New York Als je er voor het eerst komt

New York Als je er voor het eerst komt: Onze meest aanbevolen

NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

1. NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Gelegen op de top van het iconische gebouw One Vanderbilt, verandert SUMMIT onze relatie met steden, de omgeving en onszelf door middel van meeslepende, multi-zintuiglijke ervaringen. Leer bij de hoofdhal van Grand Central Terminal het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van SUMMIT One Vanderbilt kennen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Ontworpen met de bedoeling het alledaagse bestaan te overstijgen, biedt SUMMIT de mogelijkheid om op een fascinerende nieuwe manier met ruimte om te gaan. Jouw ervaring bij SUMMIT begint met een zintuiglijk stimulerende liftrit naar de 91e verdieping. Vanaf daar word je onmiddellijk getransporteerd naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Gelaagd met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief op de stad terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Ga door de verschillende niveaus van SUMMIT en word onderdeel van de kunst. Kijk hoe een afbeelding van jou in de wolken zweeft over een multimediascherm en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van NYC vanaf een ander uitkijkpunt op het observatiedek buiten. Voor een meer intieme, volwassen-vriendelijke avondervaring, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Gasten hebben toegang tot alle delen van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek en cocktails die te bestellen zijn in de bar op de 93e verdieping.

New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

2. New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

Reserveer vooraf je toegangsbewijs en sla de wachtrijen over voor het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van 's werelds meest gevierde kunstmusea. Het Museum of Modern Art is een plek die creativiteit aanwakkert, geesten uitdaagt en inspireert. Met buitengewone tentoonstellingen en de mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst van de wereld is MoMA gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele. MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en contemporaine kunst, van innovatieve Europese schilderkunst en beeldhouwwerken uit de jaren 1880 tot hedendaagse film, vormgeving en performancekunst. Kunstgalerijen op 6 verdiepingen in het centrum van Manhattan omvatten hoogtepunten als De Waterlelies van Monet, De Sterrennacht van Van Gogh, de Les Demoiselles d'Avignon van Picasso, De Dans (I) van Matisse en Campbell's Soup Cans van Warhol, evenals het contemporaine werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen. Geniet van het verkennen van de reizende tentoonstellingen. Bezoek van 20 februari tot 2 juli het Project of Independence. Deze tentoonstelling onderzoekt de manieren waarop de moderne architectuur in de regio vorm en uitdrukking heeft gegeven aan idealistische maatschappelijke visies en emancipatorische politiek van de periode na de onafhankelijkheid. Geniet van 13 maart tot 13 augustus van de tentoonstelling Frédéric Bruly Bouabré, de eerste diepgaande studie in de VS van deze Ivoriaanse kunstenaar die tekenen gebruikte als een cruciaal hulpmiddel om een schrijfsysteem uit te vinden. Henri Matisse: The Red Studio is beschikbaar van 1 mei tot 10 september en richt zich op het ontstaan en de geschiedenis van Matisse. Van 16 juli tot 2 januari 2023, bezoek Barbara Kruger: Thinking of You. I mean Me I Mean You, een grootschalige locatie specifieke opdracht die het Donald and Catherine Marron Family Atrium zal omhullen. Van 30 oktober tot 4 maart 2023 kun je genieten van de Meret Oppenheim: My Exhibition, de eerste transatlantische tentoonstelling die de carrière van deze visionaire Zwitserse kunstenares in kaart brengt. Gebruik de gratis MoMa-app om nog meer uit je bezoek te halen en naar gratis audiogidsen te luisteren, die je op je telefoon kunt downloaden. In het hele museum is gratis wifi. De MoMA Stores bieden een brede selectie aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en nog veel meer.

