Datums kiezen

New York
Boten & jachten

Boten & jachten

New York Boten & jachten: onze aanbevelingen

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

1. New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Bezoek SUMMIT, gelegen op de top van het iconische moderne monument One Vanderbilt. Ontdek een plek die de relatie die we hebben met steden, met onze omgeving en met onszelf verandert met behulp van meeslepende, multizintuiglijke ervaringen. Ga naar de hoofdgang van Grand Central Terminal, om het verhaal achter het ontstaan van SUMMIT te leren kennen. Kom alles te weten over een attractie die is ontworpen met de bedoeling om het alledaagse bestaan te overstijgen, en ga op een fascinerende nieuwe manier met de ruimte om. Begin met een sensorisch stimulerende rit met de lift naar de 91e verdieping. Laat je meevoeren naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om de ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Zie op een multimediascherm hoe jouw afbeelding in de wolken zweeft, en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van New York vanaf een ander uitkijkpunt, buiten op het observatiedek. Voor een wat meer intieme avondervaring voor volwassenen, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Hier heb je toegang tot alle ruimtes van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek, en bij de bar op de 93e verdieping kun je cocktails bestellen.

NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

2. NYC: Toegangskaartje Edge Observation Deck

Bestel toegangskaarten voor Edge, een wonder van architectuur, techniek en technologie, zwevend in de lucht op meer dan 335 meter boven de grond. Geniet van het gevoel alsof je in de lucht zweeft, en neem de hele skyline van Manhattan in je op vanaf Edge's unieke uitkijkpunt aan de westkant van Midtown Manhattan. Begin de tour op de 4e verdieping van The Shops at Hudson Yards, waar je een meeslepende multimedia-ervaring zult beleven waarin het ontwerp, de constructie en de duurzaamheid van Hudson Yards worden uitgelegd. Vervolgens ga je tot een hoogte van meer dan 335 meter omhoog naar het observatiedek, en dan 24 meter de lucht in op het Outdoor Sky Deck. Hier kijk je door de frameloze glazen panelen naar buiten, en voel je de sensatie van over de rand leunen met de drukke stad onder je. Neem dan plaats op de glazen vloer en kijk meer dan 100 verdiepingen recht naar beneden, en zie de straten van de stad onder je voeten. Op het verste punt van Edge, The Eastern Point, is er ruimte voor slechts één persoon. Hier kun je alleen staan, omringd door glas, lucht en hemel - zo'n uitzicht heb je nog niet eerder gehad. Op het hoogste niveau bevinden zich ook de Skyline Steps, waar je uitkijkt over de glazen panelen en langs de rand van het platform. Ga zitten en geniet met vrienden en familie van het weidse uitzicht, of ga naar binnen en drink een glas champagne of een signature cocktail in de Champagne Bar. Breng na je vertrek een bezoek aan het middelpunt van de Hudson Yards, Vessel, of geniet van een hapje en een drankje, of neem een kijkje in de winkels en restaurants van Hudson Yards.

New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

3. New York: ticket met tijdslot 9/11 Memorial & Museum

Profiteer van contactloze toegang tot het National September 11 Memorial Museum met je vooraf gekochte ticket met tijdslot. Krijg toegang tot het 9/11 Memorial, de Survival Tree en de Memorial Glades Het 9/11 Museum Het museum toont meer dan 10.000 monumentale voorwerpen die verband houden met de gebeurtenissen van 9/11 en bestaat uit 3 permanente tentoonstellingen: •De Historical Exhibition heeft 3 delen: the Day of 9/11, Before 9/11 en After 9/11.Ze vertelt het verhaal van wat er gebeurde op 9/11, inclusief de gebeurtenissen bij het World Trade Center en het Pentagon, en het verhaal van Flight 93.  •De Memorial Exhibition 'In Memoriam' herdenkt het leven van de mensen die op 11 september 2001 en 26 februari 1993 zijn omgekomen en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de mannen, vrouwen en kinderen die gestorven zijn. •De Foundation Hall is een enorme ruimte waarin je de de laatste pilaar en de diepwand ziet.  Het 9/11 Memorial (gratis toegang) Het National September 11 Memorial is een eerbetoon ter herdenking van de bijna 3.000 mensen die omkwamen tijdens de terreuraanslagen van 11 september 2001 bij de locatie van het World Trade Center en het Pentagon, en van de 6 mensen die omkwamen bij het bombardement op het World Trade Center in februari 1993.  De twee identieke reflecterende plassen zijn allebei bijna 4.000 vierkante meter en bevatten de grootste door mensen aangelegde watervallen in Noord-Amerika. De plassen liggen op de plek waar ooit de Twin Towers stonden. De namen van alle mensen die omkwamen in de aanslagen van 2001 en 1993 zijn gegraveerd in bronzen panelen langs de plassen.

NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

4. NYC: tickets met voorrangstoegang Empire State Building

Kies tussen een ticket voor algemene toegang tot het observatiedek op de 86e verdieping of een combinatieticket met toegang tot de onlangs gerenoveerde 102e verdieping, met kamerhoge ramen. Upgrade uw ervaring met een Express Ticket om de lange rijen over te slaan. De New Empire State Building Experience geeft je niet alleen toegang tot het legendarische monument van New York City, waardoor je 320 meter hoog kunt vliegen en kunt genieten van een prachtig 360 graden uitzicht in de open lucht over New York City en daarbuiten. Je ziet ook Grand Staircase met een architectonisch model van twee verdiepingen van het gebouw en onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis van de constructie van het gebouw naar de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren twintig, de bouw, de openingsdag, het moderne wonder, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen over beroemdheden. De 80e verdieping biedt ook een scala aan spannende kunsttentoonstellingen. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet. Het observatiedek op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden openluchtobservatorium in New York, uitgerust met verwarming om de kou op afstand te houden. Het Empire State Building is meer dan een spectaculair uitzicht: het is het meest op Instagram geplaatste monument in de VS. Bij uw entree hoort ook een downloadbare multimedia-ervaring, beschikbaar in 9 talen. Deze app bevat ook video's, fotogalerijen, quizzen en kaarten met bezienswaardigheden in de buurt. Zorg ervoor dat u de iconische Art Deco Fifth Avenue-lobby van het gebouw ziet als u dit opmerkelijke gebouw verlaat.

NYC: Top of the Rock Observation Deck Ticket

5. NYC: Top of the Rock Observation Deck Ticket

Bekijk een 360-graden panorama van New York vanaf 260 meter hoogte op de Top of the Rock. Verken de 9.500 vierkante meter onbelemmerde buitenruimte, de grootste van alle observatoria in New York. Geniet overdag van het landschap, zie de zonsondergang of bewonder de stad 's nachts vanaf nieuwe hoogtes. Neem bij aankomst in 30 Rockefeller Center de tijd om de prachtige, glinsterende Swarovski-kroonluchter te bewonderen op weg naar de tussenverdieping. Ga in minder dan 1 minuut met de liften naar de top. Verken 2 verdiepingen met uitgebreide binnen- en buitenruimtes. Sluit je bezoek af met een adembenemend uitzicht op Central Park, Empire State Building, het centrum van Manhattan, One World Trade Center en meerdere bruggen vanaf het volledig openluchtdek op de 70e verdieping.

New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

6. New York: Vrijheidsbeeld & Ellis Island met veerboot

Stap op de veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island vanuit New Jersey. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Je vertrekt vanuit Liberty State Park in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Als je aankomt bij het trefpunt, omzeil je de rij voor kaartjes met je vooraf gekochte ticket. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en vertrek je naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

