New Orleans
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

New Orleans: avondjazzbootcruise met optioneel diner

1. New Orleans: avondjazzbootcruise met optioneel diner

Stap terug in de glamour en romantiek van het tijdperk van de rivierboten met een cruise op de Paddlewheeler Creole Queen-boot. Geniet van een heerlijk diner of leun achterover en ontspan met een cocktail in je hand, terwijl je geniet van het uitzicht en geniet van de live jazzmuziek. Ervaar tijdens deze riviercruise de levendige en levendige jazztonen van de geweldige Sullivan Dabney Jr. en de Muzik Jazz Band terwijl u geniet van een diner in Creoolse stijl (als de optie is geselecteerd). Na het diner is er tijd om te dansen op de muziek in de prachtige eetzaal. Geniet na het diner van een klassieke cocktail uit New Orleans op het promenadedek dat uitkijkt over de rivier de Mississippi terwijl de stad voorbij glijdt. Op de terugweg naar de aanlegsteiger waar je je tour begon, passeer je Jackson Square en zie je de stadslichten onder een sterrenhemel. VOORBEELD DINERMENU: • Cajun Caesarsalade • Kip & Andouille Worst Gumbo • Louisiana Creoolse Jambalaya • Cajun Gebakken Kip • Rosbiefafval • Knoflook Aardappelpuree • Cajun Zeevruchten Pasta • Rode Bonen & Rijst • Maïs Mac Choux • Vers Geroosterde Groenten • Paddlewheeler Witte Chocolade Broodpudding met Whiskysaus (beste in New Orleans!) • Stokbroodjes & Maïsbrood (Menu-items zijn onderhevig aan verandering per seizoen en beschikbaarheid)

...
New Orleans: Haunted Pub Crawl

2. New Orleans: Haunted Pub Crawl

Baan je een weg naar het Jax Brewery-gebouw net buiten Landry's Seafood om je lokale erkende gids te ontmoeten die net buiten het gebouw op je wacht om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien in "American Horror Story: Coven") en vele andere locaties zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. De tour is alcoholvriendelijk (neem gerust een drankje mee) en het is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan een mijl lang met frequente barstops en toiletpauzes.

...
New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

3. New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

Dompel je ziel onder in de verleidelijke geesten van moord, zelfmoord en het paranormale tijdens deze unieke wandeltocht in New Orleans. Ontdek de duistere geschiedenis van de stad door de nachtmerrieachtige verhalen van je gids. Begin in de buurt van Congo Square, de geboorteplaats van jazz en New Orleans voodoo, en hoor over de donkere kant van het plein. Neem deel aan elixers, laat offers van kerstballen en kralen achter en bid dat het genoeg is om te voorkomen dat de demonen van New Orleans je achterlaten in een spiraalvormig moeras van waanzin. Raven's Omen zal door de heetste hel branden terwijl het de kilte van de dood naar je ziel stuurt. Ontdek het Devil's Empire en voel zijn levenloze greep terwijl de polsslag van New Orleans je verder de schaduw in stuurt. Is het voodoo-bezit, waanzin of PTSS? Luister naar het verhaal van Zack en Addie om erachter te komen.

