Rondleiding

Vanuit New Orleans: ticket Whitney Plantation & vervoer

Activiteitenaanbieder: Gray Line New Orleans

Vanuit New Orleans: ticket Whitney Plantation & vervoer

Activiteitenaanbieder: Gray Line New Orleans
Snel uitverkocht

Vanaf € 72,72 per persoon

Snel uitverkocht

Neem een kijkje in de levens van eigenaren en slaven in het Louisiana van het antebellum. Bezoek de Whitney Plantation, het enige plantagemuseum in Louisiana met een focus op slavernij.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Chauffeur
Engels

Je belevenis

Highlights
 • Krijg een uniek perspectief op de mensen die leefden en werkten op Whitney Plantation
 • Maak een rondleiding langs historische buitengebouwen en luister naar persoonlijke verhalen
 • Verken een van de best bewaard gebleven voorbeelden van Spaans Creole-architectuur in Louisiana
Volledige beschrijving

Ga terug in de tijd met een bezoek aan de Whitney Plantation op deze dagtrip per bus vanuit New Orleans. Krijg een unieke kijk op de slaven die hier leefden en werkten via museumtentoonstellingen, kunstwerken, gerestaureerde gebouwen en honderden verhalen van slaven zelf.

In 2014 opende Whitney Plantation haar deuren voor het publiek, voor de eerste keer in haar 262-jarige geschiedenis, als het enige plantagemuseum in Louisiana met een nadruk op slavernij.  De vroege eigenaren van Habitation Haydel, later bekend als Whitney Plantation, werden rijk met het produceren van indigo, voordat de plantage begin 19e eeuw overstapte op suiker. 

Whitney is tevens significant vanwege het aantal historische buitengebouwen die door de jaren heen werden toegevoegd, die een uniek beeld geven van de evolutie van de operationele plantages van Louisiana. Het Big House is een van de best bewaard gebleven voorbeelden van Spaans Creole-architectuur, en een van de eerst gebouwde Creole-'cottages' in Louisiana. 

Whitney Plantation Historic District staat in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.Het is een plek van herinnering en bewustzijn, bedoeld om de slaven te eren op de plantage zelf, en alle slaven die elders in de Verenigde Staten woonden.

Inbegrepen
 • Vervoer heen en terug per bus met airconditioning
 • Ticket voor Whitney Plantation
 • Zelfgeleide rondleiding op Whitney Plantation
 • Eten en drinken
 • Fooi

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Kom minstens 15 minuten vóór het vertrek van de tour naar de Gray Line Lighthouse - 400 Toulouse St, New Orleans, LA 70130, VS (achter Jax Brewery) om je voucher in te wisselen voor een instapkaart.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De activiteitenaanbieder biedt toegang voor rolstoelen, maar niet voor scootmobielen of rollators
 • Voertuigliften voldoen aan alle ADA-eisen en zijn uitgerust voor rolstoelopslag (op basis van beschikbaarheid). Als de rolstoel kan worden ingeklapt dan zullen medewerkers helpen de rolstoel op een veilige plek in het voertuig op te bergen
 • Deze reserveringen dienen 48 uur van tevoren worden gemaakt om beschikbaarheid te garanderen, contactinformatie staat op je voucher
 • Gezien de historische aard van het huis, is de eerste etage slechts via de trap bereikbaar
 • Het verkennen van het terrein is een integraal deel van de ervaring
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 182 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Indrukwekkend bezoek aan plantage met de nadruk op het leven en het onrecht dat de slaven gedurende vele jaren is aangedaan! Naar mijn idee een must see! Met de bus word je naar de plantage gereden. Onderweg krijg je een video te zien over de plantage in de omgeving. Bij de plantage zelf krijg je een audiotour mee. Je hebt twee uur de tijd voor het bezoek aan de plantage. Je wordt onderweg ook heel kort gewezen op de andere plantages en er wordt ook een stop gemaakt bij Oak plantation voor medereizigers die deze plantage willen bezoeken.

Verder lezen

12 april 2022

Ik waardeer de Whitney Plantation Tour vanwege de nadruk op slavernij en het vertellen van de verhalen door de levens van de kinderen van de slavernij. Cheryl onze gids was geweldig, ze was een no-nonsense soort vrouw die haar geschiedenis kende en de plantage tot leven bracht. Het was een geweldige educatieve ervaring.

16 januari 2020

Makkelijk te boeken, gemakkelijk te vinden locatie. Begon ongeveer 30 minuten te laat. Vervoer en historische informatie verstrekt tijdens de rit. Leuke bus. Geen franje. Zeer informatieve tour zodra je aankomt. Zeer weinig tijd om te winkelen na en dat voelde gehaast. Voor $ 67 voor volwassenen, voelt het duur voor wat er wordt verstrekt, maar we hadden geen eigen voertuig en wilden naar deze plantage gaan. De focus op het leven van de slaven hier in plaats van de glorie van het grote huis was erg belangrijk en impactvol. Zou om deze reden anders aanbevelen, kan goedkoper zijn om alleen te komen.

Verder lezen

1 januari 2020

Product ID: 69190