Kies data

Dagtrip vanaf New York

  • Dagtochten
23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Washington, D.C.

Overzicht activiteiten in New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.404 beoordelingen

Dit is absoluut een ervaring die de kosten waard is. Als de tijd beperkt is, maar je probeert er zoveel mogelijk bij te horen, is dit een geweldig avontuur. Je passeert meerdere staten, wat interessant is en niets voelde gehaast. We hadden genoeg tijd om de monumenten te bekijken. Je moet wel je eigen eten inpakken. Bij een paar haltes kun je eten van foodtrucks vinden, maar ze stoppen niet voor ander eten dan de ochtendkoffie. Ik raad je aan om je eigen snacks mee te nemen, vooral als je het niet oké vindt om gewoon eten van een foodtruck of eten van een fastfoodmarkt te pakken

Muy buen trabajo de los guías. Muy bien explicado, didactico, y sobre todo ameno. Er zijn commentaren over de hacemos no por el cupón, sino porque es verdad, y es lo que sentimos después of esta asombrosa escurríos a Las Cataratas Del Niágara. Muchas gracias por toda su amabilidad y ayuda.

Een mooie aanvulling naast het bezoeken van New York zelf. Weliswaar een lange dag, maar absoluut de moeite waard. Voldoende tijd voor het bezoeken van de verschillende onderdelen van de trip.

Aanbevolen tour om de meest interessante punten van Washington DC en karakteristieke plaatsen van Philadelphia te leren kennen.

Alles was geweldig! Jammer dat er geen gids in het Portugees is