New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

3. New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

Stijg met de SkyPod naar de top van het hoogste gebouw op het westelijk halfrond - in minder dan 47 seconden met een snelheid van 28 km/u. SkyPod biedt een virtuele time-lapse ervaring die laat zien hoe New York City is veranderd sinds de jaren 1500.Sla de wachtrij over en kies er zelfs voor om ook de rij voor de lift over te slaan. In het observatorium kun je je zintuigen prikkelen terwijl je geniet van de iconische bezienswaardigheden, het omringende water en de panorama's van de skyline van Manhattan en daarbuiten. Kijk naar de horizon en voel de energie van de stad terwijl je het uitzicht in je opneemt.  Ontmoet ambassadeurs van City Pulse en One World Observatory die je verhalen vertellen over deze indrukwekkende stad.Stap op de uitgestrekte Sky Portal en wandel hoog boven de straten van New York.Dineer of drink iets in het café, de bar of het restaurant. Upgrade naar combi- of all-inclusive tickets en geniet van voorrangstoegang tot de liften. Toegang tot versnelde beveiliging via de prioriteitsbeveiligingsrijDe Digital Skyline Guide, een interactieve virtual reality iPad-gids voor New York City, is ook inbegrepen. 

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

4. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

Spring aan boord van een veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Begin je ervaring door te vertrekken vanuit Liberty State Park, gelegen in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bij aankomst op het trefpunt kun je met je vooraf gekochte ticket met voorrang naar binnen. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en keer je terug naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

Vanuit NYC: winkeluitstapje Woodbury Common Premium Outlets

5. Vanuit NYC: winkeluitstapje Woodbury Common Premium Outlets

Breng de dag door bij Woodbury Common Premium Outlets, het grootste outlet-winkelcentrum van New York, en krijg kortingen bij 220 winkels. De Woodbury Common Bus vertrekt dagelijks vanaf Times Square in NYC en brengt je verder de staat New York in voor een dagje shoppen. Kies de vertrektijd die het beste bij je past. Woodbury Common Premium Outlets biedt meer dan 220 winkels met kortingen op merk- en designerartikelen van Ralph Lauren, Calvin Klein, Diesel, Gap, Nike, Puma, Timberland, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Ook ontvang je online winkelinstructies als e-boekje voor nog meer kortingen en sneller winkelen. En maak je geen zorgen als je trek krijgt van al het winkelen, je kunt je honger stillen in een van de 15 restaurants in het Woodbury Common-winkelcomplex. Er is gegarandeerd iets voor elke smaak. Er zijn dagelijkse vertrekken en flexibele retouren met gereserveerde zitplaatsen op een lijnbus om je maximale flexibiliteit, comfort en veiligheid te bieden in deze onzekere tijden.

New York City: helikoptertour over Manhattan

6. New York City: helikoptertour over Manhattan

Ervaar het beste uitzicht op New York City vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor jouw kijkplezier. Tijdens je vlucht zie je het prachtige Central Park, de Hudson River en New York Harbor met inbegrip van het Intrepid Sea Air Space Museum. Vlieg langs het Rockefeller Center, het Empire State Building, het World Financial Center en het Chrysler Building vanaf grote hoogte, evenals het iconische Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport, en de Brooklyn Bridge, die helemaal teruggaat tot 1883. Met commentaar aan boord en alle heliportkosten inbegrepen, is er geen betere manier om van de dramatische en steeds veranderende skyline van New York City te genieten.

NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

7. NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

Als bezoeker van het Intrepid Sea, Air & Space Museum krijg je een legendarisch vliegdekschip, de eerste spaceshuttle, de snelste straaljagers ter wereld en een onderzeeër uit de tijd van de Koude Oorlog te zien. Verken een museum dat geschiedenis en technologie inzet om te inspireren en voor verdere innovatie te zorgen door een nieuwe generatie van leiders in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde te stimuleren. Doel van het Intrepid Sea, Air & Space Museum is het tentoonstellen en interpreteren van de geschiedenis, de wetenschap en de dienstensector. Het museum bevindt zich aan boord van het vliegdekschip Intrepid, een nationale historische bezienswaardigheid. Het voormalige vliegdekschip USS Intrepid werd in 1943 gepresenteerd en vocht mee in de Tweede Wereldoorlog, waarbij het vijf kamikazeaanvallen en een torpedo-inslag overleefde. Later diende het schip in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Het werd in 1974 buiten dienst gesteld en ligt vandaag de dag voor anker in de rivier de Hudson. Krijg de kans om 4 dekken van dit grootse schip te bezoeken: • Hangar Deck: dit is de perfecte plek om je bezoek mee te beginnen. Het is de grootste overdekte en afgesloten tentoonstellingsruimte, en toont zowel de technologische als de menselijke elementen van Intrepid • Flight Deck: bekijk meer dan 24 authentieke gerestaureerde vliegtuigen van dichtbij, neem een kijkje in de restauratietent en maak een wandeling door de geschiedenis op het eiland en de bruggen van Intrepid. Gallery Deck: het galerijdek ligt tussen het vliegdek en het hangardek en bevat het gevechtsinformatiecentrum (CIC), de squadronruimte en de aanlegplaatsen voor mariniers. • Third Deck: kom meer te weten over het leven aan boord in de gerestaureerde kombuis van de Intrepid, de leefruimte voor militairen en de aanlegplaats voor de bemanning Het Space Shuttle Pavilion toont Enterprise, het prototype van de NASA-orbiter die de weg vrijmaakte voor het spaceshuttle-programma. In de dynamische tentoonstellingsruimtes zijn authentieke voorwerpen, foto's, audio en films te vinden die je als bezoeker meevoeren naar de wetenschappelijke en historische wereld van de Enterprise en het tijdperk van de spaceshuttle.

NYC: toegangsticket voor het Guggenheim Museum

8. NYC: toegangsticket voor het Guggenheim Museum

Het Solomon R. Guggenheim Museum is het modernistische architecturale meesterwerk van Frank Lloyd Wright met zijn wereldberoemde collecties van moderne, hedendaagse kunst. Het gebouw is onlangs uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed – een van de twee locaties in New York – de andere is het Vrijheidsbeeld. Loop de rij voor de ingang voorbij en ga direct naar de informatiebalie om in te checken. Je ticket geeft je onbeperkt de tijd om alles te ontdekken wat het museum te bieden heeft. Het museum is opgebouwd rond een collectie van vroegmoderne meesterwerken en is vandaag de dag een instituut dat altijd in ontwikkeling is, gewijd aan 20e-eeuwse kunst en daarna.  Maak verbinding met de Wi-Fi van het museum en download de digitale gids van Guggenheim, gratis beschikbaar in de Bloomberg Connects-app. Krijg toegang tot audiogidsen en downloadbare tentoonstellingsteksten voor elke tentoonstelling die wordt bekeken, evenals informatie over de permanente collectie en het Frank Lloyd Wright-gebouw. De audiogids is beschikbaar in 11 talen, waaronder Spaans, Mandarijn, Italiaans en Arabisch. Tentoonstellingen die te zien zijn: • Countryside, The Furure – tot en met 14 februari 2021 • Guggenheim Collection: Brancusi – tot en met 28 feburari 2021 • The Fullness of Color: 1960s Painting – tot en met 14 maart 2021 • Marking Time: Process in Minimal Abstraction – tot en met 14 maart 2021 • Away from the Easel: Jackson Pollock's Mural – tot en met 19 september 2021 • Knotted, Torn, Scattered: Sculpture after Abstract Expressionism – tot en met 19 september 2021 • Thannhauser Collection: lopend

