New York
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

1. Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

Kies voor een algemene ticket of de optie met voorrangstoegang. Met een standaardticket kun je de wachtrij voor de ticketbalie overslaan, maar met de voorrangsoptie krijg je een heuse vipbehandeling. Met dit expresticket sla je namelijk alle wachtrijen over, waaronder die voor de ticketbalie, veiligheidscontrole en de lift die je naar boven en weer naar beneden brengt. De nieuwe Empire State Building Experience geeft je toegang tot het legendarische monument in New York City, waarmee je op 320 meter hoogte een prachtig uitzicht van 360 graden over de stad en verder krijgt. Ook heb je zicht op de Grand Staircase met een schaalmodel van 2 verdiepingen hoog van het gebouw en de onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis door de tijd, van de constructie van het gebouw tot de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren 1920, de bouw, de openingsdag, de Modern Marvel, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen van beroemdheden. De 80e verdieping beschikt ook over een uitgebreide tentoonstelling van prachtige artistieke exposities. Sla ook de karakteristieke art deco lobby aan Fifth Avenue niet over. Het Floor Observation Deck op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden uitkijkplatform van New York en heeft verwarming voor een aangename belevenis. Het Empire State Building biedt meer dan alleen maar een spectaculair uitzicht – het is de populairste Amerikaanse bezienswaardigheid op Instagram. Je ticket is inclusief de nieuwe Multimedia Experience, die in 9 talen beschikbaar is. Deze app geeft ook toegang tot video's, fotogalerijen, quizzen en plattegronden die interessante locaties in de buurt laten zien. Werp bij het verlaten van het gebouw ook zeker even een blik in de karakteristieke art deco Fifth Avenue-lobby.

...
NYC: toegangsticket voor het Museum of Ice Cream

2. NYC: toegangsticket voor het Museum of Ice Cream

Loop door de roze deuren van het IJsmuseum en betreed een wereld van pure verbeelding. Stel je innerlijke kind en je echte kinderen tevreden met tentoonstellingen met verschillende installaties die zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te boeien en te plezieren. Plan uw bezoek aan het museum op een doordeweekse dag voor een meer rustige ervaring. Eenmaal binnen, verken je fantasierijke, multi-zintuiglijke tentoonstellingen die je mooiste dromen tot leven brengen. Geniet van de zoetste lekkernijen op een magische zwevende tafel, glijd van een epische glijbaan van drie verdiepingen, maak een hemelse rit in een roze Museum of Ice Cream-metro en volg het zoemende geluid naar een gigantische "Queen Bee"-korf. Proef onderweg de kenmerkende smaken en ijstraktaties van het museum, voordat je een duik neemt in 's werelds grootste strooibad. Maak alle Instagram-waardige foto's die je hartje begeert. Als je klaar bent met je ervaring, moet je zeker de grillige winkel van het museum verkennen. Het IJsmuseum is geen traditioneel museum - elke installatie is interactief, wat betekent dat aanraken niet alleen is toegestaan, maar wordt aangemoedigd. Of neem je partner, vriend of familielid mee voor een exclusieve Night at the Museum-ervaring in The Museum of Ice Cream. Gehost in samenwerking met We're Not Really Strangers, een kaartspel dat draait om het versterken van betekenisvolle verbindingen. Geniet na sluitingstijd van een volledige rondleiding door de 13 magische installaties van het museum, samen met speciale activiteiten en traktaties die zijn ontworpen om liefde in al zijn vormen te vieren. Bevredig je zoetekauw met een roze-super-kegel. Woon samen met iedereen die je kiest (niet alleen voor romantische partners) en bezoek het museum na sluitingstijd.

