New York Citycards
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Citycards in New York

Bekijk alle Citycards in New York
Bekijk alle 552 tickets en tours

Top 5 attracties met de New York CityPASS

New York barst van de mogelijkheden, en met de CityPASS kun je 6 van 9 attracties kiezen om met een heleboel korting naartoe te gaan.

Empire State Building

Empire State Building

Ga naar het observatieplatform op de 86ste verdieping van het Empire State Building en geniet van adembenemend uitzicht op de stad. Je krijgt ook een audiogids met uitleg over wat je vanaf bepaalde punten kunt zien.

American Museum of Natural History

American Museum of Natural History

Naast dit fantastische museum kun je met de CityPASS ook het Rose Center for Earth and Space binnengaan, én kiezen uit de Space Show of een IMAXfilm in 2D of 3D.

The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art

Bij je CityPASS-toegang tot het MoMa zijn de speciale tentoonstellingen inbegrepen, alsmede een bezoek aan The Cloisters Museum and Gardens in dezelfde week.

Statue of Liberty en Ellis Island

Statue of Liberty en Ellis Island

De CityPASS biedt vervoer met de veerpont, een audiogids en toegang tot het Ellis Island Immigration Museum. Tickets voor de kroon van het Vrijheidsbeeld of monumenten is niet inbegrepen.

9/11 Memorial and Museum

9/11 Memorial and Museum

Elk ticket voor het 9/11 Memorial heeft een specifieke toegangstijd, en bezoekers met een CityPASS moeten tussen april en september na 14:00 uur gaan. Een audiogids of een begeleide tour kost extra.

Plan je bezoek

Attracties selecteren

Het Empire State Building, Metropolitan Museum of Art en het American Museum of Natural History zijn vast inbegrepen bij de CityPASS. Je kunt kiezen tussen Top of the Rock Observation Deck en het Guggenheim Museum; Statue of Liberty and Ellis Island en een Circle Line Sightseeing Cruise; en het 9/11 Memorial and Museum of het Intrepid Sea, Air & Space Museum.

Wat krijg je nog meer bij een CityPASS?

Je krijgt 42% korting bij de bezienswaardigheden en bij enkele plekken mag je de rij overslaan. Bovendien heb je negen dagen om de 6 attracties te bezoeken in welke volgorde je maar wil. Als je online boekt, kun je ervoor kiezen om de voucher per e-mail te ontvangen of een ticketboekje te laten opsturen.

Upgrades

Met de CityPASS heb je bij de meeste attracties de mogelijkheid om met korting een upgrade aan je bezoek toe te voegen. Denk hierbij aan een tour met gids of een audiogids.

Wat anderen zeggen over New York

Ontzettend fijn houvast en goed geregeld.

Het is gewoon makkelijk in gebruik en je hebt het dan alvast maar geregeld. Enige minpuntje is - maar kan ook aan mij liggen - dat er niet bij staat dat je bijvoorbeeld bij Rockefeller center een tijd moet reserveren. Dat wast bijvoorbeeld toch drie uur wachten, maar die hebben we natuurlijk ook weer goed gevuld. Dat is niet moeilijk in New York.

New York CityPASS®: 6 topattracties tot 42% voordeliger Beoordeeld door P.M.E.C., 05-11-2015

3 dagen hop on hop off en heel new york gezien

3 dagen hop on hop off en alle belangrijke locaties gezien met als toegift een nachttour van 2 uur door New York en Brooklyn + een boottocht tussen brooklyn bridge en vrijheidsbeeld (op afstand)

New York: Freestyle Pass met 3, 5 of 7 Attracties Beoordeeld door H.E., 08-05-2015

De moeite waard voor een kort bezoek aan nyc!

Leuke informatieve tour als je een leuke tourguide hebt. Je ziet en hoort heel veel.

New York: Freestyle Pass met 3, 5 of 7 Attracties Beoordeeld door Anoniem, 03-07-2015