Kies data

New York Aanbiedingen

New York Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

1. NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Geniet van een boottocht van 60 minuten waarbij je binnen 30 meter bij het Vrijheidsbeeld komt. Je vaart recht onder de Brooklyn Bridge en ziet de meest beroemde skyline in de wereld. De Engelstalige livegids wijst op de sites terwijl je over de rivier vaart, inclusief langs het Empire State Building, de nieuwe Freedom Tower, de Manhattan Bridge, Governor's Island en meer.  Maak gebruik van zowel de binnen- als buitenzitplaatsen, samen met grote open ramen voor kijkplezier. Je komt dichtbij Lady Liberty en gaat vervolgens naar Ellis Island om foto's te maken van de beroemde ingang naar New York City. Bewonder de horizon van Manhattan en de beroemde wolkenkrabbers, waaronder het nieuwe One World Trade Center en vaar langs de oost- en westkant van Lower Manhattan terwijl je drankjes en eten koopt aan boord van de boot. Je ziet zowel de oost- en westzijde van Lower Manhattan, terwijl je eten en drinken koopt aan boord van de boot.  Een audiogids, beschikbaar in het Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Itailiaans, Japans, Koreaans en Portugees, is te downloaden als app.

American Dream: Ticket voor attractiepark Nickelodeon Universe

2. American Dream: Ticket voor attractiepark Nickelodeon Universe

Geniet van een dag in het grootste overdekte themapark op het westelijk halfrond in het Nickelodeon Universe Theme Park, gelegen in American Dream, het nieuwste overdekte entertainment- en winkelcentrum van New Jersey, slechts 6,5 km buiten New York City. Elke dag is een geweldige dag om te bezoeken, met onbeperkte toegang tot alle attracties, live optredens van Nickelodeon-personages, allemaal in een comfortabele klimaatgeregelde omgeving. Geniet van gezinsvriendelijke attracties voor jong en oud. Creëer onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin op: • Bikinibroek Crosstown Express: tollend en slingerend door de straten van Bikinibroek • Nickelodeon Slime Streak: een kronkelende achtbaan door het Nickelodeon-universum • Spongebob's Jellyfish Jam: een spannende schommelrit voor het hele gezin • Legends of the Hidden Temple Challenge: 's werelds hoogste avontuurlijke touwenparcours • Rugrats Reptar Go-Round: een dubbeldekker draaimolen voor alle leeftijden Voor de meer avontuurlijke, test je grenzen op de spannende attracties. De hoogste, steilste en langste ritten ter wereld kronkelen en vliegen je door het park met bij elke bocht uitzicht op Manhattan: • De Shellraiser: met de Teenage Mutant Ninja Turtles, heeft deze achtbaan het record voor de steilste afdaling ter wereld • Nickelodeon Skyline Scream: 's werelds hoogste indoor draaiende valtoren • The Shredder: 's werelds hoogste en langste vrij draaiende achtbaan • Sandy's Blasting Bronco: een uit de hand gelopen achtbaan die je vooruit, achteruit en ondersteboven schiet • Kraang Prime Pandemonium: zwaai heen en weer in haar gigantische slijmerige tentakels • Timmy's Half Pipe Havoc: een gigantische skateboardrit die het ultieme luchtmoment biedt • Aang's Air Gliders: zweven en draaien als een Airbender • Jimmy Neutrons Atom Smasher: jij bepaalt het niveau van spanning van een rustige cruise tot een onstuimige tuimeling Er zijn ook attracties speciaal voor peuters, speciaal gemaakt voor kinderen, die magische reizen beloven met hun favoriete personages voor een ervaring die ze nooit zullen vergeten, waaronder Fairly Odd Airways, Pup Pup & Away, Blue's Skidoo, Blaze's Monster Track Rally, Dora's Sky Railway, Paw Patrol Adventure Bay, Ren & Stimpy's Space Madness en Shimmer & Shine Jumping Genies.

