Kies data
New Orleans

Spook- & vampiertours

New Orleans Spook- & vampierentours: Onze meest aanbevolen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens een 2 uur durende rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap aan boord van de bus met airconditioning. Voorafgaand aan de tour krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen. Onderweg leer je over Voodoo en hoor je spookverhalen voordat je een bovengrondse privébegraafplaats betreedt. Toegang is exclusief voor uw groep en er worden geen andere bedrijven toegelaten. Volg vervolgens je gids naar een begraafplaats met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis. Loop door het orkaan Katrina-monument waar veel niet-geïdentificeerde lichamen werden begraven. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

3. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

4. New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

Leer meer over de spookachtige geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour door de Franse wijk. Bezoek beroemde bezienswaardigheden, hoor fascinerende verhalen en dompel jezelf onder in de spookachtige wereld van deze sfeervolle wijk. Ga naar de Franse wijk om je historicusgids te ontmoeten. Bezoek plaatsen zoals het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Brothel (zoals te zien op Travel Channels 'Ghost Adventures'), en vele andere sites. Begeef je op de enige spooktocht in New Orleans met toegang tot een spookachtig gebouw. Geniet van een tour die kind- en alcoholvriendelijk is. Maak een ontspannen wandeling door de spookachtige geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans met frequente stops en toiletpauzes.

New Orleans: Ghost, Crime, Voodoo & Vampire Adults Only Tour

5. New Orleans: Ghost, Crime, Voodoo & Vampire Adults Only Tour

Bij Hottest Hell Tours ontwikkelen we onze tours wekelijks terwijl nieuwe verhalen worden opgegraven en de geesten ons leiden - geen twee tours zijn precies hetzelfde. Een nacht met een van onze lokale experts kan betrekking hebben op moord, muziek, chaos en meer. Kies tussen een standaardrondleiding of een optie met HELLVISION, waarbij we handheld projectoren meenemen om visueel enkele van de meest angstaanjagende scènes uit het verleden na te bootsen. Alle reizigers ontmoeten elkaar onder de gloeiende boog van Armstrong Park, waar enkele van de eerste bijeenkomsten van Voodoo- en Hoodoo-beoefenaars plaatsvonden. Afhankelijk van je gids kun je een korte wandeling maken in de buurt van de oude Parish Prison, de spookachtige plek van The American Mafia. Hier onthullen we de verborgen geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Noord-Amerika, van de grootste massale lynchpartij in de Amerikaanse geschiedenis tot een van de meest beruchte en onopgeloste gevallen van seriemoord in het land: de gevreesde Axe-man. Voor degenen die houden van meer recente macabere momenten, kunnen tourgangers vragen om de tragische, uit de krantenkoppen gerukte realiteit van een paar door sterren gekruiste geliefden wiens relatie eindigde in verminking en demonische bezetenheid. Elke avond zouden we het huis van Marie Laveau kunnen bezoeken, de beroemde Voodoo-koningin die ooit vanuit de schaduw over New Orleans regeerde. Of misschien hoor je over het schandaal van het paleis van de sultan, het toneel van een beruchte orgie die in een grotesk bloedbad veranderde. Een wandeling naar Lafitte's Blacksmith Shop brengt je naar een van de oudste bars in Noord-Amerika, nog steeds achtervolgd door dronken klanten uit zijn verraderlijke verleden. Vanaf daar leiden alle wegen naar Madame Lalaurie. Reis door de zwarte en bloedrode geschiedenis van de stad die ooit "The Hottest Hell" werd genoemd, begeleid door levende experts die de tour van je dromen - of nachtmerries - kunnen samenstellen, afhankelijk van je humeur.

New Orleans: Haunted Pub Crawl

6. New Orleans: Haunted Pub Crawl

Baan je een weg naar het Jax Brewery-gebouw om je lokale erkende gids te ontmoeten die op je wacht bij de ingang van Bon's New Orleans Street Food om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien in "American Horror Story: Coven") en vele andere locaties zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. Dit is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan een mijl lang met frequente barstops en toiletpauzes. Geniet van een alcoholvriendelijke tour, met mogelijkheden om cocktails te kopen aan het begin van de reis.

