New York
Tours

Vergaap je tussen het eten en shoppen door aan de wolkenkrabbers, historische monumenten en musea van wereldklasse.

Onze aanbevelingen voor New York

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Bezoek SUMMIT, gelegen op de top van het iconische moderne monument One Vanderbilt. Ontdek een plek die de relatie die we hebben met steden, met onze omgeving en met onszelf verandert met behulp van meeslepende, multizintuiglijke ervaringen. Ga naar de hoofdgang van Grand Central Terminal, om het verhaal achter het ontstaan van SUMMIT te leren kennen. Kom alles te weten over een attractie die is ontworpen met de bedoeling om het alledaagse bestaan te overstijgen, en ga op een fascinerende nieuwe manier met de ruimte om. Begin met een sensorisch stimulerende rit met de lift naar de 91e verdieping. Laat je meevoeren naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om de ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Zie op een multimediascherm hoe jouw afbeelding in de wolken zweeft, en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van New York vanaf een ander uitkijkpunt, buiten op het observatiedek. Voor een wat meer intieme avondervaring voor volwassenen, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Hier heb je toegang tot alle ruimtes van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek, en bij de bar op de 93e verdieping kun je cocktails bestellen.

NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

Bestel toegangskaarten voor Edge, een wonder van architectuur, techniek en technologie, zwevend in de lucht op meer dan 335 meter boven de grond. Geniet van het gevoel alsof je in de lucht zweeft, en neem de hele skyline van Manhattan in je op vanaf Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan. Begin de tour op de 4e verdieping van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Vervolgens ga je tot een hoogte van meer dan 335 meter omhoog naar het observatiedek, en dan 24 meter de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier kijk je door de frameloze glazen panelen naar buiten, en voel je de sensatie van over de rand leunen met de drukke stad onder je. Neem dan plaats op de glazen vloer en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden, en zie de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor slechts één persoon. Hier kun je alleen staan, omringd door glas, lucht en hemel - zo'n uitzicht heb je nog niet eerder gehad. Op het hoogste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar je uitkijkt over de glazen panelen en langs de rand van het platform. Ga zitten en geniet met vrienden en familie van het weidse uitzicht, of ga naar binnen en drink een glas champagne of een signature cocktail in de Champagne Bar. Breng na je vertrek een bezoek aan het middelpunt van de Hudson Yards, Vessel, of geniet van een hapje en een drankje, of neem een kijkje in de winkels en restaurants van Hudson Yards.

New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

Profiteer van contactloze toegang tot het National September 11 Memorial Museum met je vooraf gekochte ticket met tijdslot. Krijg toegang tot het 9/11 Memorial, de Survival Tree en de Memorial Glades Het 9/11 Museum Het museum toont meer dan 10.000 monumentale voorwerpen die verband houden met de gebeurtenissen van 9/11 en bestaat uit 3 permanente tentoonstellingen: •De Historical Exhibition heeft 3 delen: the Day of 9/11, Before 9/11 en After 9/11.Ze vertelt het verhaal van wat er gebeurde op 9/11, inclusief de gebeurtenissen bij het World Trade Center en het Pentagon, en het verhaal van Flight 93.  •De Memorial Exhibition 'In Memoriam' herdenkt het leven van de mensen die op 11 september 2001 en 26 februari 1993 zijn omgekomen en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de mannen, vrouwen en kinderen die gestorven zijn. •De Foundation Hall is een enorme ruimte waarin je de de laatste pilaar en de diepwand ziet.  Het 9/11 Memorial (gratis toegang) Het National September 11 Memorial is een eerbetoon ter herdenking van de bijna 3.000 mensen die omkwamen tijdens de terreuraanslagen van 11 september 2001 bij de locatie van het World Trade Center en het Pentagon, en van de 6 mensen die omkwamen bij het bombardement op het World Trade Center in februari 1993.  De twee identieke reflecterende plassen zijn allebei bijna 4.000 vierkante meter en bevatten de grootste door mensen aangelegde watervallen in Noord-Amerika. De plassen liggen op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. De namen van alle mensen die omkwamen in de aanslagen van 2001 en 1993 zijn gegraveerd in bronzen panelen langs de plassen.

NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

Kies tussen een ticket voor algemene toegang tot het observatiedek op de 86e verdieping of een combinatieticket met toegang tot de onlangs gerenoveerde 102e verdieping, met kamerhoge ramen. Upgrade uw ervaring met een Express Ticket om de lange rijen over te slaan. De New Empire State Building Experience geeft je niet alleen toegang tot het legendarische monument van New York City, waardoor je 320 meter hoog kunt vliegen en kunt genieten van een prachtig 360 graden uitzicht in de open lucht over New York City en daarbuiten. Je ziet ook Grand Staircase met een architectonisch model van twee verdiepingen van het gebouw en onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis van de constructie van het gebouw naar de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren twintig, de bouw, de openingsdag, het moderne wonder, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen over beroemdheden. De 80e verdieping biedt ook een scala aan spannende kunsttentoonstellingen. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet. Het observatiedek op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden openluchtobservatorium in New York, uitgerust met verwarming om de kou op afstand te houden. Het Empire State Building is meer dan een spectaculair uitzicht: het is het meest op Instagram geplaatste monument in de VS. Bij uw entree hoort ook een downloadbare multimedia-ervaring, beschikbaar in 9 talen. Deze app bevat ook video's, fotogalerijen, quizzen en kaarten met bezienswaardigheden in de buurt. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet als u dit opmerkelijke gebouw verlaat.

New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

Stap op de veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island vanuit New Jersey. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Je vertrekt vanuit Liberty State Park in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Als je aankomt bij het trefpunt, omzeil je de rij voor kaartjes met je vooraf gekochte ticket. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en vertrek je naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

New York City: entree American Museum of Natural History

New York City: entree American Museum of Natural History

Geniet van een dag vol gezinsvriendelijke activiteiten in het American Museum of Natural History in New York City. Het museum ligt tegenover Central Park en herbergt meer dan 32 miljoen exemplaren. Profiteer van de toegang voor de hele dag en maak gebruik van de optie om je algemene toegangsbewijs te upgraden naar speciale tentoonstellingen. Verken alle permanente tentoonstellingen en het Rose Center for Earth and Space. Dwaal door 45 museumzalen om meer te leren over dinosaurussen en diamanten, en alles daartussenin. Het nieuwe Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation is een ongelooflijke aanwinst voor het museum, met ultramoderne tentoonstellingen en meeslepende ervaringen die perfect zijn voor alle leeftijden. Je kunt de mysteries van het heelal onderzoeken in het planetarium, een reis door de tijd maken in de Hall of Biodiversity en oog in oog komen te staan met een aantal van de grootste en meest ongelooflijke wezens ter wereld in de Milstein Hall of Ocean Life. Terwijl je door het museum dwaalt, word je meegevoerd naar verschillende werelden en tijdperken, van de diepten van de oceaan tot de uitgestrektheid van de ruimte. Je kunt meer te weten komen over de oude beschavingen van Egypte en Griekenland, je verbazen over de prachtige edelstenen en mineralen in de Morgan Memorial Hall of Gems en de fascinerende wereld van de insecten ontdekken in de Butterfly Conservatory. Kijk uit naar het iconische skelet van de Tyrannosaurus Rex en het hoofd van Paaseiland dat de inspiratie vormde voor de personages in de film "Night at the Museum". Maak verbinding met de WiFi van het museum en download de gratis Explorer App op je smartphone. De app biedt stapsgewijze navigatie, verhalen achter de schermen over tentoonstellingen, quizzen en meer. Bekijk de hoogtepunten van tentoonstellingen op je eigen tempo met de zelf rondleidingen van het museum door populaire collecties. Speciale tentoonstellingen Davis Familie Vlinder Vivarium: Geniet het hele jaar door van deze meeslepende tentoonstelling en meng je onder de 1000 vrij vliegende vlinders - en misschien landt er wel een op jou! The Secret World of Elephants opent 13 november 2023 en verkent de evolutie van olifanten, hun politieke en culturele betekenis en inspirerende pogingen om bedreigingen voor hun voortbestaan te overwinnen. Beschikbaar met General Admission + One ticket type. Grounded by our Roots opent 4 april 2024, een nieuwe tentoonstelling van buitengewone werken van opkomende inheemse kunstenaars die inspiratie putten uit hun culturele tradities, in de roterende hedendaagse kunstgalerie van de Northwest Coast Hall. Inbegrepen bij algemene toegang. Film op reuzenscherm t/m 31 maart: Blauwe Walvissen: Return of the Giants, verteld door acteur Andy Serkis, neemt kijkers mee op reis in de wereld van de blauwe vinvissen, een diersoort die op de rand van uitsterven staat, op een enorm filmscherm van 40 en 60 meter hoog. Vanaf 1 april tot en met 31 december: Zeeleeuwen: Life by a Whisker, duik in de wereld van een zeldzame Australische zeeleeuwpup en ontmoet de mensen die haar soort proberen te redden in de gigantische film.

