New Orleans
Spook- & vampierentours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Spook- & vampierentours: Onze meest aanbevolen

 • New Orleans: 2 uur durende spookbegraafplaats en stadstour 's nachts

  1. New Orleans: 2 uur durende spookbegraafplaats en stadstour 's nachts

  Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap in de bus om naar de eerste locatie van de tour te gaan. Leer onderweg wat fascinerende New Orleans Voodoo-geschiedenis. Aankomst bij de eerste halte, een bovengrondse begraafplaats. Ervaar de spookachtige sfeer, maar wees niet bang, ook al ben je de enige groep op het kerkhof. Maak je dan klaar om over een begraafplaats te lopen met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische gebeurtenis. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

 • New Orleans: spook-, vampier- & voodootour French Quarter

  2. New Orleans: spook-, vampier- & voodootour French Quarter

  Luister naar verhalen over hekserij en let op geesten tijdens een begeleide stadswandeling door New Orleans. Verken de historische Franse wijk, terwijl je geniet van verhalen over magie, geesten, vampiers en voodoo-beoefenaars uit je deskundige gids.

  Reis naar verschillende van de vereerde buurten van de stad en geniet van verhalen over de heksen, geesten, vampiers en voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad.

  Ontmoet je lokale gids en ga op reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Ga langs bekende bezienswaardigheden zoals Muriel's Restaurant en het oude Ursulinenklooster. Zie het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw bloedvergieten en bloedzuigers plaatsvonden.

  Bekijk van de buitenkant het huis waar Jacques Saint Germain - naar verl...

 • New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

  3. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

  Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

 • New Orleans: wandeltocht Franse wijk, begraafplaats & voodoo

  4. New Orleans: wandeltocht Franse wijk, begraafplaats & voodoo

  Verdiep je in het mysterieuze leven - en het leven na de dood - van New Orleans tijdens een wandeltocht van 2 uur, waarmee je 3 activiteiten combineert. Deze wandeltocht beslaat een groot gebied, van de oevers van rivier de Mississippi tot de St. Louis Cemetery No. 1. Verken de bruisende Franse wijk en het Armstrong Park in het historische district Tremé, het centrum van de Afro-Amerikaanse cultuur van de stad. Kom meer te weten over hoe en waarom de doden boven de grond worden begraven en over de procedures rondom de graftombes van de St. Louis Cemetery No. 1, de oudste en beroemdste van alle begraafplaatsen van de stad. Hoor meer over de geschiedenis van Marie Laveau, de koningin van de voodoo. Wandel door Armstrong Park, dat voorheen bekend stond als Congo Square, waar slaven dansten en werden herenigd met familieleden, waarvan ze ten tijde van de slavernij waren gescheiden. 

 • New Orleans: Haunted Pub Crawl

  5. New Orleans: Haunted Pub Crawl

  Baan je een weg naar het Jax Brewery-gebouw net buiten Landry's Seafood om je lokale erkende gids te ontmoeten die net buiten het gebouw op je wacht om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien in "American Horror Story: Coven") en vele andere locaties zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. De tour is alcoholvriendelijk (neem gerust een drankje mee) en het is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan een mijl lang met frequente barstops en toiletpauzes.

 • New Orleans: geschiedenis en spoken Carriage Ride Night Tour

  6. New Orleans: geschiedenis en spoken Carriage Ride Night Tour

  Een koetstocht 's nachts is een heerlijk spookachtige manier om de stad te zien, een beetje geschiedenis te leren kennen en een uniek avontuur te ervaren. Bezoek de beroemde spookachtige locaties en maak kennis met de sprookjesachtige legendes en legenden waar de Franse wijk van New Orleans om bekendstaat. Dankzij 300 jaar tragedie zit New Orleans vol met waargebeurde verhalen over geesten, voodoo en vampiers. Met zoveel paranormale activiteiten in de stad, is de beste manier om deze spookachtige locaties te verkennen met koetsen in de nacht. Historische verhalen over liefde en tragedie komen tot leven terwijl de professionele gidsen de legendes en overlevering uitleggen, naast historische vertellingen over alle belangrijke bezienswaardigheden in de Franse wijk. Tijdens de spooktocht verwacht Voodoo veel en leer je hoe Marie Laveau, de Voodoo-koningin, haar magische krachten toepaste o...