...
New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

4. New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

Vanaf het begin geloof heeft deze grote stad regeerde. Voor sommigen is het geruchten van samenzwering, hekserij, en vampiers gecreëerd. Voor anderen, het inspireerde grootheid. Levens zijn verloren en slagvelden getrokken, maar New Orleans 'eclectische overtuigingen hebben een gevoel van acceptatie nergens anders gemaakt. Wist u dat de beroemde voodoo-priesteres, Marie Laveau, was ook een vroom katholiek? Verrassingen in overvloed op deze inspirerende reis. Doe mee aan de meest unieke en interessante wandeling in New Orleans. New Orleans is een warm, vochtig en soms meedogenloze plaats waar in het holst van de zomer de lucht neemt de kwaliteit van een langoesten kook. Het is een lange, uitgesponnen koorts die sijpelt in de bloedbaan en dwingt zelfs de zoetste van kleine stad Amerika te obscene dingen te doen. Dit is de echte New Orleans, die niet netjes past in de categorie van de "Amerikaanse" stad. Het is een zwart water haven, het Caribisch gebied en wetteloos; beslecht door dieven, prostituees, en de andere crimineel afgevoerd. Het is ook katholiek en vroom met Romeinse altaren in orde gemaakt in goud. Het is evenzeer van zwarte magie, voodoo en de gestage kloppen van Afrikaanse drums. New Orleans is seks en belijdenis. Het is zonde en vergeving. Dit is de plaats waar God en de duivel schudden elkaar de hand, zodat het feest kon gaan. New Orleans is een stad voor de zondaar en de heilige. Dit is een tour die u meeneemt door het zweet doordrenkte waanzin van onze beste en slechtste. Krijg verloren in deze vreemde stad en ontdek de duistere verleden, want dit is niet tour je oma's.

...
New Orleans: nieuwe cocktailwandeling

5. New Orleans: nieuwe cocktailwandeling

Geniet van een avondje uit in New Orleans tijdens deze literaire begeleide wandeling. Kom meer te weten over schrijvers als Hemingway, William Faulkner, Tennessee Williams en nog veel meer. Geniet van een kroegentocht en drink 3 themacocktails terwijl je ontdekt hoe hun ervaringen in New Orleans hun schrijven hebben gevormd. Ontmoet je gids en begin je rondleiding in het historische Napoleon-huis in de Franse wijk. De voormalige residentie is sinds 1914 eigendom van en wordt geëxploiteerd door de familie Impastato en serveert cocktails uit New Orleans. Loop vervolgens naar Faulkner House Books, dat ooit het huis was van William Faulkner. Verken deze boekwinkel met een brede selectie klassieke en lokale literatuur. Loop verder naar je volgende stop, het wereldberoemde Court of Two Sisters. Wandel rond en bewonder de prachtige binnenplaats terwijl je een smakelijke cocktail drinkt. Loop langs het Pontalba Buildings-frame aan twee kanten van Jackson Square. Bewonder de gebouwen die dateren uit de late jaren 1840. Geniet van een drankje in de Evangeline-bar, waar ambachtelijke cocktails worden geserveerd voordat je naar je laatste stop, het Hotel Monteleone, gaat. Dompel jezelf onder in dit hotel van wereldklasse uit 1886, gebouwd door de Italiaanse ondernemer Antonio Monteleone. Beleef een nacht in New Orleans die je niet snel zult vergeten. Vol literatuur, cultuur en cocktails van topkwaliteit. Deze tour is iets voor jou als je een boekenwurm bent die van luxe drankjes houdt.

...
New Orleans: Lee Harvey Oswald en de moordtour

6. New Orleans: Lee Harvey Oswald en de moordtour

Wie wist dat Lee Harvey Oswald in New Orleans werd geboren? Gooi de maffia erbij en je hebt misschien wel het antwoord op een van de grootste onbeantwoorde vragen aller tijden: wie zat er achter het neerschieten van JFK? Tijdens deze tour zul je de stappen van Oswald volgen die opgroeiden in New Orleans, evenals tijdens de maanden en weken voorafgaand aan de moord. Deze wandeltocht neemt je mee naar het hart van het donkere mysterie rond 544 Camp Street. U kunt de daadwerkelijke locaties rond Lafayette Square, het Central Business District en de French Quarter bezoeken terwijl u in de voetsporen van Oswald treedt. Je zult het huis tegenkomen dat Oswald als 17-jarige achterliet om de vreemde odyssee te beginnen die naar Dallas leidde. Je zult ook de zeer verontrustende Zapruder-film bekijken. Je zult Oswald zien en horen op archieffilm, en aan het einde blijf je achter met de beslissing: moordenaar of patsy?

...

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.