New York Fietstours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Fietstours in New York

Bekijk alle Fietstours in New York
Bekijk alle 571 tickets en tours

Wat anderen zeggen over New York

Geweldige tour! Getroffen met de guide Richard!

Bij aankomst van de fietsverhuur bedrijf was het ontzettend chaotisch en waren ze niet al te vriendelijk binnen. Toen wij onze fietstourguide Richard toegewezen kregen dacht ik eerst, onee he in een lijntje achter hem fietsen en alsof wij niet weten hoe je moet fietsen, zo kwam het over, maar zo zie je maar eerste indruk zegt niet alles, het was namelijk een prachtige tour. Hij heeft veel verteld. Niet alleen historische dingen maar ook over gewone zaken van nu. Erg interessant!

New York: Sensational Park en Soul Full-Day Bike Tour Beoordeeld door Pascal, 08-10-2019

Super leuk en Mark was een gids met veel kennis over NYC

Leuke tocht, veel weetjes over de stad. Leuke gids en niet al te zwaar in 30 graden. Mark is een goede gids met veel kennis over de geschiedenis van NYC. Ook de stagair, ben zijn naam kwijt, was leuk. Hij is een stand-up comidian met een fikse stotter.

Vanuit Manhattan: Brooklyn Bridge-fietstocht van 2 uur Beoordeeld door Anoniem, 27-06-2018

Zeker de moeite waard om deze toer te doen

Met een stel vrienden de twee uur durende toer door central park gedaan. We hebben er van genoten en de gids Daniel gaf op een leuke manier informatie. Zeker een aanrader om dit te gaan doen Johannes

Central Park: sightseeingtour op de fiets Beoordeeld door Johannes, 12-09-2017

Mooie fietstocht door een prachtig park met een goede gids

Vind het een aanrader om met een gids een fietstocht te maken door het Central Park. Het park is groot en heeft een aantal interessante plekjes waar de gids het één en ander over verteld.

Central Park: fietstocht met gids Beoordeeld door Anoniem, 16-09-2019