Kies data

New Orleans Pharmacy Museum

New Orleans Pharmacy Museum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

1. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: wandeltocht moordenaars en thrillers

2. New Orleans: wandeltocht moordenaars en thrillers

Ervaar een spooktocht die buiten de gebaande paden is. Ontdek een glimp van de beruchte geschiedenis van de Franse wijk. Ontdek de donkere kant van de menselijke natuur. Dompel jezelf onder in het levendige verleden van New Orleans tijdens deze unieke en soms gruwelijke tour. Leer meer over een moorddadige jonge prins en andere verhalen over misdaden en geesten van je gids. Bezoek het toneel van enkele van de meest beruchte misdaden en moorden van New Orleans. Hoor over de gebeurtenissen die de locaties achtervolgen en de geesten die zijn achtergelaten. Kom langs bij het Apotheekmuseum en andere spookachtige locaties terwijl je geniet van de donkere kant van de Big Easy.

New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

3. New Orleans: historisch verkenningsspel voor de Franse wijk

Verken de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek de kathedraal van St. Louis, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel bij Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te krijgen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Het duurt 2-3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die tegen elkaar strijden voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, Central Grocery en Deli.

De lokale gids voor de Franse wijk Tour

4. De lokale gids voor de Franse wijk Tour

Ervaar het verleden en heden van New Orleans tijdens deze avondwandeling. Bekijk alle bezienswaardigheden van de Franse wijk en krijg de inside-track van de gids over wat New Orleans te bieden heeft. Geniet van een avondervaring met een wandeling door Jackson Square. Bewonder de iconische St. Louis-kathedraal en maak een wandeling door de Bourbon- en Royal Streets. Kom langs bij het Apotheekmuseum en leer over allerlei vreemde medische geschiedenis. Loop naar de Vieux Carré (wat 'oud plein' betekent) en ervaar een unieke locatie waar mensen van over de hele wereld naartoe trekken. Leer onderweg alles over de unieke cultuur van de wijk en de stad. Dompel jezelf onder in zijn unieke charme van de rivier de Mississippi tot oude en nieuwe gebouwen terwijl je het verkent onder de maan van Louisiana.

New Orleans: kroegentocht en historische kroniekenwandeling

5. New Orleans: kroegentocht en historische kroniekenwandeling

Laat je gids een beeld schetsen van het verleden tijdens deze wandeltocht door New Orleans. Luister naar verhalen en drink wat in historische etablissementen zoals Tujague's restaurant, het Olde Absinthe House en het Court of Two Sisters. Ontmoet je gids in het restaurant van Tujague, dat werd opgericht in 1856 en heerlijke Creoolse gerechten en cocktails serveert. Koop een drankje en luister terwijl je gids je verhalen vertelt over burgers, vooraanstaande figuren, heiligen en zondaars. Ga langs het New Orleans Pharmacy Museum, dat ooit een apotheek was en nu antieke medische gadgets, medicijnen en primitieve tincturen tentoonstelt. Ga verder naar het Olde Absinthe House, een historische saloon waar je absintcocktails kunt kopen in de French Quarter. Wandel naar het legendarische Court of Two Sisters met de meest verbluffende binnenplaats in New Orleans. Geniet van de spanning om door de betoverde poort te gaan en een wens te doen in de Devil's Wishing Well. Ga naar Pirate's Alley Café in de historische Pirate's Alley. Eindig je tour in het Lafitte Hotel and Bar, dat al sinds 1849 staat toen het een privéwoning was. Bekijk hun menu met vakkundig gemaakte cocktails.

  • Rondleidingen
  • Citycards
  • Andere belevingen

Sitemap New Orleans Pharmacy Museum

Wil je alle activiteiten in New Orleans Pharmacy Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.