NYC: Top of the Rock Observation Deck Ticket

NYC: Top of the Rock Observation Deck Ticket

Bekijk een 360-graden panorama van New York vanaf 260 meter hoogte op de Top of the Rock. Verken de 9.500 vierkante meter onbelemmerde buitenruimte, de grootste van alle observatoria in New York. Geniet overdag van het landschap, zie de zonsondergang of bewonder de stad 's nachts vanaf nieuwe hoogtes. Neem bij aankomst in 30 Rockefeller Center de tijd om de prachtige, glinsterende Swarovski-kroonluchter te bewonderen op weg naar de tussenverdieping. Ga in minder dan 1 minuut met de liften naar de top. Verken 2 verdiepingen met uitgebreide binnen- en buitenruimtes. Sluit je bezoek af met een adembenemend uitzicht op Central Park, Empire State Building, het centrum van Manhattan, One World Trade Center en meerdere bruggen vanaf het volledig openluchtdek op de 70e verdieping.

New York: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

New York: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

Bezoek je New York City? Ervaar 5 must-see attracties, uitgekozen en samengepakt met 40% korting, met New York CityPASS® tickets. Besteed minder tijd aan plannen en meer tijd aan ontdekken. Bezoek de attracties in je eigen tempo, in willekeurige volgorde. Geldig voor 9 opeenvolgende dagen, inclusief de eerste dag van gebruik. Koop online voor onmiddellijke mobiele levering. Krijg toegang tot 5 attracties. Inclusief: -Empire State Building Observatory- AM/PM Experience, inclusief toegang tot 86th Floor Observatory en toegang tot het 2nd Floor Museum, plus bonus algemene toegang op dezelfde avond. -American Museum of Natural History - Toegang tot de permanente museumzalen, inclusief meer dan 40 galerieën, plus een keuze uit een tentoonstelling met ticket, het Davis Family Butterfly Vivarium, een film op een groot scherm of de Hayden Planetarium Space Show (op basis van beschikbaarheid; Invisible Worlds niet inbegrepen). Plus kies 3 van de volgende: -Top of The Rock® Observation Deck- General Admission -Ferry Access to Statue of Liberty en Ellis Island- Algemeen toegangsticket voor een veerboottocht van en naar Liberty Island en Ellis Island, audiogidsen en toegang tot het Statue of Liberty Museum en Ellis Island National Museum of Immigration (Crown Tickets en Pedestal Access niet inbegrepen). -9/11 Memorial & Museum- Algemene toegang -Circle Line Sightseeing Cruises- Eén regelmatig geplande Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise of Liberty Super Express Cruise (kijk op circleline.com voor actuele dienstregelingen) -Intrepid Museum - Algemene toegang, inclusief het Space Shuttle Paviljoen, de onderzeeër Growler, de meeslepende Kamikaze ervaring en alle tijdelijke tentoonstellingen. -Guggenheim Museum- Algemene toegang tot de collectie en speciale tentoonstellingen van het Guggenheim, plus een gratis digitale gids (toegankelijk via persoonlijk mobiel apparaat) Plan je reis: Bezoek my.citypass.com om te reserveren (indien nodig), tickets te bekijken en details over attracties te bekijken.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

Reserveer je toegang vooraf en sla de kassa over om te genieten van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van de meest bezochte kunstmusea ter wereld. MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en hedendaagse kunst, van de innovatieve Europese schilder- en beeldhouwkunst van de jaren 1880 tot de film-, design- en performancekunst van vandaag. Zes verdiepingen aan kunstgalerieën in het centrum van Manhattan bevatten hoogtepunten zoals Monet's Waterlelies, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dans (I), en Warhol's Campbell's Soup Cans, maar ook hedendaags werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen. Huidige tentoonstellingen: Crafting Modernity: Design in Latijns-Amerika 1940-1980, t/m 22 september Joan Jonas: Good Night Good Morning, t/m 6 juli Aankomende tentoonstellingen: Kathe Kollwitz, te zien van 31 maart t/m 20 juli LaToya Ruby Frazier, te zien van 12 mei tot en met 7 september Om je beter te laten genieten van de collectie, kun je de MoMA app of mobiele site gebruiken om te luisteren naar gratis audiogidsen die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. In het hele museum is gratis WiFi beschikbaar. Bezoekers kunnen ook genieten van fantastische eet- en winkelmogelijkheden. Er zijn drie restaurants, waaronder The Modern, dat twee Michelinsterren heeft. De MoMA Design Store biedt een ruime keuze aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en meer.