NYC: Brooklyn Museum Ticket met optionele Virgil Abloh-tentoonstelling

9. NYC: Brooklyn Museum Ticket met optionele Virgil Abloh-tentoonstelling

Verken het Brooklyn Museum in het historische Beaux-Arts-gebouw in de wijk Prospect Park. Ontdek collecties van kunst en artefacten die 5000 jaar menselijke creativiteit omvatten uit culturen in alle uithoeken van de wereld. Dwaal door de oude Egyptische galerijen die meer dan 1200 objecten bevatten, waaronder sculpturen, schilderijen, aardewerk en papyri. Bezoek The Mummy Chamber, een speciaal gedeelte dat de rituelen onderzoekt die verband houden met mummificatie en het Egyptische geloof dat het lichaam moet worden bewaard om het eeuwige leven te verzekeren. Ontdek de Amerikaanse collecties, de thuisbasis van Indiaanse kunst en artefacten, Spaanse koloniale schilderkunst en 20e-eeuwse Amerikaanse schilderkunst, beeldhouwkunst en decoratieve voorwerpen. Zie hoe culturele ideeën tijd en plaats kunnen overstijgen en sta stil bij de complexiteit en dynamiek van het Amerikaanse culturele leven. Wandel door het Elizabeth A. Sackler Centre for Feminist Art, dat is gewijd aan de studie en tentoonstelling van feministische kunst en het enige curatoriële centrum in zijn soort is. Van bijzonder belang is The Dinner Party van Judy Chicago, een belangrijk icoon van feministische kunst uit de jaren 70. Te zien van 1 juli 2022 - 29 januari 2023, upgrade je museumtoegang met toegang tot Virgil Abloh: "Figures of Speech". Sinds het begin van zijn carrière heeft het multidisciplinaire werk van wijlen visionair kunstenaar en ontwerper Virgil Abloh de manier waarop we de rol van mode, kunst, design en muziek in de hedendaagse cultuur begrijpen. Virgil Abloh: "Figures of Speech", ontwikkeld door het Museum of Contemporary Art Chicago, is de eerste museumtentoonstelling gewijd aan het werk van Abloh, die twee decennia van de praktijk van de kunstenaar beslaat, inclusief samenwerkingen met kunstenaar Takashi Murakami, muzikant Kanye West en architect Rem Koolhaas. Op de tentoonstelling is materiaal te zien van zijn modelabel Off-White; en items van Louis Vuitton, waar hij de eerste artistieke directeur van zwarte herenkleding was. Hij staat ook bekend om het ontwerpen van de trouwjurk van Hailey Bieber.

New York: entreetickets Madame Tussauds

10. New York: entreetickets Madame Tussauds

Midden op Times Square word jij een ster. Bezoek Madame Tussauds en meng je op bijna 8.000 vierkante meter aan entertainment onder de sterren. Er is een superster voor elke generatie: van Marilyn tot Madonna en Gaga. Poseer met leuke personages van internationaal bekende muzikanten, supersterren, sportlegendes, staatshoofden en meer. Ontdek 5 verdiepingen vol beroemdhedenplezier terwijl je je onder de sterren mengt en je verwondert over de hyperrealistische figuren. Maak selfies met beroemdheden als Audrey Hepburn, Lady Gaga, Brad Pitt en de Kardashians. Grijp deze onmogelijke momenten in New York en geniet door deze toegangspas van glitter, glamour en plezier. Speel piano met Alicia Keys, wandel over de catwalk met Alessandra Ambrosio op NY Fashion Week, neem plaats op de Tonight Show en praat met Jimmy Fallon.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Transfers
  • Dagtochten
  • Avonturen
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Boston

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Cool observatiedek met 360 graden uitzicht over de stad. De medewerkers maken een show van de entree - wat we niet positief bedoelen! Daar valt de Amerikaanse vriendelijkheid een beetje buiten de boot! Ok, met zoveel bezoekers heb je stalen zenuwen nodig! Anders geweldig. Neem de stille lift in 30 seconden 92 verdiepingen omhoog en dan drie verdiepingen vol zintuiglijke indrukken.

Adembenemend om daar te staan en New York van alle kanten te bewonderen. Goede organisatie, helaas nog te veel mensen die, verslaafd aan selfies, "uren" zitten in plaats van alleen maar van het uitzicht te genieten. De zaal met de ballonnen was helemaal overvol en ook het dakterras was te druk. Toch: zeker doen, het is een vlucht van de zintuigen van een ander soort!

92 verdiepingen in een paar seconden... het avontuur begint zodra je de toren betreedt. Het uitzicht, de lichten, de spiegels, de muziek ... alles is buitengewoon. De ballonkamer is ongelooflijk en het hoogtepunt van de show is de stap in de leegte .... Zonder aarzelen te doen.

Prachtig om NYC vanuit een helikopter te bezichtigen.

Leuk om te doen. Uiteraard veel Amerikaanse beelden.