New York City: entree American Museum of Natural History

7. New York City: entree American Museum of Natural History

Geniet van een dag vol gezinsvriendelijke activiteiten in het American Museum of Natural History in New York City. Het museum ligt tegenover Central Park en herbergt meer dan 32 miljoen exemplaren. Profiteer van toegang voor de hele dag en maak gebruik van de optie om je algemene toegangskaart te upgraden naar speciale tentoonstellingen. Verken alle permanente tentoonstellingen en het Rose Center for Earth and Space. Dwaal door 45 museumzalen om meer te leren over dinosaurussen en diamanten, en alles daartussenin. Het nieuwe Richard Gilder Center for Science, Education, and Innovation is een ongelooflijke aanwinst voor het museum, met ultramoderne tentoonstellingen en meeslepende ervaringen die perfect zijn voor alle leeftijden. Je kunt de mysteries van het heelal onderzoeken in het planetarium, een reis door de tijd maken in de Hall of Biodiversity en oog in oog komen te staan met een aantal van de grootste en meest ongelooflijke wezens ter wereld in de Milstein Hall of Ocean Life. Terwijl je door het museum dwaalt, word je meegevoerd naar verschillende werelden en tijdperken, van de diepten van de oceaan tot de uitgestrektheid van de ruimte. Je kunt meer te weten komen over de oude beschavingen van Egypte en Griekenland, je verbazen over de prachtige edelstenen en mineralen in de Morgan Memorial Hall of Gems en de fascinerende wereld van de insecten ontdekken in de Butterfly Conservatory. Kijk uit naar het iconische skelet van de Tyrannosaurus Rex en het hoofd van Paaseiland dat de inspiratie vormde voor de personages in de film "Night at the Museum". Maak verbinding met de WiFi van het museum en download de gratis Explorer App op je smartphone. De app biedt stapsgewijze navigatie, verhalen achter de schermen over tentoonstellingen, quizzen en meer. Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstellingen op je eigen tempo met de museumrondleidingen door populaire collecties. Speciale tentoonstellingen Davis Familie Vlinder Vivarium: Geniet het hele jaar door van deze meeslepende tentoonstelling en meng je onder de 1000 vrij vliegende vlinders - en misschien landt er wel een op jou! The Secret World of Elephants opent 13 november 2023 en verkent de evolutie van olifanten, hun politieke en culturele betekenis en inspirerende pogingen om bedreigingen voor hun voortbestaan te overwinnen. Beschikbaar met General Admission + One ticket type. Film op reuzenscherm Blauwe vinvissen: Return of the Giants, verteld door acteur Andy Serkis, neemt kijkers mee op een reis door de wereld van de blauwe vinvissen, een diersoort die op de rand van uitsterven staat, op een enorm filmscherm van 40 en 60 meter hoog.

New York: CityPASS® met kaartjes voor 5 topattracties

8. New York: CityPASS® met kaartjes voor 5 topattracties

Ontvang kaartjes voor 5 must-see attracties in New York City en bespaar 40% op de toegang met de New York CityPASS® . Ervaar kunst van wereldklasse, fascinerende wetenschap, belangrijke geschiedenis, ongelooflijke uitzichten vanuit de lucht en de zee, en nog veel meer met je New York CityPASS® tickets. Bespaar 40% op vooruitbetaalde toegang tot 5 must-see attracties: - Empire State Building - Algemene toegang tot het observatorium op de 86e verdieping en toegang tot het museum op de 2e verdieping, plus bonus algemene toegang op dezelfde avond - American Museum of Natural History - Toegang tot de permanente museumzalen, waaronder meer dan 40 galerieën, plus een keuze uit een tentoonstelling met ticket, een film op een groot scherm of de Hayden Planetarium Space Show. op basis van beschikbaarheid Plus naar keuze toegang tot 3 van de volgende attracties: - Top of the Rock® Observation Deck - Algemene toegang - Ferry Access to the Statue of Liberty & Ellis Island - Reserveer een ticket voor één Statue City Cruises ferryrit van en naar Liberty Island en Ellis Island, audiogidsen en toegang tot het Statue of Liberty Museum en het Ellis Island Immigration Museum. Crown Tickets en Pedestal Access zijn niet inbegrepen - 9/11 Memorial en Museum - Algemene toegang - Circle Line Sightseeing Cruises - Een regelmatig geplande Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise of Liberty Super Express Cruise. Kijk op circleline.com voor actuele schema's - Intrepid Sea, Air, and Space Museum - Algemene toegang, inclusief het Space Shuttle Paviljoen en de onderzeeër Growler. - Guggenheim Museum - Algemene toegang tot de collectie en speciale tentoonstellingen van het Guggenheim, plus een gratis digitale gids, toegankelijk via je persoonlijke mobiele apparaat.

