New York
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 attracties met de New York CityPASS

New York barst van de mogelijkheden, en met de CityPASS kun je 6 van 9 attracties kiezen om met een heleboel korting naartoe te gaan.

 • Empire State Building

  1. Empire State Building

  Ga naar het observatieplatform op de 86ste verdieping van het Empire State Building en geniet van adembenemend uitzicht op de stad. Je krijgt ook een audiogids met uitleg over wat je vanaf bepaalde punten kunt zien.

 • American Museum of Natural History

  2. American Museum of Natural History

  Naast dit fantastische museum kun je met de CityPASS ook het Rose Center for Earth and Space binnengaan, én kiezen uit de Space Show of een IMAXfilm in 2D of 3D.

 • The Metropolitan Museum of Art

  3. The Metropolitan Museum of Art

  Bij je CityPASS-toegang tot het MoMa zijn de speciale tentoonstellingen inbegrepen, alsmede een bezoek aan The Cloisters Museum and Gardens in dezelfde week.

 • Statue of Liberty en Ellis Island

  4. Statue of Liberty en Ellis Island

  De CityPASS biedt vervoer met de veerpont, een audiogids en toegang tot het Ellis Island Immigration Museum. Tickets voor de kroon van het Vrijheidsbeeld of monumenten is niet inbegrepen.

 • 9/11 Memorial and Museum

  5. 9/11 Memorial and Museum

  Elk ticket voor het 9/11 Memorial heeft een specifieke toegangstijd, en bezoekers met een CityPASS moeten tussen april en september na 14:00 uur gaan. Een audiogids of een begeleide tour kost extra.

Plan je bezoek

 • Attracties selecteren

  Het Empire State Building, Metropolitan Museum of Art en het American Museum of Natural History zijn vast inbegrepen bij de CityPASS. Je kunt kiezen tussen Top of the Rock Observation Deck en het Guggenheim Museum; Statue of Liberty and Ellis Island en een Circle Line Sightseeing Cruise; en het 9/11 Memorial and Museum of het Intrepid Sea, Air & Space Museum.

 • Wat krijg je nog meer bij een CityPASS?

  Je krijgt 42% korting bij de bezienswaardigheden en bij enkele plekken mag je de rij overslaan. Bovendien heb je negen dagen om de 6 attracties te bezoeken in welke volgorde je maar wil. Als je online boekt, kun je ervoor kiezen om de voucher per e-mail te ontvangen of een ticketboekje te laten opsturen.

 • Upgrades

  Met de CityPASS heb je bij de meeste attracties de mogelijkheid om met korting een upgrade aan je bezoek toe te voegen. Denk hierbij aan een tour met gids of een audiogids.

New York: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a New York? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

3.4 / 5

gebaseerd op 822 beoordelingen

Superhandig. Ik heb lang getwijfeld om een pass te gebruiken gezien enkele commentaren maar ik ben zeer blij dat ik die uiteindelijk heb aangeschaft. Ik gebruikte de pass voor 7 attracties (Top of the Rock, Museum Natural History, Guggenheim, Hornblower Cruise, Radio City Music Hall tour, MoMa en One World Observatory). De voucher kan je direct gebruiken en alles ging zeer vlot.

Zijn in Top of Rock geweest, s, ochtends kaartjes gehaald en konden meteen naar binnen. Bijna niet in de rij gestaan. 2e act hebben we de circus line best off NY tour gedaan, helemaal rond om het Manhattan eiland. Op de regen na was het een top tour. Moesten alleen $10,- pp bijbetalen op de al betaalde tickets.

Fantastische pas om bij super veel activiteiten toegang te verkrijgen. Nadeel vinden wij dat je bij veel musea/ activiteiten alsnog in de rij moet staan om met je New York Pass een toegangsbewijs te krijgen. Wat betreft kosten is de pas het dus zeker waard, wat betreft tijd besparing minder.

Uitgerekend wat de losse kaartjes zouden kosten, en wij hadden onze pas er na 6 acttracties binnen 2 dagen uit. En dan zijn de overige 2 dagen heerlijk genieten.... net als de eerste 2 dagen overigens. Een echte aanrader.

De pass is zeer praktisch in gebruik en voordelig. We moesten nergens lang aanschuiven en de gekozen attracties waren geweldig. 9/11 museum is zeker niet te missen tussen de aangeboden attracties en toegang was zeer vlot.