New Orleans: 2 uur durende spook- en vampierenwandeling

7. New Orleans: 2 uur durende spook- en vampierenwandeling

Maak een spannende wandeltocht door de spookachtige straten van de Franse wijk van New Orleans en ontdek de mysteries van deze spookachtige stad. Luister onder leiding van gidsen en verhalenvertellers naar de griezelige spookverhalen achter elke bocht. Maak een wandeling door de donkere straten van de beroemdste wijk van de stad. Hoor over Madame Lalaurie en haar liefde voor marteling en leer waarom je bang moet zijn voor de Mad Butcher. Ontdek of er vampiers in het Ursulinenklooster zijn en wat er met de mooie Octoroon Meesteres is gebeurd. Om je zenuwen te bedaren, kun je het uur voorafgaand aan elke tour genieten van buy-one-get-one-free orkaandrankjes. Ga gewoon naar de Voodoo Lounge en pak je 2-voor-1-cocktail terwijl je je voorbereidt op de meest gruwelijke reis van je leven. Je zult veel gelachen krijgen met een beetje rilling over je rug.

New Orleans: Voodoo & Begraafplaats-wandeltocht

8. New Orleans: Voodoo & Begraafplaats-wandeltocht

Neem een begeleide wandeling om het historische French Quarter en St. Louis Cemetery No. 2 te verkennen. Leer meer over de geschiedenis van de Afro-Amerikanen, de plaatselijke cultuur van NOLA en hoor uit de eerste hand verhalen van voodoobeoefenaars van je gediplomeerde gids. Ontmoet je gids in het Louis Armstrong Park en ga op weg voor je voodoo-ervaring. Loop door de Tremé / Lafitte-buurt - de thuisbasis van jazz - terwijl je gids alles uitlegt over de voodoo-cultuur van New Orleans. Kom meer te weten over Marie Laveau, haar laatste rustplaats in St. Louis Cemetry nr. 1 - de oudste in de stad - en haar culturele belang voor New Orleans als toegewijde voodoo-leider, vroedvrouw en kruidkundige. Ga naar St. Louis Cemetery nr. 2 om te zien waar veel beroemde 19e- en 20e-eeuwse bewoners begraven liggen, zoals Claude Treme en Earl King. Bewonder de sfeervolle bovengrondse graven die de "Cities of the Dead" vormen, en bekijk de graven van opmerkelijke jazzmuzikanten, politici en soldaten waar ze werden begraven. Na het verkennen van de begraafplaats, leidt je gids je terug naar het oorspronkelijke ontmoetingspunt, waar je activiteit zal eindigen. Vanwege Covid-19 kunnen rondleidingen momenteel de begraafplaats niet betreden, maar je loopt langs en hoort over de geschiedenis van je gids.

New Orleans: Dead of Night Ghosts and Haunts Bus Tour

9. New Orleans: Dead of Night Ghosts and Haunts Bus Tour

Klim aan boord van de tourbus en neem een nachtelijke rit naar de meest spookachtige locaties in New Orleans. Ontsnap in de duisternis met je deskundige gids. Tijdens de twee uur durende tour doorkruis je een van de beruchtste straten in Amerika, ooit aangeduid als 'de haven van vermiste mannen' en luister je naar de verhalen over moord, verraad en vreemde stedelijke legendes. Ontdek waarom New Orleans echt de meest spookachtige plek in Amerika is! Je wordt door de stad vervoerd in een comfortabele bus met airconditioning.

New Orleans: wandeltocht begraafplaats

10. New Orleans: wandeltocht begraafplaats

Verken een unieke verzameling van 5 cultureel en architectonisch diverse begraafplaatsen in New Orleans. Deze begraafplaatsen bevinden zich op wat ooit de noordelijke (meer)grens van de stad New Orleans was, wat de dichtheid en verscheidenheid aan begraafplaatsen in dit gebied verklaart. Het is ook waar de overblijfselen van niet-geïdentificeerde lichamen van de orkaan Katrina worden begraven. Ontmoet je gids buiten Bon's Street Food, waar de bus je ophaalt om de tour te starten. Geniet van exclusieve toegang tot de Old Fellows Rest Cemetery. Vanaf de Odd Fellows Society Cemetery ga je naar de Masonic Cemetery. Dan op naar de begraafplaatsen. Kom meer te weten over de beproevingen en beproevingen van de vroege Ierse immigranten in de stad op St. Patrick Cemetery, evenals de verwoestende effecten van gele koorts op de Charity Hospital Cemetery. Ervaar verbluffende architectuur terwijl je enkele van de meest extravagante graven van de stad bewondert op de begraafplaatsen van Greenwood & Cypress Grove. Sluit je tour af met een diepgaand overzicht van de blijvende gevolgen van de orkaan Katrina, terwijl je respect toont voor de vele levens die verloren zijn gegaan op de orkaan Katrina Memorial Cemetery.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Privétours
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Veelgestelde vragen over Spook- & vampierentours in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Spook- & vampierentours zijn de moeite waard in New Orleans?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.