Rondleiding

New York: 9/11 rondleiding, Memorial, Museum & Observatory

Activiteitenaanbieder: 911 Ground Zero Tour

New York: 9/11 rondleiding, Memorial, Museum & Observatory

Activiteitenaanbieder: 911 Ground Zero Tour
Snel uitverkocht

Vanaf € 38,31 per persoon

Snel uitverkocht

Pauzeer om na te denken over de gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een rondleiding langs de locaties Ground Zero en 9/11 in New York. Bekijk het 9/11 Museum, One World Observatory, de Firefighters Memorial Wall en meer

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 1.5 - 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Volg een 90 minuten durende begeleide wandeling rond Ground Zero en het 9/11 Memorial
 • Luister naar de persoonlijke verhalen van bewoners uit New York over 9/11
 • Ga omhoog naar de 100e verdieping, het observatiedek van het One World Observatory
 • Zie aandenken en artefacten van 9/11 in het 9/11 Museum
 • Bespaar tijd en optimaliseer je bezoek met gereserveerde kaartjes voor het museum en observatiedek
 • Krijg een dieper begrip van de tragische gebeurtenissen en het herstel van New York
 • Sta stil bij de Ground Zero Memorial Pool
Volledige beschrijving

Denk aan de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een 9/11 wandeltocht en reis door het voormalige World Trade Center in New York. Geleid door New Yorkers met een persoonlijke band met 9/11, bevat de tour persoonlijke anekdotes en ontroerende verhalen over tragedie en heldendom. Ontmoet elkaar in de St. Paul's Chapel om de kerk te zien die op wonderbaarlijke wijze de vallende gebouwen en puin heeft overleefd, ondanks dat het slechts een blok verwijderd is van het World Trade Center. Ontdek hoe het een geïmproviseerd reddingscentrum werd en hoe het ijzeren hek een prikbord werd. Luister naar heroïsche verhalen van de hulpdiensten bij de 9/11 Memorial Wall van de brandweer en bekijk de Engine and Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero. Betreed het 9/11 Memorial en bekijk het Reflecting Absence Memorial, een kunstmatige waterval die de enorme leegte symboliseert die door de tragedie is achtergelaten. Kijk naar de namen van de bijna 3.000 slachtoffers die rond de waterval zijn geplaatst naast hun vrienden, familieleden en collega's. Zie de nieuwe Freedom Towers en het World Trade Center uit de grond rijzen. Blijf zo lang als je wilt in deze prachtige oase van 8 hectare. Maak gebruik van getimede toegangskaarten bij het 9/11 Museum en One World Observatory. Eenmaal binnen ben je vrij om in je eigen tempo te verkennen, artefacten van de gebeurtenissen van 9/11 te zien en opnames te horen van mensen die er op de dag waren. Maak een wandeling naar het Observatorium om de techniek en architectuur te bewonderen. Ga naar de lobby van Freedom Tower voor de documentaire "Voices" gewijd aan de mannen en vrouwen van het World Trade Center. Neem vervolgens de "Sky Pod"-lift en klim in 60 seconden 1250 voet omhoog. Eenmaal daar, zie het See Forever Theatre op verdieping 102, voordat je het belangrijkste observatiedek op de 100e betreedt. Geniet van meeslepende LED-displays, interactieve video's met touchscreen en eetgelegenheden, evenals het uitzicht op de iconische skyline van Manhattan.

Inbegrepen
 • Wandeltocht door Ground Zero en 9/11 Memorial
 • Gids bij Ground Zero en 9/11 Memorial
 • Gereserveerd en gereserveerd skip-the-line toegangsticket voor het 9/11 Museum (als de optie "All Access" is geselecteerd)
 • Gereserveerd toegangsticket op tijd voor One World Observatory (als de optie "All Access" is geselecteerd)
 • Gids in 9/11 Museum en One World Observatory
 • Tips
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je ontmoet de tour-assistent buiten bij de Saint Paul Chapel, op 209 Broadway (tussen Fulton en Vesey Streets). De assistent is 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig en is herkenbaar aan de oranje vlag.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Weer of geen weer, de tour zal plaatsvinden. Een groot deel van de rondleiding is buiten, dus kleed je naar het weer.
 • Het gedeelte van de tour kun je naar een andere dag omboeken. In het zeldzame geval van een zware regenbui of extreme weersomstandigheden zal de rondleiding geannuleerd worden en ontvang je een vergoeding. De tickets voor het One World Observatory en het 9/11 Museum kunnen niet worden verplaatst, omdat ze voor een vaste datum en tijd zijn geboekt.
 • Er zijn veiligheidscontroles bij zowel het 9/11 Museum als het One World Observatory.
 • Je moet door detectiepoortjes heen zoals op het vliegveld om toegang tot het Observatory te krijgen. Tijdens het hoogseizoen kan de wachttijd bij de beveiliging oplopen tot 20 minuten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 563 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Rondleiding start bij de St Paul’s Chapel en dan ga je het terrein rondom het museum en het memorial over. Je krijgt veel interessante informatie van de gids. De rondleiding is volledig buiten. Daarna ga je zelfstandig het museum in. En vervolgens met de lift naar de “One Observatory” Erg indrukwekkend.

7 mei 2022

The tour was one of the best experiences of our visit to NY. Ryan, our guide was fantastic and a great storyteller and his stories and insights on 9/11 have touched us deeply. The museum is also great!! I highly recommend this tour and would have rated it 10 stars if possible. It is a MUST DO when visiting NY.

1 januari 2022

Indrukwekkend

We werden opgewacht op de afgesproken plek voor deze tour. Iets wat we “gewend” zijn geraakt van Get Your Guide. Onze gids was de bevlogen Puertoricaanse Ibeth die vol overgave vertelde over haar ervaring op 9-11. Ze liet ons stoppen op plekken en toonde foto’s van die dag op dat punt. Dat komt wel binnen! Ze wist heel erg veel van de dag zelf, de wederopbouw en de achterliggende gedachten van de gebouwen die nu op deze plek worden gebouwd. Er is zoveel wat wij niet weten is gebleken! Ibeth was echt TOP. Voorrang bij het museum was echt het business class gevoel: niet uren in de brandende zon in de wachtrij, overal vooraan. En ons tijdslot bij The Observatory was ook allemaal top geregeld. Ik zou deze tour zeker aanraden en niet op eigen gelegenheid 9-11 Memorial bezoeken want meer dan de helft ontgaat je dan. Deze tour voldoet aan alle verwachtingen en meer!

Verder lezen

2 juli 2019

Product ID: 58118