...
New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

3. New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

Je kunt duizend dingen doen in New York City, maar is er slechts één ultieme manier om alles te zien. Begin met alleen de ticketrij over te slaan of kies ervoor om ook de rij voor de lift over te slaan. Ga in minder dan 47 seconden via de SkyPod naar de top van het hoogste gebouw op het westelijk halfrond. Met een snelheid van 45 km/u zijn dit de snelste liften in het westelijk deel van de wereld. Terwijl je omhoog gaat, ervaar je in de Skypod virtueel hoe het uitzicht op de stad in de laatste 500 jaar is veranderd.  Eenmaal boven in het observatorium zie je de markante bouwwerken, het omliggende water en een panoramisch uitzicht op de skyline van Manhattan en meer. Kijk naar de horizon en voel de onoverwinnelijke energie van de stad terwijl je het uitzicht in je opneemt.  Ontmoet ambassadeurs van City Pulse en One World Observatory die je verhalen vertellen over deze indrukwekkende stad. Stap op de uitgestrekte Sky Portal en wandel hoog boven de straten van New York. Dineer of geniet van een drankje in het Café, One Mix Bar of One Dine Restaurant. Kies voor een upgrade van je ticket naar een priority-ticket en geniet van toegang zonder wachtrij naar de liften (naar boven en naar beneden), en versnelde toegang langs security via de priority-rij. In deze upgrade is tevens de Digital Skyline-gids inbegrepen, de allereerste interactieve virtual reality-gids van New York die je met een virtuele helikoptervlucht de iconische bezienswaardigheden van New York laat zien.

...
New York: ticket 9/11 Memorial & Museum - vast tijdstip

4. New York: ticket 9/11 Memorial & Museum - vast tijdstip

Profiteer van contactloze toegang tot het National 11 September Memorial Museum met je vooraf gekochte ticket met een tijdsslot. Krijg toegang tot het 9/11 Memorial, de Survival Tree en de Memorial Glades Het 9/11 Museum Het museum toont meer dan 10.000 monumentale artefacten die verband houden met de gebeurtenissen van 9/11 en  bestaat uit drie permanente tentoonstellingruimtes: • De historische tentoonstelling is onderverdeeld in 3 delen: De dag 9/11, Voor 9/11 en Na 9/11.  Het vertelt het verhaal van wat er gebeurde op 9/11, inclusief de gebeurtenissen bij het World Trade Center en het Pentagon, en het verhaal van Flight 93.  • De Gedenktentoonstelling, 'In Memoriam', herdenkt het leven van de mensen die op 11 september 2001 en 26 februari 1993 omgekomen zijn en biedt bezoekers de kans om meer te weten te komen over de mannen, vrouwen en kinderen die gestorven zijn. • De Foundation Hall is een ruimte met enorme afmetingen, die zowel de laatste pilaar als de diepwand bevat.  Het 9/11 Memorial (gratis toegang) Het 'National September 11 Memorial'  is een eerbetoon ter herdenking van de bijna 3.000 mensen die omkwamen tijdens de terreuraanslagen van 11 september 2001 bij de locatie van het World Trade Center, het Pentagon, alsook de 6 mensen die omkwamen bij het bombardement op het World Trade Center in februari 1993.   De waterbassins zijn elk ongeveer 400 vierkante meter groot, en zijn de grootste kunstmatige watervallen van Noord-Amerika. De plassen liggen op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. De namen van elke persoon die stierf in de aanslagen van 2001 en 1993 zijn ingeschreven in bronzen panelen langs de herdenkingspoelen.