Vanuit New York City: dagtrip naar Washington & Philadelphia

3. Vanuit New York City: dagtrip naar Washington & Philadelphia

Je vertrekt vroeg in de ochtend vanaf Times Square in Manhattan, waar je wordt opgewacht door je professionele, tweetalige gids van de dag. Je eerste bestemming is de huidige hoofdstad van het land, Washington D.C. (Reistijd is ongeveer 4-5 uur), waar je tour begint met een bezoek aan Iwo Jima Memorial , een monument ter ere van de Amerikaanse mariniers. Het monument is een nabootsing van een beroemde foto genomen tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij een groep mariniers de Amerikaanse vlag boven op een berg plant tijdens de slag bij Iwo Jima in Japan. Je gaat verder met een bezoek aan het indrukwekkende Lincoln Memorial ter ere van de president die de afschaffing van de slavernij in de Verenigde Staten bevorderde. Washington D.C. is het centrum voor alle 3 de takken van de Amerikaanse overheid. Tijdens de tour stop je op een plek waar je een klassiek buitenaanzicht hebt op de gebouwen waar 2 van deze overheidstakken gevestigd zijn: het Witte Huis , thuisbasis en kantoor van de Amerikaanse president, en het Capitool, thuisbasis van het Amerikaanse Congres, waar de wetten van dit land worden uitgewerkt. Je bezoek aan Washington wordt afgesloten met vrije tijd voor een lunch op eigen gelegenheid en een eventueel kort bezoek aan een van de Smithsonian musea, het wereldberoemde National Air and Space Museum. Je volgende bestemming is de allereerste hoofdstad van de Verenigde Staten, verkozen in de Onafhankelijkheidsoorlog: Philadelphia, in de staat Pennsylvania. Stap in je comfortabele touringcar voor een reis van ongeveer 3 uur. Je rijdt direct door naar het historische centrum van Philadelphia. Het Independence National Historic Park is de eerste stop. Hier maak je samen met je gids een korte wandeling. Bekijk enkele van de belangrijkste historische bezienswaardigheden, zoals de Liberty Bell, het beroemde symbool van de Amerikaanse onafhankelijkheid, en de Independence Hall, de geboorteplaats van de Verenigde Staten. Het was binnen deze muren dat de oprichtingsakten van Amerika, de Onafhankelijkheidsverklaring (4 juli 1776) en de Grondwet, werden bediscussieerd en aangenomen. Je sluit je bezoek aan Philadelphia af op de Rocky Steps, aan de voorkant van het Philadelphia Museum of Art. Hier heb je de kans om de beroemde scène uit de film uit 1976 na te spelen door de trap op te lopen naar de top. Aan het einde van de dag kun je uitrusten in je touringcar die je terugbrengt naar Times Square in Manhattan. Tussen 22:00 en 22:30 uur ben je weer terug in New York. De precieze planning van de dag is afhankelijk van de verkeerssituatie en kan worden gewijzigd wegens tijdgebrek.

NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

4. NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

Als bezoeker van het Intrepid Sea, Air & Space Museum krijg je een legendarisch vliegdekschip, de eerste spaceshuttle, de snelste straaljagers ter wereld en een onderzeeër uit de tijd van de Koude Oorlog te zien. Verken een museum dat geschiedenis en technologie inzet om te inspireren en voor verdere innovatie te zorgen door een nieuwe generatie van leiders in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde te stimuleren. Doel van het Intrepid Sea, Air & Space Museum is het tentoonstellen en interpreteren van de geschiedenis, de wetenschap en de dienstensector. Het museum bevindt zich aan boord van het vliegdekschip Intrepid, een nationale historische bezienswaardigheid. Het voormalige vliegdekschip USS Intrepid werd in 1943 gepresenteerd en vocht mee in de Tweede Wereldoorlog, waarbij het vijf kamikazeaanvallen en een torpedo-inslag overleefde. Later diende het schip in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Het werd in 1974 buiten dienst gesteld en ligt vandaag de dag voor anker in de rivier de Hudson. Krijg de kans om 4 dekken van dit grootse schip te bezoeken: • Hangar Deck: dit is de perfecte plek om je bezoek mee te beginnen. Het is de grootste overdekte en afgesloten tentoonstellingsruimte, en toont zowel de technologische als de menselijke elementen van Intrepid • Flight Deck: bekijk meer dan 24 authentieke gerestaureerde vliegtuigen van dichtbij, neem een kijkje in de restauratietent en maak een wandeling door de geschiedenis op het eiland en de bruggen van Intrepid. Gallery Deck: het galerijdek ligt tussen het vliegdek en het hangardek en bevat het gevechtsinformatiecentrum (CIC), de squadronruimte en de aanlegplaatsen voor mariniers. • Third Deck: kom meer te weten over het leven aan boord in de gerestaureerde kombuis van de Intrepid, de leefruimte voor militairen en de aanlegplaats voor de bemanning Het Space Shuttle Pavilion toont Enterprise, het prototype van de NASA-orbiter die de weg vrijmaakte voor het spaceshuttle-programma. In de dynamische tentoonstellingsruimtes zijn authentieke voorwerpen, foto's, audio en films te vinden die je als bezoeker meevoeren naar de wetenschappelijke en historische wereld van de Enterprise en het tijdperk van de spaceshuttle.

Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

5. Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

Vroeg in de morgen vertrek je vanaf Times Square in Manhattan. Je reist samen met een tweetalige gids in een comfortabele bus. Tijdens de tocht naar het noorden heb je alle tijd om te genieten van het schilderachtige landschap van Upstate New York. Je reis duurt ongeveer 7 tot 8 uur, in beide richtingen, met één pauze. Bij aankomst op je bestemming kun je het avontuur, de schoonheid en de natuurlijk betovering van de Niagarawatervallen ervaren aan boord van de historische boot Maid of the Mist, of wanneer Maid of the Mist niet beschikbaar is, vanaf andere observatiepunten zoals de Cave of the Winds kloofwandeling of anderen, afhankelijk van het weer. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over de interessante geschiedenis van deze machtige wateren en bewonder je verschillende uitzichten op de watervallen vanuit verschillende ooghoeken. Je kunt op je gemak zelf lunchen, souvenirs inkopen en het prachtige Niagarawatervallen State Park ontdekken. Na een onvergetelijke ervaring en het verzamelen van prachtige herinneringen keer je weer ontspannen in de comfortabele bus naar Times Square in Manhattan. Je arriveert tussen 23:00 uur en middernacht.

American Dream: toegangsticket Dreamworks Indoor Water Park

6. American Dream: toegangsticket Dreamworks Indoor Water Park

Geniet van een dag in het grootste overdekte waterpark in Noord-Amerika met veel van je favoriete Dreamworks-personages. Het waterpark bevindt zich in American Dream, het nieuwste indoor entertainment- en winkelcentrum van 3 miljoen vierkante meter van New Jersey, op slechts 6,4 km buiten New York City. Elke dag is een geweldige dag om te bezoeken, met onbeperkte toegang tot recordbrekende glijbanen, unieke ervaringen, 's werelds grootste overdekte golfslagbad en ligstoelen, allemaal in een comfortabele klimaatgecontroleerde omgeving onder een enorm dakraam. Voor de allerkleinsten zijn er Kiddie Rides: • Kungfu Panda Temple of Awesomeness: een speelstructuur met meerdere niveaus met dumpbekers, geisers en de grootste overdekte kantelemmer ter wereld • The Penguins Frozen Fun Zone: 6 miniatuurversies van de grotere glijbanen, perfect voor peuters • Far Far A Bay: een verwarmd golfslagbad met een continue stroom gezinsvriendelijke golven • Bubbly Lazy River: luier weg in 's werelds langste indoor lazy river Matige ritten voor familieplezier: • Toothless' Trickling Torpedo: 's werelds langste hydromagnetische raketachtbaan • Dragon Racers: een race door donkere tunnels en plotselinge afdalingen • Dragon & Dronkey's Flight: een ritje in een buis in een gigantische spiraalvormige kom • Tube It: een tempoveranderende tube-slide • Zany & Zanier Zigzag: tandem-verstrengelde body-slides met meerdere drops • Soakin' Surfari: een surfsimulator van 12 meter lang • Lemur Leap: spiraal in een gigantische kom in deze rit voor 2 personen En voor sensatiezoekers zijn er totale pro-ritten: • Thrillagascar & Jungle Jammer: 's werelds hoogste luikcapsuleglijbanen • Shrek's Sinkhole Slammer: een supersnelle rit op een vlot in een enorme trechter • Skudin Surf: privé surfsessies in het golfslagbad te koop • Penguin Plummet & Majunga Jump: twee razendsnelle bodyglijbanen in diep water • Mad Flush: een supersnelle lichaamsspiraalglijbaan die je in diep water laat vallen • Surfari Slider: 's werelds hoogste speedglijbaan ter wereld • Swamp n' Splash: een trechter voor meerdere personen met plotselinge wendingen • Speeding Frenzy: een spannende tube ride in een afgesloten goot • De Carnivortex: een G-kracht valdeurcapsuleglijbaan met een horizontale lus

Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

7. Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.

New York City: rondleiding Vrijheidsbeeld en Ellis Island

8. New York City: rondleiding Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Sinds 1886 heeft het Vrijheidsbeeld miljoenen mensen verwelkomd in New York City en de Verenigde Staten. Je bekijkt dit internationale symbool van dichtbij en komt meer te weten over de geschiedenis achter het standbeeld en je ziet hoe het op Liberty Island is ontstaan. De activiteit omvat: snelle, gereserveerde toegang tot de eilanden; een professionele, erkende NYC-gids die je over beide eilanden leidt; en toegang tot het Statue of Liberty Museum en het National Museum of Immigration op Ellis Island. Op Ellis Island kom meer je meer te weten over de reis van de miljoenen immigranten die het eiland van 1892-1924 passeerden en aankwamen in Amerika, op zoek naar een beter leven. Vanwege de voorschriften van de locaties kan je gids je mogelijk niet begeleiden in de musea. Ze bieden echter volledige uitleg over wat je van binnen zult ervaren.

