Kies data

New Orleans Toegangstickets

New Orleans Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

New Orleans: 'Court of Two Sisters' jazzbrunchbuffet

1. New Orleans: 'Court of Two Sisters' jazzbrunchbuffet

Ervaar een verscheidenheid aan muziek en gastronomie in het beroemde restaurant 'Court of Two Sisters' in New Orleans. Geniet van de dagelijkse optredens van de getalenteerde jazzband terwijl u geniet van de verrukkelijke zuidelijke gerechten met dit brunchbuffet met mimosa. Geniet van de grootste binnenplaats van de stad terwijl u geniet van een ongelooflijke maaltijd met dit buffet met gegarandeerde zitplaatsen. Geniet van klassiekers van 9.00 tot 11.30 uur, zoals roerei, hash browns en andouille-worst en spek. Maak je ochtend goed met gerechten zoals geglazuurde ham, grits en grillades, Eggs Benedict, koekjes en maak je eigen omeletreep. Trakteer uzelf op favorieten uit New Orleans, zoals gumbo met kip en worst, rode bonen en rijst, schildpadsoep met sherry en Corn macque choux (een Cajun-gerecht). Stapel je bord op met kanten zoals knoflookaardappelpuree, gekonfijte zoete aardappelen, geroomde spinazie. Koel af met de saladebar die is gevuld met items zoals koudgekookte garnalen, pastasalades, aardappelsalade, gemengde groenten met toppings, kip- en tonijnsalade, vers fruit en diverse kazen. Geniet van lunchgerechten na 11.30 uur, zoals gesneden ribeye, pasta primavera, garnalenpasta, garnalenetouffee (stoofpot) en eend a l'orange. Werk af met iets zoets zoals bananenfoster (ijs en gestoofde bananen), broodpudding met whiskysaus, brownies, pecantaart, diverse soorten gebak en ijs.

New Orleans: Mardi Gras World Tour achter de schermen

2. New Orleans: Mardi Gras World Tour achter de schermen

Ontdek de magie van Mardi Gras tijdens een zelfgeleide tour door Mardi Gras World, waar kunstenaars en ambachtslieden sinds 1947 de oudste en grootste praalwagens en attracties voor elk Mardi Gras-seizoen in New Orleans hebben ontworpen en gebouwd. Begin je tour met het ontvangen van je ticket in de vorm van een kralenketting en bekijk een film die een overzicht geeft van de geschiedenis van Mardi Gras in New Orleans en de rol die Mardi Gras World daarin speelt tot op de dag van vandaag. Geniet vervolgens van een stukje van de traditionele Mardi Gras-cake, King Cake, voordat je zelfgeleide tour je door het dobberhol leidt. Ontdek waar Mardi Gras World-artiesten het hele jaar door werken om spectaculaire, unieke praalwagens en rekwisieten te bouwen, met meer dan 500 praalwagens die elk jaar worden gebouwd en versierd. Zie hoe de verschillende thema-elementen helemaal opnieuw worden gemaakt of worden aangepast van elementen die voor eerdere thema's zijn gemaakt - van het beeldhouwen van de elementen tot het afwerken en schilderen ervan. Er is zelfs een elektronische robot die 3D-sculpturen kan maken. Maak foto's met enkele van de voltooide stukken van verschillende thema's door de jaren heen en maak vervolgens een rondleiding door de praalwagens zelf. Kom dichter bij de praalwagens dan mogelijk is tijdens Mardi Gras-parades, en ontdek hoe deze geweldige stukken elk jaar tot leven komen. Zie praalwagens in verschillende stadia van voltooiing terwijl ze zich net zo goed voorbereiden op het komende Mardi Gras als een heel jaar eerder. Blijf aan het einde van de tour en maak meer foto's met een van de drijvers als je wilt. Voor uw gemak wordt er een gratis pendeldienst aangeboden vanaf haltes in Downtown; bel gewoon het nummer op uw voucher voor uw dichtstbijzijnde halte en om het ophalen te regelen.

New Orleans: Escape Room-avontuur van 1 uur

3. New Orleans: Escape Room-avontuur van 1 uur

Stel je teamworkvaardigheden op de proef en werk samen om aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen om je missie te voltooien. Je hebt communicatie, verstand en een gevoel voor avontuur nodig om te ontsnappen aan je 60 minuten durende uitdaging. Kies uit 4 spannende avonturen. Word een spion die wordt gestuurd om een gestolen schilderij terug te krijgen of een vals beschuldigde gevangene die vastbesloten is uit de gevangenis te ontsnappen. Zodra je aankomt, neemt een speciale gamegids je mee naar je avontuur en helpt je waar nodig. Na het betreden van de kamer is het aftellen begonnen. Voltooi de missie in 60 minuten om te ontsnappen. Nadat jij en je groep als overwinnaar uit de strijd zijn gekomen, ben je gunstig gelegen in de Franse wijk, dus voel je vrij om het te vieren met een hapje.