...
New York: Vrijheidsbeeld, Ellis Island & pre-veerboot

5. New York: Vrijheidsbeeld, Ellis Island & pre-veerboot

Kom meer te weten over de unieke geschiedenis van Battery Park tijdens een rondleiding van 30 minuten met een ervaren lokale gids. Het park van 100 m2 ligt op het zuidelijke punt van het eiland Manhattan en is rijk aan geschiedenis en klassieke monumenten. Ontdek belangrijke feiten rondom de Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, de Bosque Gardens en de ronde Bosque Fountain. Je beëindigt de wandeling bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de Oorlog van 1812. Het ligt in het midden van het park en dient als het uitgangspunt voor de vernieuwing van het park. Je gids helpt je vervolgens bij de verschillende procedures om aan boord van de veerboot te kunnen gaan. Profiteer van de voorrang bij het aan boord gaan en bespaar kostbare tijd. Vaar door de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. Lady Liberty werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Volg zelf een rondleiding met een audiogids die beschikbaar is in verschillende talen. Vaar naar Ellis Island om jezelf onder te dompelen in de ontroerende verhalen over immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Haal je meertalige audiogids op bij aankomst en verken Ellis Island in je eigen tempo. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe mensen hun leven in Amerika begonnen. Je kunt ook upgraden naar een volledig begeleide tour en luisteren naar je Engelssprekende gids die je alles over de geschiedenis van Ellis Island en het Vrijheidsbeeld vertelt. Deze optie bevat ook een rondleiding door het 9/11 Memorial, nadat je van Ellis Island weer terug bent gekeerd naar Manhattan.

...
New York City: ticket American Museum of Natural History

6. New York City: ticket American Museum of Natural History

Geniet van een dag vol gezinsvriendelijke activiteiten in het American Museum of Natural History in New York City. Het museum ligt recht tegenover Central Park en herbergt meer dan 32 miljoen exemplaren. Geniet de hele dag van toegang en maak van de gelegenheid gebruik om speciale tentoonstellingen aan je ticket toe te voegen. Verken alle vaste tentoonstellingen en het Rose Center for Earth and Space. Wandel door 45 museumzalen om meer te weten te komen over dinosaurussen, diamanten en alles daartussenin. Kijk uit naar het iconische Tyrannosaurus Rex-skelet en het Paaseiland-hoofd dat de personages in de film 'Night at the Museum' inspireerde. Maak verbinding met de Wi-Fi van het museum en download de gratis Explorer-app op je smartphone. De app biedt stapsgewijze navigatie, achtergrondverhalen over exposities, quizzen en meer. Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstelling in je eigen tempo met de zelfgeleide rondleidingen door de populaire collecties van het museum. Speciale tentoonstellingen: • The Nature of Color: ontdek wat kleur ons kan vertellen over de natuurlijke wereld - en over onszelf. Te zien tot het voorjaar 2021.

...
New York: rondvaart van 90 minuten met voorrangstoegang

7. New York: rondvaart van 90 minuten met voorrangstoegang

Zie een aantal topattracties in midtown en lower Manhattan in slechts 90 minuten tijdens een boottocht van een half rondje. Je krijgt een prachtig uitzicht op 's werelds beroemdste skyline en ziet het Vrijheidsbeeld en Ellis Island van dichtbij.De leuke en deskundige gidsen zullen je fascinerende verhalen vertellen over de Big Apple en de adembenemende locaties tot leven brengen. Vaar over de Hudson, rond de Battery en de East River op. Vaar onder de Brooklyn, Manhattan en Williamsburg bruggen door naar de Verenigde Naties - en dan terug naar Pier 83, het startpunt van de tocht.