New York City: Toegang tot JFK Airport Virgin Clubhouse Lounge

9. New York City: Toegang tot JFK Airport Virgin Clubhouse Lounge

Trouw aan de Virgin Atlantic-stijl, kenmerkt de lounge zich door sierlijke elegantie met rustgevende verlichting en luxe meubilair. Voel je thuis voor je vertrek- of overstapvluchten. Geniet van het comfort van de beschikbare bagageopslag en gebruik de douches om u op te frissen. Laat u ook verwennen met iets lekkers van het à la carte menu. Kies uit de smakelijke opties die de lounge biedt, zoals vijfsterrendiners, kleinere tapasachtige gerechten en natuurlijk de beroemde Clubhouse-burger. Als je voor je vlucht nog snel een drankje wilt drinken, begeef je dan naar de bar en bestel een van de kenmerkende cocktails. Als je in een speelse bui bent, ga dan naar de entertainmentzone voor een snel spelletje pool.

NYC: St. Patrick's Cathedral Officiële zelfgeleide audiotour

10. NYC: St. Patrick's Cathedral Officiële zelfgeleide audiotour

Verken St. Patrick's Cathedral, de grootste gedecoreerde katholieke kathedraal in gotische stijl in de Verenigde Staten. De kathedraal besloeg een heel stadsblok en opende voor het eerst in 1879 en wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van New York City. Presenteer je pas in de cadeauwinkel van de kathedraal voor versnelde toegang en je meertalige audiogids. Je kunt de tour ook downloaden op je eigen persoonlijke apparaat en je eigen persoonlijke koptelefoon gebruiken. Als je eenmaal in de kathedraal bent, is de ervaring self-guided. Je kunt naar de audiotour luisteren en de kathedraal in je eigen tempo verkennen. De audiotour wordt verteld door kardinaal Timothy Dolan en duurt ongeveer 1 uur. Het wordt aanbevolen om maximaal 1,5 uur uit te trekken, aangezien u de audiotour soms wilt pauzeren om te genieten van functies zoals de Mariakapel, de torenhoge dubbele torenspitsen en de 9000 lbs bronzen deuren die door één persoon kunnen worden geopend. Je kunt ook het hoofdaltaar, de glas-in-loodramen en het Pieta-beeld bekijken, dat drie keer zo groot is als dat van Michelangelo. De kathedraal heeft 21 altaren en 19 klokken, elk vernoemd naar een andere heilige. Babe Ruth, Andy Warhol en Robert F. Kennedy hielden hier allemaal herdenkingsmissen.

 • Toegangstickets
 • Rondleidingen
 • Andere belevenissen
 • Privétours
 • Wateractiviteiten
 • Transfers
 • Dagtochten
 • Citycards
 • Avonturen
 • Meerdaagse tours
 • Hop on, hop off-tours
 • Combi-aanbiedingen
 • Workshops en cursussen
24 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Washington, D.C.

Overzicht activiteiten in New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 919 beoordelingen

Dit is absoluut een ervaring die de kosten waard is. Als de tijd beperkt is, maar je probeert er zoveel mogelijk bij te horen, is dit een geweldig avontuur. Je passeert meerdere staten, wat interessant is en niets voelde gehaast. We hadden genoeg tijd om de monumenten te bekijken. Je moet wel je eigen eten inpakken. Bij een paar haltes kun je eten van foodtrucks vinden, maar ze stoppen niet voor ander eten dan de ochtendkoffie. Ik raad je aan om je eigen snacks mee te nemen, vooral als je het niet oké vindt om gewoon eten van een foodtruck of eten van een fastfoodmarkt te pakken

Alicia / Alice was onze gids en Gustov onze chauffeur - beide geweldige mensen en erg goed in hun werk, alles verliep op tijd en soepel. De reis is een goede manier om Washington DC en Philadelphia te zien als je weinig tijd hebt - de belangrijkste hoogtepunten worden bezocht. Wou dat er wifi was tijdens de busreis

Muy buen trabajo de los guías. Muy bien explicado, didactico, y sobre todo ameno. Er zijn commentaren over de hacemos no por el cupón, sino porque es verdad, y es lo que sentimos después of esta asombrosa escurríos a Las Cataratas Del Niágara. Muchas gracias por toda su amabilidad y ayuda.

Aanbevolen tour om de meest interessante punten van Washington DC en karakteristieke plaatsen van Philadelphia te leren kennen.

Alles was geweldig! Jammer dat er geen gids in het Portugees is