Kies data
New York

Dagtrips

New York Dagtrips: Onze meest aanbevolen

New York City: helikoptertour over Manhattan

1. New York City: helikoptertour over Manhattan

Ervaar het beste uitzicht op New York City vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor jouw kijkplezier. Tijdens je vlucht zie je het prachtige Central Park, de Hudson River en New York Harbor met inbegrip van het Intrepid Sea Air Space Museum. Vlieg langs het Rockefeller Center, het Empire State Building, het World Financial Center en het Chrysler Building vanaf grote hoogte, evenals het iconische Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport, en de Brooklyn Bridge, die helemaal teruggaat tot 1883. Met commentaar aan boord en alle heliportkosten inbegrepen, is er geen betere manier om van de dramatische en steeds veranderende skyline van New York City te genieten.

Van NYC: dagtrip Niagara Falls met overnachting

2. Van NYC: dagtrip Niagara Falls met overnachting

Geniet van deze dagtrip van New York City naar Niagara Falls, NY. Vermijd grensoverschrijdend verkeer en een visumcontrole, aangezien deze tour alleen de watervallen aan de Amerikaanse kant bezoekt. Ga in de late avond naar het noorden richting Niagara Falls en maak onderweg een stop. Bij aankomst in de ochtend ontbijten en 1,5 uur ontspannen. Reis om 8.30 uur naar de Amerikaanse kant van de watervallen. Stap aan boord van de beroemde Maid Of The Mist en breng je naar de Horseshoe Falls, het meest iconische deel van de Niagara Falls. Ga verder door andere bezienswaardigheden op Goat Island, waaronder Bridal Veil Falls. Geniet 's middags van een buffet voordat je terugkeert naar Manhattan, die rond 21.30 uur aankomt.

Vanuit New York City: dagtrip naar Washington & Philadelphia

3. Vanuit New York City: dagtrip naar Washington & Philadelphia

Je vertrekt vroeg in de ochtend vanaf Times Square in Manhattan, waar je wordt opgewacht door je professionele, tweetalige gids van de dag. Je eerste bestemming is de huidige hoofdstad van het land, Washington D.C. (Reistijd is ongeveer 4-5 uur), waar je tour begint met een bezoek aan Iwo Jima Memorial , een monument ter ere van de Amerikaanse mariniers. Het monument is een nabootsing van een beroemde foto genomen tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij een groep mariniers de Amerikaanse vlag boven op een berg plant tijdens de slag bij Iwo Jima in Japan. Je gaat verder met een bezoek aan het indrukwekkende Lincoln Memorial ter ere van de president die de afschaffing van de slavernij in de Verenigde Staten bevorderde. Washington D.C. is het centrum voor alle 3 de takken van de Amerikaanse overheid. Tijdens de tour stop je op een plek waar je een klassiek buitenaanzicht hebt op de gebouwen waar 2 van deze overheidstakken gevestigd zijn: het Witte Huis , thuisbasis en kantoor van de Amerikaanse president, en het Capitool, thuisbasis van het Amerikaanse Congres, waar de wetten van dit land worden uitgewerkt. Je bezoek aan Washington wordt afgesloten met vrije tijd voor een lunch op eigen gelegenheid en een eventueel kort bezoek aan een van de Smithsonian musea, het wereldberoemde National Air and Space Museum. Je volgende bestemming is de allereerste hoofdstad van de Verenigde Staten, verkozen in de Onafhankelijkheidsoorlog: Philadelphia, in de staat Pennsylvania. Stap in je comfortabele touringcar voor een reis van ongeveer 3 uur. Je rijdt direct door naar het historische centrum van Philadelphia. Het Independence National Historic Park is de eerste stop. Hier maak je samen met je gids een korte wandeling. Bekijk enkele van de belangrijkste historische bezienswaardigheden, zoals de Liberty Bell, het beroemde symbool van de Amerikaanse onafhankelijkheid, en de Independence Hall, de geboorteplaats van de Verenigde Staten. Het was binnen deze muren dat de oprichtingsakten van Amerika, de Onafhankelijkheidsverklaring (4 juli 1776) en de Grondwet, werden bediscussieerd en aangenomen. Je sluit je bezoek aan Philadelphia af op de Rocky Steps, aan de voorkant van het Philadelphia Museum of Art. Hier heb je de kans om de beroemde scène uit de film uit 1976 na te spelen door de trap op te lopen naar de top. Aan het einde van de dag kun je uitrusten in je touringcar die je terugbrengt naar Times Square in Manhattan. Tussen 22:00 en 22:30 uur ben je weer terug in New York. De precieze planning van de dag is afhankelijk van de verkeerssituatie en kan worden gewijzigd wegens tijdgebrek.

Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

4. Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

Vroeg in de morgen vertrek je vanaf Times Square in Manhattan. Je reist samen met een tweetalige gids in een comfortabele bus. Tijdens de tocht naar het noorden heb je alle tijd om te genieten van het schilderachtige landschap van Upstate New York. Je reis duurt ongeveer 7 tot 8 uur, in beide richtingen, met één pauze. Bij aankomst op je bestemming kun je het avontuur, de schoonheid en de natuurlijk betovering van de Niagarawatervallen ervaren aan boord van de historische boot Maid of the Mist, of wanneer Maid of the Mist niet beschikbaar is, vanaf andere observatiepunten zoals de Cave of the Winds kloofwandeling of anderen, afhankelijk van het weer. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over de interessante geschiedenis van deze machtige wateren en bewonder je verschillende uitzichten op de watervallen vanuit verschillende ooghoeken. Je kunt op je gemak zelf lunchen, souvenirs inkopen en het prachtige Niagarawatervallen State Park ontdekken. Na een onvergetelijke ervaring en het verzamelen van prachtige herinneringen keer je weer ontspannen in de comfortabele bus naar Times Square in Manhattan. Je arriveert tussen 23:00 uur en middernacht.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

5. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Manhattan: jachtcruise met jazz, chocolade & kerstliedjes

6. Manhattan: jachtcruise met jazz, chocolade & kerstliedjes

Vier dit jaar Kerstmis tijdens een luxe rondvaart van 90 minuten vanaf de haven van Manhattan. Stap aan boord van de feestelijk versierde jacht en verheug je op een warme en gezellige rondvaart met je vrienden, familie en geliefden. Geniet van heerlijke warme chocolademelk, koekjes en andere lekkernijen, terwijl je langs schitterende bezienswaardigheden vaart, zoals Battery Park, South Street Seaport, Financial District, Governor's Island, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Ontspan in de verwarmde observatielounge en luister naar feestelijke kerstliedjes of het swingende jazztrio. Geniet van een gratis glas champagne, wijn of bier, en koop extra cocktails aan de bar van de boot. Je geniet van het prachtige uitzicht op Manhattan vanuit een comfortabel verwarmd achterdeksalon en een glazen observatorium van jacht in de stijl van de jaren 1920.

Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

7. Van Manhattan: dagtour door NYC Boroughs en Coney Island

Al reizend per comfortabele bus en in het gezelschap van je professionele, erkende, tweetalige, NYC gids, begint je dag in het stadsdeel van Manhattan, dat ook wel 'the city' wordt genoemd, met een rit door Harlem in Upper Manhattan. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van deze gevarieerde wijk en bekijkt historische bezienswaardigheden, zoals het wereldberoemde Apollo Theater, de locatie waar vele artiesten, zoals Ella Fitzgerland, The Jackson 5, Marvin Gaye en vele anderen hun debuut hebben gemaakt. Vervolgens reis je in noordelijke richting, naar het stadsdeel the Bronx, waar je de thuisbasis van één van de bekendste honkbalteams ter wereld zult zien: The New York Yankees. Je komt ook meer te weten over het ontstaan van hiphop en bekijkt originele straatkunst als je door de straten wandelt.  De rondrit gaat verder over de East River in het stadsdeel Queens, wat etnisch gezien één van de meest diverse wijken van de VS is en waar in totaal meer dan 100 verschillende talen worden gesproken. Je komt door de chique wijk Malba, met zijn vele prachtige huizen en bezoekt Flushing Meadows Park, de thuisbasis van de US Open (één van de oudste tennistoernooien ter wereld), evenals het New York Mets honkbalteam en de Unisphere (een relict van de World Fair van 1964). Vervolgens bezoek je het stadsdeel Brooklyn, waar je wijken zult zien, zoals Williamsburg en Crown Heights, de thuisbasis van één van de grootste chassidische joodse gemeenschappen buiten Israël en de jongere, niet-joodse bevolking. Daarna ga je zuidwaarts naar het wereldberoemde Coney Island, dat al generaties lang de bestemming is voor New Yorkers die behoefte hebben aan plezier en ontspanning. Als het weer het toelaat, dan krijg je de gelegenheid om de promenade te verkennen en om te lunchen in het originele, legendarische restaurant Nathan's Famous. Tot slot ga je weer terug over de East River, langs de historische Brooklyn Bridge, op je terugweg naar Manhattan. De precieze route van de dag is afhankelijk van de verkeersomstandigheden en kan wegens tijdgebrek worden gewijzigd.

