Kies data
New Orleans

Vervoer

New Orleans Vervoer: Onze meest aanbevolen

Boottocht door moeras en Bayou in New Orleans

1. Boottocht door moeras en Bayou in New Orleans

Vaar door het Barataria-reservaat en ontdek de schoonheid van Zuid-Louisiana in een op maat gemaakte moerasboot, terwijl je door een deel van het Jean Lafitte National Historical Park drijft. Ontdek hoe de zeevruchten uit de wateren van Louisiana een breed assortiment aan verrukkelijke lokale gerechten bieden! Na een korte busrit over de Mississippi-rivier, maak je een fascinerende boottocht naar de moerassen van Louisiana en Bayous. Inheemse gidsen zullen de mysteries van de moerassen en bayous onthullen en je zult de Cajun "Joie de Vivre" ervaren. Bekijk de broedplaatsen van alligators, zilverreigers, wasberen, nutria en vele soorten slangen. Sommige dieren in het wild zijn talrijker tijdens de warmere maanden van het jaar. Ontdek waarom de wetlands verdwijnen als gevolg van kusterosie en ontdek de inspanningen van de mens om de aangerichte schade te herstellen en deze vitale habitat te herstellen.

New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

2. New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

Verken het beste van New Orleans tijdens deze dubbeldekkerbustour met open dak langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Geniet van de flexibiliteit om je eigen reisroute en tempo te kiezen met strategisch geplaatste haltes, regelmatige pick-ups en commentaar aan boord van een gids om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad. Begin uw sightseeingtour bij een van de haltes op de route. Pak een comfortabele stoel op het benedendek of op het bovendek in de open lucht voor het beste uitzicht. Stap in en uit bij een van de locaties van de route. Wandel tussen de haltes door door de kleurrijke buurten van New Orleans en maak gebruik van uw exclusieve aanbiedingen en kortingen. . De 2-daagse hop‐on hop‐off pas is inclusief een begeleide wandeling door het Garden District. Het 3-daagse ticket omvat, naast de begeleide wandeling door Garden District, begeleide wandelingen door de Franse wijk om juweeltjes van de architectuur van New Orleans te zien. Dit zijn de haltes: • 700 Decatur Street, Jackson Square • Marktplaats in de buurt van St Peters Street • Esplanade Avenue • Treme, Rampart & Ursulinen Avenue • Bezoekersinformatiecentrum Basin Station • Kanaalstraat • Creoolse koningin aan de rivier • Centraal zakelijk district • Louisiana Superdome • Het Nationaal WO II-museum • Tijdschriftenstraat • Tuinwijk • St. Charles Avenue • Kunstdistrict • Harrah's Casino op S. Peters Street • Kanaalplaats

New Orleans: privétransfer vanaf de luchthaven Louis Armstrong

3. New Orleans: privétransfer vanaf de luchthaven Louis Armstrong

Begin uw vakantie in New Orleans met een comfortabele en privétransfer vanaf de luchthaven. Ontmoet uw chauffeur op de luchthaven en ontspan terwijl u in een voertuig met airconditioning rechtstreeks naar uw deur reist. Geef bij het boeken van uw transfer uw volledige naam, vluchtnummer en telefoonnummer op. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat auto heeft, selecteert u bij het afrekenen het aantal passagiers in uw groep. Bewaar je voucher en maak je klaar voor je reis. 6 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur en 2 uur van tevoren stuurt uw chauffeur u een sms met de informatie over uw ontmoetingspunt. Maak je geen zorgen als je vertraging hebt. Uw chauffeur wacht maximaal 60 minuten voordat u arriveert. Nadat je bent geland, pak je je koffers en ga je naar het ontmoetingspunt om je chauffeur te ontmoeten. Laat ze je voucher zien voordat je in de auto stapt en de stad in gaat. Elke passagier kan 1 koffer en 1 kleine handbagage meenemen. Als u van plan bent om grote of overmatige bagage mee te nemen, moet u mogelijk een groter voertuig regelen.

New Orleans: privétransfer New Orleans Airport (MSY)

4. New Orleans: privétransfer New Orleans Airport (MSY)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY) te boeken. Rust lekker uit, wetende dat je overal tussen New Orleans en de luchthaven gemakkelijk, veilig en comfortabel wordt afgezet. Of je nu met een grote groep reist of met extra bagage, pas je privétransfer aan je behoeften aan door bij het boeken aan te geven wat je nodig hebt. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaling een sms met uw boekingsreferentie en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet niet uw vluchtgegevens te vermelden wanneer u uw privétransfer boekt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat het niet uitmaakt of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, uw chauffeur zal er zijn om u bij aankomst te begroeten. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of spreekt een ontmoetingspunt af op de luchthaven van New Orleans en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel je veilig in de wetenschap dat er 24/7 een klantenservice is om je te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht op New Orleans.

  • Transfers
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Vervoer in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in New Orleans?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.