NYC: Rondvaart van 1 uur rond het Vrijheidsbeeld & Ellis Island

9. NYC: Rondvaart van 1 uur rond het Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Maak een boottocht van 60 minuten naar minder dan 30 meter van het Vrijheidsbeeld. Vaar recht onder de Brooklyn Bridge door en bekijk de beroemdste skyline ter wereld. Je live Engelse gids wijst je op de bezienswaardigheden terwijl je langs de rivier vaart, waaronder het Empire State Building, de nieuwe Freedom Tower, de Manhattan Bridge, Governor's Island en meer. Maak gebruik van zowel de zitplaatsen binnen als buiten, samen met de grote open ramen voor uw kijkplezier. Kom binnen handbereik van "Lady Liberty" en ga vervolgens naar Ellis Island om foto's te maken van het beroemde toegangspunt tot New York City. Bewonder de skyline van Manhattan en zijn beroemde wolkenkrabbers, waaronder het nieuwe One World Trade Center. Vaar langs zowel de oost- als de westkant van Lower Manhattan tijdens deze rondvaart en koop drankjes en eten bij de concessiestand aan boord van de boot.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

10. NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Toegangsbewijs

Reserveer je toegang vooraf en sla de rijen met tickets over voor het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van de meest gevierde kunstmusea ter wereld. Het Museum of Modern Art is een plek die creativiteit aanwakkert, geesten uitdaagt en inspireert. Met buitengewone tentoonstellingen en 's werelds mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst, is MoMA gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele. Het MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en hedendaagse kunst, van de innovatieve Europese schilder- en beeldhouwkunst van de jaren 1880 tot de hedendaagse film-, design- en performancekunst. Zes verdiepingen aan kunstgaleries in het centrum van Manhattan bevatten hoogtepunten zoals Monet's Waterlelies, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dans (I), en Warhol's Campbell's Soup Cans, maar ook hedendaags werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen. Huidige tentoonstellingen: Levenscyclus: De materialen van hedendaags design t/m 7 juli 2024 Picasso in Fontainebleau - t/m 17 februari 2024. An-My Lê: Between Two Rivers/Giữa hai giòng sông/Entre deux rivières t/m 16 maart Nieuwe grond: Jacob Samuel en hedendaagse etsen - t/m 23 maart 2024 Komende tentoonstellingen: Shana Moulton: Meta/Physical Therapy, komende 17 feb t/m 21 april Crafting Modernity: Design in Latijns-Amerika 1940-1980, van 8 maart t/m 22 september Joan Jonas: Good Night Good Morning, van 17 maart tot en met 6 juli Om je nog beter van de collectie te laten genieten, kun je de gratis MoMA app of mobiele site gebruiken om te luisteren naar gratis audiogidsen die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. In het hele museum is gratis WiFi beschikbaar. De MoMA Stores bieden een ruime keuze aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en meer.

97 activiteiten gevonden
Sorteren op:
New York

New York

Veelgestelde vragen over Boten & jachten in New York

Welke andere activiteiten dan Boten & jachten zijn de moeite waard in New York?

Andere onmisbare dingen om te doen in New York:

Verken New York

Lees onze volledige gids voor New York of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over New York

we boekten de Big Bus hop on hop off via Get Your Guide. Onze tickets waren goedkoper dan rechtstreeks boeken en er was geen verschil met de ontvangen service. De busgids scande ons Get Your Guide-ticket en gaf ons onze buskaartjes. Geweldige service, gereduceerd tarief, allround winnaar. De bustour zelf was echt goed, het was een regenachtige vrijdag, dus het was perfect om door New York te reizen. We deden de hele tour de eerste keer en stapten vervolgens uit bij de verschillende haltes tijdens onze tweede ronde. de opgenomen gids in de bus was echt goed en de haltes op deze tour waren echt goed. Een aanrader als je de Red Loop-attracties in NYC gaat zien

Veel gasten moeten reserveren of in de rij staan om een ticket te kopen...niet met het reserveticket! Je wordt meteen doorgestuurd naar de veiligheidscontrole op luchthavenniveau. Aan de slagbomen kun je zien dat er meestal veel aan de hand is Begin februari was er nergens in Space iets te beleven! Complimenten voor het bemachtigen van je ticket!

Zelfs nadat we het Vrijheidsbeeld vele malen en in alle vormen hadden gezien, was het zien van het origineel voor onze ogen een geweldige ervaring. Een speciale vermelding voor het Ellis Island Immigration Museum, dat de reis van migranten en hun opvangomstandigheden zeer goed in kaart brengt

Mega.. geen wachtrijen, alles verliep vlot en was zeker de moeite waard om te zien... het was geweldig

Het is een prachtige beleving her beeld in het echt te zien.