Orleans: Haunted History Walking Tour met een lokale heks

Doe mee met deze volledig ongecensureerde ervaring voor alleen volwassenen voor echte gore-fans. Volg je toegewijde gids op een angstaanjagende reis door de meest spookachtige plekken van New Orleans. Hoor alles wat er te weten valt over elke site door middel van gedetailleerde en grafische hervertellingen van de folklore van de stad. Ontdek de gruwelijke verhalen over koningin Marie Laveau, de piraat Jean Lafitte, vampiers, hekserij, magie, moord en de chaos in het Lalaurie Mansion en het Andrea Jackson Hotel. Ervaar het bovennatuurlijke en bekijk foto's van echte geesten die zijn gemaakt door eerdere deelnemers aan de tour. Neem een pauze van de angsten met een bezoek aan Pirates Alley Cafe, waar verschillende opties van absint en speciale drankjes worden aangeboden, en koop op eigen kosten een verfrissend drankje.

New Orleans: kroegentocht alleen voor volwassenen

6. New Orleans: kroegentocht alleen voor volwassenen

Krijg een diepgaand inzicht in enkele van de meest zenuwslopende misdaden in New Orleans tijdens een begeleide true crime-tour. Bezoek lokale kroegen en geniet van de beste drank die de Big Easy te bieden heeft. Ontmoet je gids in de Franse wijk en ga op zoek naar de locaties van enkele van de meest beruchte misdaden en moorden in New Orleans. Drink in de hand, volg je gids terwijl je verschillende bars met een smerige geschiedenis bezoekt. Kom meer te weten over de inwoners van de Franse wijk die naar verluidt betrokken zijn geweest bij de moord op JFK, hoor over het schrikbewind van de Axe Man en maak kennis met het verhaal van Zack en Addy, een van de meest beruchte moorden in de geschiedenis van de stad. Pak een drankje in het etablissement waar Zack Bowen voor Katrina de bar had en bezoek een iconisch bordeel uit het Storyville-tijdperk. Geniet van 1 gratis cocktail om de avond te beginnen en koop onderweg zoveel extra drankjes als je wilt.

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in New Orleans?

Welke Shows & musicals in New Orleans nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.