Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Rondleiding

Fietstocht met bierproeverij door Queens en Brooklyn

Fietstocht met bierproeverij door Queens en Brooklyn

Vanaf € 110,31 per persoon

Geniet van een dagje fietsen in Brooklyn en Queens met stops bij Craft Breweries, georganiseerd door lokale enthousiaste fietsers en bierliefhebbers. Doe mee aan een tour die wordt samengesteld door een van de best beoordeelde fietstouroperators van NYC.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 6.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
  • Rijd op fietsen van hoge kwaliteit
  • Leer van uw deskundige fietsen
  • Eet en drink een heerlijke lunch en diverse ambachtelijke bieren
Volledige beschrijving
Maak een dagtour door enkele van de legendarische ambachtelijke brouwerijen van Brooklyn en Queens, samengesteld door de Hosts of the Kegstand Podcast, Brewed in New York on PBS, en de maker van de Beer Boom Documentary. Neem een vlucht op de fiets en geniet van twee 4oz-pogingen bij Brooklyn Brewery, Transmitter, 5th Hammer, Braven, KCBC, Bridge and Tunnel en Other half. Bij Braven-brouwerij is een lunchstop inbegrepen met een menu dat speciaal voor u is samengesteld door chef-kok Tori Valdes. Naast de inbegrepen schenkingen en lunch, maak je van de gelegenheid gebruik om blikjes te verzamelen en brouwerij-swag te krijgen, of geniet je gewoon van de beste brouwsels die NYC te bieden heeft, samengesteld door degenen die het het beste kennen. Between Breweries beleeft een deel van de beste geschiedenis in NYC van het team van Brooklyn Giro, inclusief de marinewerf, Williamsburg, trendy Long Island City, Bushwick en de straatkunstscene. Tijdens je rondleiding leer je over enkele van de kunst van het Bushwick Collective. Je leuke en vriendelijke gidsen zorgen voor het bier, de lunch en de nieuwe lichtgewicht hybride fietsen van Specialized en Cannondale & Helmets. Alle deelnemers krijgen een rugzak met touwtjes om blikjes of brouwerij-swag mee te nemen die je wilt kopen, en een fles water. Naast wat bij de tour is inbegrepen, geven veel van de brouwerijpartners van de gids je ook een voucher om op een ander tijdstip te komen en gratis bier van het huis te krijgen! U bent ook welkom om blikjes en growlers te kopen om later te drinken. Als je merchandise wilt inslaan, controleren de brouwers graag je aankopen zodat je ze later kunt ophalen, of levering aan je hotel of verblijf in de 5 stadsdelen kan tegen een extra vergoeding worden geregeld. Geniet van een unieke historische fietstocht door Brooklyn (en Long Island City) en de beste all-inclusive brouwerijtour in de stad.
Inbegrepen
  • Fiets
  • Helm
  • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Extra opslagruimte Johannesstraat 160 Brooklyn, NY 11201

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Er mag geen bier worden gekocht voor consumptie tijdens de tour. Dit is in de eerste plaats een op fietsen gerichte activiteit, dus je moet een rit van meer dan 20 mijl binnen zes uur kunnen voltooien
  • De prijs van de tour is all-inclusive, maar fooi is niet inbegrepen bij de gids
Georganiseerd door

Product ID: 208773