 • New Orleans: Ghost, Crime, Voodoo & Vampire Adults Only Tour

  7. New Orleans: Ghost, Crime, Voodoo & Vampire Adults Only Tour

  Bij Hottest Hell Tours ontwikkelen we onze tours wekelijks terwijl nieuwe verhalen worden opgegraven en de geesten ons leiden - geen twee tours zijn precies hetzelfde. Een nacht met een van onze lokale experts kan betrekking hebben op moord, muziek, chaos en meer. Kies tussen een standaardrondleiding of een optie met HELLVISION, waarbij we handheld projectoren meenemen om visueel enkele van de meest angstaanjagende scènes uit het verleden na te bootsen. Alle reizigers ontmoeten elkaar onder de gloeiende boog van Armstrong Park, waar enkele van de eerste bijeenkomsten van Voodoo- en Hoodoo-beoefenaars plaatsvonden. Afhankelijk van je gids kun je een korte wandeling maken in de buurt van de oude Parish Prison, de spookachtige plek van The American Mafia. Hier onthullen we de verborgen geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Noord-Amerika, van de grootste massale lynchpartij in de A...

 • New Orleans: 2 uur durende spook- en vampierenwandeling

  8. New Orleans: 2 uur durende spook- en vampierenwandeling

  Neem een spannende 2 uur durende wandeling door de spookachtige straten van de Franse wijk van New Orleans en leer over enkele van de mysteries van de spookachtige stad. Onder leiding van professionele gidsen en verhalenvertellers krijg je een intense tour langs griezelige spookverhalen en bloeddorstige vampieren. De tour vertrekt elke avond om 18:00 en 20:00 en maakt een wandeling door de donkere straten en schaduwrijke hoeken van de beroemdste wijk van de stad. Je hoort over Madame Lalaurie en haar liefde voor marteling en leert waarom je bang moet zijn voor de gekke slager. Ontdek of er vampieren in het Ursulines-klooster zijn en wat er is gebeurd met de prachtige Octoroon Mistress. Om je zenuwen te kalmeren, geniet er van om er één te kopen, ontvang een gratis orkaandrankje in het uur voorafgaand aan elke tour. Ga gewoon naar de Voodoo Lounge en pak je 2-voor-1 cocktail terwijl je ...

 • New Orleans: spooktocht door de Franse wijk

  9. New Orleans: spooktocht door de Franse wijk

  Baan je een weg naar de Franse wijk om je gids te ontmoeten, een historicus met ten minste een bachelordiploma in geschiedenis. Je gids is misschien een geschiedenisleraar of universiteitsprofessor of een geschiedenisstudent, maar de nadruk ligt altijd op geschiedenis en niet op theater. De tour bezoekt plaatsen zoals het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Brothel (zoals te zien op Travel Channels 'Ghost Adventures'), en vele andere sites zoals het 'Sultan's Palace'. Dit is de enige spooktocht in New Orleans met toegang in een spookachtig gebouw. De tour is kind- en alcoholvriendelijk en is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan 1,6 km lang met frequente stops en toiletpauzes.

 • New Orleans: Drunk History Tour

  10. New Orleans: Drunk History Tour

  Volg je gids door de magische straten van de Vieux Carre en bezoek de historische en culturele bezienswaardigheden op deze 2 uur durende tour. Bekijk de exacte locatie waar de Louisiana Purchase in 1803 werd ondertekend, de beroemde St. Louis Cathedral in Jackson Square en vele andere sites die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van New Orleans. Natuurlijk, zou er geen New Orleans tour compleet zonder een aantal verhalen over voodoo, spoken en vampiers zijn, en dit is geen uitzondering! Vóór de tour eindigt je weten waar de meest voorspelbare ghost in New Orleans te vinden. U zult ook een bezoek aan de meest spookhuis in de stad en meerdere locaties waar de vampieren zijn gezien! Uw gids zal u vertellen hoe de praktijk van de voodoo naar New Orleans kwam. Meer informatie over de voodoo koningin Marie Laveau en bezoek pand aan haar gegeven als betaling voor haar mag...

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.171 beoordelingen

Interessante tour

Prettige gids, wist veel te vertellen. Erg leuk om gedaan te hebben.