New Orleans: entreekaartje voor het National WWII Museum

4. New Orleans: entreekaartje voor het National WWII Museum

Het National WWII Museum is door het Amerikaans Congres uitgeroepen tot het officiële nationale museum over de Tweede Wereldoorlog. Het ligt in het centrum van New Orleans, waar historische tentoonstellingsstukken, restoratiewerk, een ouderwets dinertheater en restaurants over 5 bijzondere paviljoens verdeeld zijn. Koop je getimede tickets van tevoren om je gewenste toegang of filmtijd veilig te stellen. Het museum is gevestigd in 5 gebouwen en vertelt het verhaal van de Amerikaanse ervaring in de oorlog die de wereld veranderde – waarom het werd uitgevochten, hoe het werd gewonnen, en wat het vandaag betekent. Het Louisiana Memorial Pavilion biedt de tentoonstelling 'D-Day Invasion of Normandy' en een tentoonstelling die het verhaal vertelt van de oorlog aan het thuisfront.  In de 'Campaigns of Courage'-ruimte is de tentoonstelling 'Road to Tokyo' te zien, die het slopende pad van Pearl Harbor naar Tokio volgt. Het herbergt ook de tentoonstelling 'Road to Berlin', waarin de werkelijke gevechtssituaties en dorpen worden nagebootst toen Amerika campagne voerde om de asmogendheden te verslaan.  Het U.S. Freedom Pavilion bevat echte WW2-vliegtuigen die in oorlogstijd zijn hersteld, waaronder het B-17E Flying Fortress, evenals tanks en vrachtwagens uit de oorlogstijd. Liberation Pavilion, dat in 2022 wordt geopend, zal de laatste maanden van de oorlog en de directe naoorlogse jaren onderzoeken en eindigen met een uitleg van de links naar ons leven van vandaag.  In het Solomon Victory Theatre kun je het epische verhaal van de Tweede Wereldoorlog zien, horen en voelen in de exclusieve 4D-ervaring 'Beyond All Boundaries', verteld door Tom Hanks. Deze filmervaring vereist de aanschaf van de optie die de 4-D-film omvat.

New Orleans: 'Expressions of America' geluids- en lichtshow

5. New Orleans: 'Expressions of America' geluids- en lichtshow

Geniet van een show die de kracht van individuele Amerikanen viert om de wereld om hen heen te beïnvloeden tijdens een tijd van monumentale conflicten met dit ticket voor de 'Expressions of America'-show in New Orleans. Kies ervoor om de show van 90 minuten te bekijken of verbeter uw ervaring door deze uit te breiden tot een 2,5 uur durende ervaring, inclusief een verrukkelijk driegangendiner met een gereserveerde kijkruimte, twee cocktails in vintage-stijl en een souvenirfoto. Heb de mogelijkheid om snacks, feestelijke borden en drankjes te bestellen voor de show. 'Expressions of America' combineert de nieuwste technologie en speciale effecten met de uitgebreide collectie van het museum om u een onvergetelijke nachtelijke ervaring te bieden als geen ander. Begin je reis terug naar de jaren 1940 door te genieten van live-entertainment dat doet denken aan het oorlogstijdperk en het verkennen van een op maat gemaakte tentoonstelling per mail waarin de rol van correspondentie en post tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt belicht (het bronmateriaal dat is gebruikt om de show te ontwikkelen). Ga naar buiten naar de Col. Battle Barksdale Parade Ground voor de belangrijkste geluids- en lichtshow, die ongeveer 25 minuten duurt en wordt gepresenteerd door acteur Gary Sinise met muziek opgenomen door leden van de Preservation Hall Jazz Band en andere muzikanten uit New Orleans. Kijk hoe speciale effecten de museumcampus transformeren en scènes binnengaan die tot wel 30 meter hoog worden geprojecteerd. Maak kennis met soldaten, verpleegsters, aalmoezeniers, fabrieksarbeiders, artiesten, entertainers en ondersteunende geliefden die zich verenigden in deze tijd van strijd. Zie hoe echte mensen hun eigen betekenisvolle daden van opoffering, vindingrijkheid, moed en liefde hebben bijgedragen om de vrijheid te behouden. Alle woorden in de show komen rechtstreeks van de gewone mannen en vrouwen die een enorme impact hebben gemaakt in een tijd van monumentale conflicten. Blijf na de show in de buurt voor jazzy muziek en meer kunstprojecties buiten. Bespreek de onvergetelijke ervaring onder het genot van een drankje en koop een aandenkenfoto van de avond of een souvenir uit de Museumwinkel.

Veelgestelde vragen over New Orleans

Welke topattracties zijn een must-see in New Orleans?

De topattracties in New Orleans zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New Orleans?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Rivier de Mississippi

Overzicht activiteiten in New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.