...
NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

8. NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

Bezoekers van het Intrepid Sea, Air & Space Museum krijgen een legendarisch vliegdekschip, de eerste spaceshuttle, de snelste straaljagers ter wereld en een onderzeeër uit de tijd van de Koude Oorlog te zien. Het museum verwelkomt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers en zet geschiedenis en technologie in om te inspireren en voor verdere innovatie te zorgen door een nieuwe generatie van leiders in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde te stimuleren. Het Intrepid Sea, Air & Space Museum is gewijd aan het tentoonstellen en interpreteren van de geschiedenis, de wetenschap en de dienstensector en bevindt zich aan boord van het vliegdekschip Intrepid, een National Historic Landmark. Je entreeticket is flexibel, wat betekent dat je het museum kunt bezoeken op de dag waarop het jou het beste uitkomt, ook als je plannen op het laatste moment nog veranderen. Met je ticket kun je het museum tot een maand na de datum waarvoor je het ticket geboekt had bezoeken wanneer je maar wil. Het voormalige vliegdekschip USS Intrepid werd in 1943 gepresenteerd en vocht mee in de Tweede Wereldoorlog, waarbij het vijf kamikazeaanvallen en een torpedo-inslag weerstond. Later diende het schip in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Het werd buiten dienst gesteld in 1974 en ligt vandaag de dag voor anker in Hudson River. Je krijgt de kans om 4 dekken van dit geweldige schip te bezoeken: - Hangar Deck: Dit is een perfecte plek om aan je bezoek te beginnen. Het is de grootste overdekte en afgesloten tentoonstellingsruimte en toont zowel de technologische als de menselijke elementen van de Intrepid. - Flight Deck: bekijk meer dan twintig authentieke gerestaureerde luchtvaartuigen, neem een kijkje in de Restoration Tent en wandel door de geschiedenis bij het eiland en de bruggen van de Intrepid. - Gallery Deck: Het Gallery Deck ligt tussen het Flight Deck en het Hangar Deck. Je vindt er het Combat Information Center (CIC), de Squadron Ready Room en de kajuit. - Third Deck: Kom meer te weten over het leven aan boord bij de gerestaureerde galei en de personeelsverblijven van Intrepid. Het recent heropende Space Shuttle Pavilion toont de Enterprise, het orbiter-prototype van NASA dat uiteindelijk tot het spaceshuttle-programma leidde. In de dynamische tentoonstellingsruimtes zijn authentieke voorwerpen, foto's, audio en films te vinden die de bezoeker meevoeren naar de wetenschappelijke en historische wereld van de Enterprise en het tijdperk van de spaceshuttle. In 1989 opende de Growler in het Intrepid Museum. Het is de enige Amerikaanse strategische raketonderzeeër die open is voor publiek. Bezoekers van het museum krijgen inzicht in het leven aan boord van een onderzeeër en kunnen het ooit zo geheime raketcommandocentrum van dichtbij inspecteren. Op 7 februari 1996 vond de snelste oversteek van de Atlantische oceaan met een Concorde plaats. De oversteek duurde slechts 2 uur, 52 minuten en 59 seconden. Het recordbrekende vliegtuig dat de oversteek maakte, de Concorde Alpha Delta G-BAD, kan bij het Intrepid Museum door bezoekers verkend worden bij Pier 86 (toegang tegen een meerprijs). Upgrade je ervaring door een optie te kiezen, die een simulatorervaring bevat, zoals de Transporter FX of de 4D Experience Stories of Intrepid. Selecteer de optie met een rondleiding om één uit twee tours te kiezen die diep in de geschiedenis van het beroemde Intrepid-schip of het Verdrag duiken. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om beide tours te nemen terwijl ze tegelijkertijd worden uitgevoerd. De Concord en Intrepid-rondleiding lopen van maandag tot en met vrijdag om 11:00, 13:00 en 15:00 uur en op zaterdag en zondag om 11:00 uur, 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur. Tijdens de Intrepid 101: In The Seas, In The Skies rondleiding met gids, zul je meer te weten komen over de geschiedenis van Intrepid van 1943 tot 1974 en daarna. Verken het hangardek, waar vliegtuigen werden bewaard en opgeslagen, en de cockpit, waar duizenden vliegtuigen werden gelanceerd en hoor de verhalen uit de geschiedenis van het schip. Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar.  Kies de rondleiding van de Concorde om van start te gaan met een unieke verkenning van de Concorde G-BOAD, het snelste commerciële vliegtuig dat de Atlantische Oceaan oversteekt. Deze activiteit biedt gasten de zeldzame mogelijkheid om te genieten van het comfort van de eersteklas hut van de Concorde en een kijkje te nemen in de verfijnde cockpit. Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar. Bezoekers jonger dan 5 jaar zijn niet toegestaan op deze activiteit.

