Rondleiding

NYC: 9/11 Memorial Tour Optioneel museum- en observatoriumticket

Activiteitenaanbieder: 911 Ground Zero Tour

NYC: 9/11 Memorial Tour Optioneel museum- en observatoriumticket

Activiteitenaanbieder: 911 Ground Zero Tour

Vanaf € 36,12 per persoon

Pauzeer om na te denken over de gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een rondleiding door Ground Zero en 9/11 in New York. Bekijk het 9/11 Museum, One World Observatory, de Firefighters Memorial Wall en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Maak een begeleide wandeling van 90 minuten rond Ground Zero en het 9/11 Memorial
 • Luister naar persoonlijke verhalen van New Yorkers die betrokken zijn bij 9/11
 • Stijg op naar het observatiedek op de 100e verdieping van het One World Observatory (als All Access Option is geselecteerd)
 • Bekijk souvenirs en artefacten van 9/11 in het 9/11 Museum (als All Access Option is geselecteerd)
 • Bespaar tijd en optimaliseer uw bezoek met vooraf gereserveerde tickets voor het museum en de sterrenwacht
Volledige beschrijving

Denk aan de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een 9/11 wandeltour en reis door het voormalige World Trade Center in New York. Onder leiding van New Yorkers met een persoonlijke band met 9/11, bevat de tour persoonlijke anekdotes en ontroerende verhalen over tragedie en heldenmoed. Ontmoet elkaar in St. Paul's Chapel om de kerk te zien die op wonderbaarlijke wijze de vallende gebouwen en het puin heeft overleefd, ondanks dat het slechts een blok verwijderd is van het World Trade Center. Ontdek hoe het een geïmproviseerd reddingscentrum werd en het ijzeren hek een prikbord. Luister naar heroïsche verhalen van de hulpverleners bij de Firefighter's 9/11 Memorial Wall en bekijk de Engine and Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero. Betreed het 9/11 Memorial en bekijk het Reflecting Absence Memorial, een door de mens gemaakte waterval die de enorme leegte symboliseert die door de tragedie is achtergelaten. Kijk naar de namen van de bijna 3.000 slachtoffers die rond de waterval zijn geplaatst naast hun vrienden, familieleden en collega's. Zie de nieuwe Freedom Towers en het World Trade Center uit de grond oprijzen. Blijf zo lang als je wilt in deze prachtige oase van 8 hectare. Maak gebruik van getimede toegangskaarten voor het 9/11 Museum en One World Observatory. Eenmaal binnen bent u vrij om in uw eigen tempo te verkennen, aangezien uw gids u hier niet zal vergezellen. Bekijk artefacten van de gebeurtenissen van 9/11 en luister naar opnames van mensen die er op die dag waren. Maak een wandeling naar het observatorium en bewonder de techniek en architectuur. Ga naar de lobby van Freedom Tower voor de documentaire "Voices", gewijd aan de mannen en vrouwen van het World Trade Center. Neem vervolgens de "Sky Pod"-lift en stijg 300 meter in 60 seconden. Eenmaal daar aangekomen, zie je het See Forever Theatre op verdieping 102, voordat je het belangrijkste observatiedek op de 100e betreedt. Geniet van meeslepende led-schermen, interactieve touchscreen-video's en eetgelegenheden, evenals het uitzicht op de iconische skyline van Manhattan.

Inbegrepen
 • Wandeltocht door Ground Zero en 9/11 Memorial
 • Gids bij Ground Zero en 9/11 Memorial
 • Tijdelijk gereserveerd skip-the-line toegangsticket voor het 9/11 Museum (als de optie "All Access" is geselecteerd)
 • Getimed gereserveerd toegangsticket voor One World Observatory (als de optie "All Access" is geselecteerd)
 • Gids in 9/11 Museum en One World Observatory
 • Tips
 • Tijdelijk gereserveerd skip-the-line toegangsticket voor het 9/11 Museum (als de optie "All Access" niet is geselecteerd)
 • Getimed gereserveerd toegangsticket voor One World Observatory (als de optie "All Access" niet is geselecteerd)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet de tourconciërge buiten St. Paul's Chapel op 209 Broadway (tussen Fulton & Vessey Streets). Ze zullen een oranje hoed dragen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Weer of geen weer, de tour zal plaatsvinden. Een groot deel van de rondleiding is buiten, dus kleed je naar het weer.
 • Het gedeelte van de tour kun je naar een andere dag omboeken. In het zeldzame geval van een zware regenbui of extreme weersomstandigheden zal de rondleiding geannuleerd worden en ontvang je een vergoeding. De tickets voor het One World Observatory en het 9/11 Museum kunnen niet worden verplaatst, omdat ze voor een vaste datum en tijd zijn geboekt.
 • Er zijn veiligheidscontroles bij zowel het 9/11 Museum als het One World Observatory.
 • Je moet door detectiepoortjes heen zoals op het vliegveld om toegang tot het Observatory te krijgen. Tijdens het hoogseizoen kan de wachttijd bij de beveiliging oplopen tot 20 minuten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 628 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Rondleiding start bij de St Paul’s Chapel en dan ga je het terrein rondom het museum en het memorial over. Je krijgt veel interessante informatie van de gids. De rondleiding is volledig buiten. Daarna ga je zelfstandig het museum in. En vervolgens met de lift naar de “One Observatory” Erg indrukwekkend.

7 mei 2022

The tour was one of the best experiences of our visit to NY. Ryan, our guide was fantastic and a great storyteller and his stories and insights on 9/11 have touched us deeply. The museum is also great!! I highly recommend this tour and would have rated it 10 stars if possible. It is a MUST DO when visiting NY.

1 januari 2022

Indrukwekkend

We werden opgewacht op de afgesproken plek voor deze tour. Iets wat we “gewend” zijn geraakt van Get Your Guide. Onze gids was de bevlogen Puertoricaanse Ibeth die vol overgave vertelde over haar ervaring op 9-11. Ze liet ons stoppen op plekken en toonde foto’s van die dag op dat punt. Dat komt wel binnen! Ze wist heel erg veel van de dag zelf, de wederopbouw en de achterliggende gedachten van de gebouwen die nu op deze plek worden gebouwd. Er is zoveel wat wij niet weten is gebleken! Ibeth was echt TOP. Voorrang bij het museum was echt het business class gevoel: niet uren in de brandende zon in de wachtrij, overal vooraan. En ons tijdslot bij The Observatory was ook allemaal top geregeld. Ik zou deze tour zeker aanraden en niet op eigen gelegenheid 9-11 Memorial bezoeken want meer dan de helft ontgaat je dan. Deze tour voldoet aan alle verwachtingen en meer!

Verder lezen

2 juli 2019

Product ID: 58118