Van NYC: begeleide dagtocht naar Washington DC per busje of bus

8. Van NYC: begeleide dagtocht naar Washington DC per busje of bus

Reis van NYC naar Washington tijdens een dagexcursie om de bezienswaardigheden van de hoofdstad van het land te zien met een Spaanssprekende gids. Bezoek de belangrijkste monumenten, gedenktekens en gebouwen zoals het Witte Huis en het Washington Monument. Ga vanuit NYC naar het zuiden in een comfortabele bus met airconditioning, die door New Jersey en Delaware gaat, met een stop in Delaware om je benen te strekken en de toiletten te gebruiken. Ga verder langs Maryland tot Arlington, Virginia. De tour begint goed bij Arlington National Ceremony, waar de gids je naar het graf van Kennedy zal brengen en met je het weelderige terrein zal verkennen. Ga dan naar het Iwo Jima-monument, met tijd om foto's te maken. Tijdens de hele reis vertelt je gids je interessante feiten over de stad. Ga vervolgens naar Washington DC over de rivier de Potomac. Ga langs Constitution Avenue waar u het State Department, het Institute of Peace en het Albert Einstein Memorial ziet. Ga naar de National Mall en loop met je gids naar plekken die in films en tv-series te zien zijn geweest. Bekijk het Korean War Memorial, het Lincoln Memorial en het Vietnam War Memorial. De Reflecting Pool van Forrest Gump herken je vast wel. Je ziet ook het meest bezochte monument in de stad, het World War II Memorial. Terug in de bus blijf je kantoren van belangrijke organisaties bekijken, zoals de Organisatie van Amerikaanse Staten, het Amerikaanse Rode Kruis en het ministerie van Financiën, totdat je uiteindelijk het Witte Huis bereikt. Neem de tijd om foto's te maken in de tuinen voordat je verder gaat met het bekijken van de FBI-gebouwen, het Nationaal Archief en meer. Je laatste stop is het Air and Space Museum, waar je wat vrije tijd hebt om de exposities te bezoeken, te lunchen en foto's te maken van het Capitool. Op de terugweg naar NYC wordt u getrakteerd op een nachtelijk panoramisch uitzicht over NYC vanuit New Jersey.

Vanuit New York City: dagtrip Philadelphia en Amish Country

9. Vanuit New York City: dagtrip Philadelphia en Amish Country

Geniet van een unieke dag in het historische Philadelphia en Lancaster County, de thuisbasis van de Amish gemeenschap in Pennsylvania. Je reist van New York tot New Jersey op weg naar Philadelphia, de Stad van Broederlijke Liefde. Op je rondleiding door Philadelphia zie je Elfert Alley, de oudste bewoonde straat in Amerika. Je bezoekt de Liberty Bell en de Constitution Hall. Je hebt ook de mogelijkheid om de beroemde Rocky Steps van het Philadelphia Museum of Art op te rennen. Na je sightseeing in Philadelphia gaat de tour verder naar Lancaster County, de thuisbasis van de Amish gemeenschap in Pennsylvania. Ontdek de Amish-markt en geniet van de landelijke kookkunsten tijdens de lunch. Na de lunch op de Amish-markt, neem je een ritje op een klassieke Amish paardenkoets door het platteland. Maak kennis met de Amish-tradities die nog steeds zonder moderne technologieën werken. Stel je een leven voor zonder een telefoon, stromend water en elektriciteit!

2 uur Statue of Liberty Day Zeil op de schoener Adirondack

10. 2 uur Statue of Liberty Day Zeil op de schoener Adirondack

Ervaar New York op een geheel nieuwe manier tijdens deze 2 uur durende zeiltocht aan boord van de Adirondack, een 80-voet, houten pilootschoener. Het lawaai en de chaos van Manhattan zullen snel vergeten worden als je met de wind door je haren de haven van New York binnenvaart. Met zeilen in de haven van New York kun je de beroemde skyline van Manhattan in je opnemen zoals die bedoeld is, vanaf het water - plus je zult genieten van een spectaculair uitzicht op Ellis Island, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. De tour gaat naar het zuiden vanaf Chelsea Piers en langs de Hudson River naar Battery Park, langs Ellis Island en zeilend naar het Vrijheidsbeeld. Geniet van een gratis drankje, evenals extra drankjes die te koop zijn. Het doel is een elegante, ontspannende, vredige en veilige ervaring voor alle gasten. De motoren worden zo lang mogelijk stilgelegd om een echte zeilervaring te garanderen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 37

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.404 beoordelingen

We vertrekken om 4.00 uur vanaf Times Square! Laten we aan boord gaan van een comfortabele bus, maar neem een sweatshirt mee!Neem naast het sweatshirt water mee, want de eerste stop die je maakt is na ongeveer 2/3 uur .. vermoeiende reis vooral omdat mijn vrouw en ik werden vergezeld door onze kleine meisjes van 5 en 3 jaar! Zeer vriendelijke en capabele @amigotours-gids! Daar aangekomen is het allemaal de hemel! DOE HET TEGEN ALLE KOSTEN

Goed plan om de watervallen, hun verlichting en het vuurwerk vanuit New York te zien! Het is echt de moeite waard, en de gids ter plaatse voor het bezoek aan het park was erg goed! Natuurlijk is de reis vermoeiend, maar het is echt de moeite waard!

Geweldige ervaring en geweldige dag! De reis is niet zwaar omdat deze wordt onderbroken door verschillende pauzes om te eten of gebruik te maken van de diensten. Begeleide en gedetailleerde rondleiding. Adembenemende landschappen.

Zeer goede rondleiding! Ik hield van de gids! De bus is erg lelijk, erg ongemakkelijk en een beetje vies!

Geweldige ervaring, behalve als de bus niet kapot was gegaan, dan was alles heel snel gedaan?