...
Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

9. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

Ga mee met een 30 minuten durende, Engelstalige door Battery Park en leer meer over de geschiedenis dankzij de verhalen van een lokale gids. Het park ligt op het zuidelijke punt van het eiland Manhattan, is rijk aan geschiedenis en bevat veel monumenten. Je leert meer over de Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, de Bosque Gardens en de Bosque Fontain. Tijdens de uitstap zie je ook Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het hart van het latere park. Je gids zal je door de diverse procedures loodsen wanneer je aan boord gaat van de veerboot naar Liberty Island, zodat je tijd bespaart en geniet van toegang met voorrang. Je krijgt toegang met voorrang bij de veerboot naar Liberty Island en vaart daarna vanuit de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. 'Lady Liberty' werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Je kunt met behulp van de audiogids zelfstandig een rondleiding maken. Deze rondleiding is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch Steek daarna over naar Ellis Island om meer te weten te komen over de ervaring van immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Je kunt hier bij aankomst je audiogids ophalen (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en zelfstandig het eiland verkennen. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe mensen hun leven in Amerika begonnen. Je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor een begeleide rondleiding en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie bevat ook een rondleiding door het 9/11 Memorial, nadat je van Ellis Island weer terug bent gekeerd naar Manhattan.

...
Van NYC: Spaanse taal dagtocht naar Washington DC

10. Van NYC: Spaanse taal dagtocht naar Washington DC

Reis van NYC naar Washington tijdens een dagexcursie om de bezienswaardigheden van de hoofdstad van het land te zien met een Spaanssprekende gids. Bezoek de belangrijkste monumenten, gedenktekens en gebouwen die je herkent van tv en films. Ga vanuit NYC naar het zuiden in een comfortabele bus met airconditioning, die door New Jersey en Delaware gaat, met een stop in Delaware om je benen te strekken en de toiletten te gebruiken. Ga verder langs Maryland tot Arlington, Virginia. De tour begint goed bij Arlington National Ceremony, waar de gids je naar het graf van Kennedy zal brengen en met je het weelderige terrein zal verkennen. Ga dan naar het Iwo Jima-monument, met tijd om foto's te maken. Tijdens de hele reis vertelt je gids je interessante feiten over de stad. Ga vervolgens naar Washington DC over de rivier de Potomac. Ga langs Constitution Avenue waar u het State Department, het Institute of Peace en het Albert Einstein Memorial ziet. Ga naar de National Mall en loop met je gids naar plekken die in films en tv-series te zien zijn geweest. Bekijk het Korean War Memorial, het Lincoln Memorial en het Vietnam War Memorial. De Reflecting Pool van Forrest Gump herken je vast wel. Je ziet ook het meest bezochte monument in de stad, het World War II Memorial. Terug in de bus blijf je kantoren van belangrijke organisaties bekijken, zoals de Organisatie van Amerikaanse Staten, het Amerikaanse Rode Kruis en het ministerie van Financiën totdat je uiteindelijk het Witte Huis bereikt. Neem de tijd om foto's te maken in de tuinen voordat je verder gaat met het bekijken van de FBI-gebouwen, het Nationaal Archief en meer. Je laatste stop is het Air and Space Museum, waar je wat vrije tijd hebt om de exposities te bezoeken, te lunchen en foto's te maken van het Capitool. Op de terugweg naar NYC word je getrakteerd op een nachtelijk panoramisch uitzicht over NYC vanuit New Jersey.

...

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Het was geweldig!!! Een goede beschrijving van de gids! De huizen zijn super! We hadden echt een goede tijd. En de kerstliederen toen we terug in de bus stapten met uitzicht op de skyline was super!

indrukwekkend bezoek gehad een plek die je zeker moet bezoeken als je in New York bent, alles zoals het nog op je netvlies staat herbeleef je hier

In feite waren er heel weinig mensen om naar boven te gaan, niet wachten (een positief punt voor uitstapjes tijdens de covid-periode..)

Mooie ervaring goed georganiseerd met onze echt professionele en zeer vriendelijke gids Enrico?

heel mooi uitzicht, moet je een sterke maag hebben want je word kotsmisselijk in t gebouw