Kies data

New Orleans Pharmacy Museum

New Orleans Pharmacy Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

1. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

2. New Orleans: Go City All-Inclusive Pass met 25+ attracties

Geen enkel ander sightseeingpakket in New Orleans kan tippen aan de ongelooflijke keuze, het gemak en de waarde van een Go City All-Inclusive Pass. Uw New Orleans-pas omvat toegang tot een aantal van de meest populaire dingen om te doen in New Orleans, waaronder attracties in de Franse wijk en de omliggende attracties in Louisiana. Wanneer je elke locatie bezoekt met je All-Inclusive Pas, is de toelating al geregeld. Je volgt gewoon de instructies in de gids en toont je pas om binnen te komen. U hoeft niet te wachten en steeds opnieuw te betalen. De lage prijs van de New Orleans All-Inclusive Pass omvat besparingen op de toegangsprijzen die u zou betalen als u uw attractietickets voor New Orleans afzonderlijk op elke locatie zou kopen. Activiteiten, attracties en rondleidingen inbegrepen bij de New Orleans All-Inclusive Pass: Rondleidingen en cruises • Paddlewheeler Creoolse koningin • Avonturen in bustour door New Orleans • Ghost & Vampire Combo Tour door French Quarter Phantoms • Tour door de Franse wijk Ghosts & Legends door Haunted History Tour • Ultieme moerasavonturen • Heiligen en zondaars door French Quarter Phantoms • Cajun Pride Swamp Tour per boot • Garden District Tour door French Quarter Phantoms • Tremé Tour door French Quarter Phantoms • Cities of the Dead Begraafplaats Geschiedenis Tour door Haunted History Tour • Geschiedenis van de Franse wijk / Voodoo-tour • Canal Street begraafplaatsen en Katrina Memorial Tour Musea en bezienswaardigheden • Het Nationaal WOII-museum • Mardi Gras World (met vervoer) • Kookdemonstratieles/New Orleans School of Cooking • Huis en tuinen van Longue Vue • Edgar Degas-huis • Zuidelijk Voedsel- en Drankmuseum • Het New Orleans Jazz Museum in de Old US Mint • Huis uit 1850 / Het Louisiana State Museum • Cabildo / Het Staatsmuseum van Louisiana • Apotheekmuseum van New Orleans • Presbytère/het Louisiana State Museum Attracties en tours zijn onder voorbehoud. Raadpleeg uw meegeleverde digitale gids voor een up-to-date attractieaanbod inclusief openingstijden en instructies over hoe u toegang krijgt tot elke attractie met uw pas voordat u vertrekt.

New Orleans: wandeltocht moordenaars en thrillers

3. New Orleans: wandeltocht moordenaars en thrillers

Beleef een spooktocht buiten de gebaande paden. Ontdek een glimp van de beruchte geschiedenis van de Franse wijk. Ontdek de duistere kant van de menselijke natuur. Dompel jezelf onder in het levendige verleden van New Orleans tijdens deze unieke en soms gruwelijke tour. Leer meer over een moorddadige jonge prins en andere verhalen over misdaden en geesten van je gids. Bezoek de plaats van enkele van de meest beruchte misdaden en moorden in New Orleans. Hoor over de gebeurtenissen die de locaties achtervolgen en de geesten die zijn achtergelaten. Kom langs bij het Apotheekmuseum en andere spookachtige locaties terwijl je geniet van de duistere kant van de Big Easy.

New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

4. New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

Ontdek de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek St. Louis Cathedral, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel in Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te halen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en leiden aanwijzingen op je telefoon je naar de volgende locatie. Het duurt tussen de 2 en 3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer gewoon het spel en ga verder wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden tegen elkaar voordat ze elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel, Central Grocery and Deli.

New Orleans: kroegentocht en historische kroniekenwandeling

5. New Orleans: kroegentocht en historische kroniekenwandeling

Laat je gids een beeld schetsen van het verleden tijdens deze wandeltocht door New Orleans. Luister naar verhalen en drink wat in historische etablissementen zoals Tujague's restaurant, het Olde Absinthe House en het Court of Two Sisters. Ontmoet je gids in het restaurant van Tujague, dat werd opgericht in 1856 en heerlijke Creoolse gerechten en cocktails serveert. Koop een drankje en luister terwijl je gids je verhalen vertelt over burgers, vooraanstaande figuren, heiligen en zondaars. Ga langs het New Orleans Pharmacy Museum, dat ooit een apotheek was en nu antieke medische gadgets, medicijnen en primitieve tincturen tentoonstelt. Ga verder naar het Olde Absinthe House, een historische saloon waar je absintcocktails kunt kopen in de French Quarter. Wandel naar het legendarische Court of Two Sisters met de meest verbluffende binnenplaats in New Orleans. Geniet van de spanning om door de betoverde poort te gaan en een wens te doen in de Devil's Wishing Well. Ga naar Pirate's Alley Café in de historische Pirate's Alley. Eindig je tour in het Lafitte Hotel and Bar, dat al sinds 1849 staat toen het een privéwoning was. Bekijk hun menu met vakkundig gemaakte cocktails.

De Local's Guide to the French Quarter Tour

6. De Local's Guide to the French Quarter Tour

Ervaar het heden en verleden van New Orleans tijdens deze avondwandeling. Bekijk alle bezienswaardigheden van de Franse wijk en krijg een kijkje achter de schermen van de gids over wat New Orleans te bieden heeft. Geniet van een avondervaring met een wandeling door Jackson Square. Bewonder de iconische kathedraal van St. Louis en maak een wandeling door Bourbon Street en Royal Street. Kom langs bij het Apotheekmuseum en leer over allerlei vreemde medische geschiedenis. Loop naar de Vieux Carré (wat 'oud plein' betekent) en ervaar een unieke locatie waar mensen van over de hele wereld naartoe komen. Leer gaandeweg alles over de unieke cultuur van het district en de stad. Dompel jezelf onder in de unieke charme van de rivier de Mississippi tot oude en nieuwe gebouwen terwijl je het onder de Louisiana-maan verkent.

Overzicht activiteiten in New Orleans Pharmacy Museum

Wil je alle activiteiten in New Orleans Pharmacy Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans Pharmacy Museum

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

Ik ging op een doordeweekse dag om 11.00 uur en onze groep was erg klein. Het was perfect omdat we meer vragen konden stellen en een geweldige dialoog konden voeren. De gids James was uiterst deskundig. Ik had niet het gevoel dat de rondleiding slechts een toespraak was die hij ons gaf en waar hij doorheen liep. Hij las de groep heel goed en sprak over dingen die hij verzamelde waarin we geïnteresseerd waren. Ik ging alleen op tournee en was een beetje nerveus omdat ik een eenling was, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

We ontmoetten onze gids op de aangegeven plaats en op het aangegeven tijdstip. De ontmoetingsplaats was naar het oosten te vinden en midden in de activiteiten, dus het paste heel goed in de dag. Onze gids was zeer goed geïnformeerd met een geweldig gevoel voor humor. De plaatsen die hij koos waren geweldige keuzes voor wat we hoopten te zien.