New York: Explorer Pass met tickets voor 90+ attracties

New York: Explorer Pass met tickets voor 90+ attracties

Verken het iconische New York met Go City voor één lage vooruitbetaalde prijs. Met een selectie van meer dan 90 must-see attracties, musea en rondleidingen in NYC kun je tot 50%* besparen in vergelijking met het kopen van losse tickets voor attracties. Ontwerp je eigen avontuur in New York met toegang tot de populairste attracties op één gebruiksvriendelijke digitale pas. Opties zijn onder andere de Statue of Liberty Ferry, 9/11 Memorial, Empire State Building, EDGE en nog veel meer. Kies uit een 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 7- of 10-keuzepas en blader door de gids of Go City app om je route te plannen en de toegangsvereisten te controleren. Als je je pas voor de eerste keer scant bij de poort of kassa van een attractie (of tour), wordt deze geactiveerd. Je hebt dan 60 dagen om de resterende keuzes te gebruiken. Je pas heeft ook speciale voordelen, zoals kortingen in cadeauwinkels of een gratis audiogids bij bepaalde attracties, zodat je het meeste uit je reis naar New York kunt halen en onderweg nog meer kunt besparen. De attracties in New York die je kunt kiezen zijn onder andere: Musea en galerieën - Amerikaans Natuurhistorisch Museum - 9/11 Herdenking & Museum - Museum voor Moderne Kunst (MoMA) - Intrepid Museum - Guggenheim Museum - Whitney Museum voor Amerikaanse Kunst - Fotografiska New York - Museum van Seks - Museum van de Stad New York Belevenissen - Empire State Building - Top van de Rots - One World Observatory - Rand - Central Park Fietsverhuur - Opstaan NY - 9/11 Museum Workshop: Hands-on 9/11 Tour - SPYSCAPE - Madame Tussauds - Harlem Jazz Serie - Surrey Fietsverhuur Gouverneurseiland - Brooklyn Bridge Fietsverhuur door Unlimited Biking - New York Yankees Game Tickets Tours & Rondvaarten - Rockefeller Center Tour - Big Bus New York Hop-on-hop-off-bustour: Klassieke 1-daagse tour - Het beste van NYC Cruise: Circle Line Sightseeing - Vrijheidsbeeld en Ellis Island Veerboot - RIDE - Havenverlichting Cruise: Circle Line Sightseeing - NYC bezienswaardigheden cruise: Circle Line Sightseeing - Central Park fietstocht - Madison Square Garden Tour met alle bezienswaardigheden - Radio City Music Hall Tour Experience - Greenwhich Village bij nacht wandeltour - St Patrick's Cathedral Tour met Express Entry - Graffiti en straatkunst tour Wandeltour door Brooklyn - Geheimen van het Vrijheidsbeeld & Ellis Island wandeltour - Broadway & Times Square wandeltour - Central Park TV & Films wandeltour - Yankee Stadion Tour - Wandeltour Wall Street - Catacomben bij kaarslicht - Pride wandeltour - NYC TV & Film Bustour - Top of the Highline en Hudson Yards Tour - Brooklyn Bridge & DUMBO Wandeltour door de buurt - Chinatown Wandeltour - High Line - Chelsea - Meatpacking Tour - Little Italy Wandeltour - Greenwich Village wandeltour - Best of Brooklyn wandeltour in Williamsburg - Woodbury Common bustour (rondreis + VIP-couponboekje) - Harry Potter en de Fantastische Beesten wandeltour Eten en Drinken - Culinaire tours te voet *Besparing gebaseerd op voorbeeld routes op Go City website.

Populaire activiteiten

Ontdek New York met insidertips

Met de lokale aanbevelingen van angi.susu wordt je bezoek pas echt onvergetelijk.

Alle activiteiten

710 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over New York

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit New York op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in New York

Activiteiten in New York

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Verken New York

Lees onze volledige gids voor New York of ontdek de beste ervaringen van de stad.