Rondleiding

9/11-tour en toegang tot Memorial, museum & observatiedek

9/11-tour en toegang tot Memorial, museum & observatiedek

Vanaf € 30,11 per persoon

Sta stil bij de gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een rondleiding langs de 9/11-locaties van New York. Ga naar het 9/11 Museum, het Freedom Tower Observatory en de 9/11 Firefighters Memorial Wall.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Volg een 90 minuten durende begeleide wandeling rond Ground Zero en het 9/11 Memorial
 • Luister naar de persoonlijke verhalen van bewoners uit New York over 9/11
 • Ga omhoog naar de 100e verdieping, het observatiedek van het One World Observatory
 • Zie aandenken en artefacten van 9/11 in het 9/11 Museum
 • Bespaar tijd en optimaliseer je bezoek met gereserveerde kaartjes voor het museum en observatiedek
 • Krijg een dieper begrip van de tragische gebeurtenissen en het herstel van New York
 • Sta stil bij de Ground Zero Memorial Pool
Volledige beschrijving
Denk aan de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een 9/11 wandeltocht en reis door het voormalige World Trade Center in New York. Geleid door New Yorkers met een persoonlijke band met 9/11, bevat de tour persoonlijke anekdotes en ontroerende verhalen over tragedie en heldendom. Ontmoet elkaar in de St. Paul's Chapel om de kerk te zien die op wonderbaarlijke wijze de vallende gebouwen en puin heeft overleefd, ondanks dat het slechts een blok verwijderd is van het World Trade Center. Het werd in de nasleep een geïmproviseerd reddingscentrum en het ijzeren hek werd een prikbord waar familieleden berichten ophingen van hun vermiste dierbaren. Luister naar heroïsche verhalen van de hulpdiensten bij de 9/11 Memorial Wall van de brandweer en bekijk de Engine and Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero. Ga ten slotte naar het 9/11 Memorial, waar u uw respect kunt betuigen aan degenen die hun leven hebben verloren. Bekijk het Reflecting Absence Memorial, de grootste kunstmatige waterval in het 9/11 Memorial, die de enorme leegte symboliseert die door de tragedie is achtergelaten. Kijk naar de namen van de bijna 3.000 slachtoffers die rond de waterval zijn geplaatst naast hun vrienden, familieleden en collega's. Zie de nieuwe Freedom Towers en het World Trade Center uit de grond rijzen. Blijf zo lang als je wilt in deze prachtige oase van 8 hectare. Het volgende wordt verstrekt als u de optie All Access hebt geselecteerd. Je gids zal je dan toegangskaarten met tijdschema geven voor het 9/11 Museum en One World Observatory. De toegangstijd van het museum kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Krijg een voorproefje van het museum om uw tijd binnen te optimaliseren. Eenmaal binnen ben je vrij om in je eigen tempo te verkennen. Bekijk artefacten van de gebeurtenissen van 9/11 en luister naar opnames van mensen die er op de dag waren. Maak vervolgens een wandeling van 5 minuten naar het observatorium om de techniek en architectuur te bewonderen. Begin in de lobby van Freedom Tower met de documentaire "Voices" gewijd aan de mannen en vrouwen van de World Trade Towers en het nieuwe One World Trade Center. Neem vervolgens de "Sky Pod"-lift en klim in 60 seconden 1.250 voet omhoog. Eenmaal op de 102e verdieping ga je naar het See Forever Theatre, voordat je afdaalt naar de 100e verdieping om toegang te krijgen tot het belangrijkste observatiedek. Geniet van meeslepende LED-displays, interactieve video's met aanraakscherm en eetgelegenheden. De belangrijkste trekpleister is echter het adembenemende uitzicht op de skyline van New York die zich uitstrekt over Manhattan.
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids
 • Gereserveerd toegangsticket op tijd voor het 9/11 Museum (alleen als de upgrade-optie is geselecteerd)
 • Gereserveerd toegangsticket op tijd voor One World Observatory (alleen als de upgrade-optie is geselecteerd)
 • Exclusieve skip-the-ticket-line toegang tot het 9/11 Museum
 • Gids met een persoonlijke connectie met 9/11
 • Tourconciërge aanwezig op het ontmoetingspunt, voor een eenvoudiger incheckproces
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je ontmoet de tour-assistent buiten bij de Saint Paul Chapel, op 209 Broadway (tussen Fulton en Vesey Streets). De assistent is 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig en is herkenbaar aan de oranje vlag.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Weer of geen weer, de tour zal plaatsvinden. Een groot deel van de rondleiding is buiten, dus kleed je naar het weer.
 • Het gedeelte van de tour kun je naar een andere dag omboeken. In het zeldzame geval van een zware regenbui of extreme weersomstandigheden zal de rondleiding geannuleerd worden en ontvang je een vergoeding. De tickets voor het One World Observatory en het 9/11 Museum kunnen niet worden verplaatst, omdat ze voor een vaste datum en tijd zijn geboekt.
 • Er zijn veiligheidscontroles bij zowel het 9/11 Museum als het One World Observatory.
 • Je moet door detectiepoortjes heen zoals op het vliegveld om toegang tot het Observatory te krijgen. Tijdens het hoogseizoen kan de wachttijd bij de beveiliging oplopen tot 20 minuten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 467 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Indrukwekkend

We werden opgewacht op de afgesproken plek voor deze tour. Iets wat we “gewend” zijn geraakt van Get Your Guide. Onze gids was de bevlogen Puertoricaanse Ibeth die vol overgave vertelde over haar ervaring op 9-11. Ze liet ons stoppen op plekken en toonde foto’s van die dag op dat punt. Dat komt wel binnen! Ze wist heel erg veel van de dag zelf, de wederopbouw en de achterliggende gedachten van de gebouwen die nu op deze plek worden gebouwd. Er is zoveel wat wij niet weten is gebleken! Ibeth was echt TOP. Voorrang bij het museum was echt het business class gevoel: niet uren in de brandende zon in de wachtrij, overal vooraan. En ons tijdslot bij The Observatory was ook allemaal top geregeld. Ik zou deze tour zeker aanraden en niet op eigen gelegenheid 9-11 Memorial bezoeken want meer dan de helft ontgaat je dan. Deze tour voldoet aan alle verwachtingen en meer!

Verder lezen

2 juli 2019

Indrukwekkend !

De rondleiding met de gids in de omgeving en over het terrein van 9/11 was indrukwekkend. De uitleg was prima. Met de complimenten voor de gids (Peter). We hadden voor het museum twee uur de tijd. Dat was voor ons net wat te weinig. We konden wel zo naar binnen (begeleid door de organisatie). Het uitzicht op het observatiedesk was geweldig, maar voordat je op het punt bent is het wel een soort kermisattractie. En erg druk.

Verder lezen

8 september 2018

Geweldige tour met veel info die indruk maakte. Een echte aanrader!!!

Thanx Daniel C for your realy good tour. We realy enyoud it and recomended to other Dutch people. We vonden dat Dan C het geweldig heeft gedaan en zeer goed zijn huiswerk had gedaan. Het was zeer informatief en ben daardoor nog meer te weten gekomen over Ground zero en alles wat er mee te maken heeft. Echt een aanrader voor de Nederlandse toeristen.

Verder lezen

21 december 2017

Georganiseerd door

Product ID: 58118