Rondleiding

Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

Vanaf € 268,85 per persoon

Geniet van prachtige blikken vanuit de lucht op iconische gebouwen in New York City tijdens een 30 of 45 minuten durende vlucht. Zie Central Park, Midtown Manhattan en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 30 - 45 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 5 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een helikoptervlucht boven New York City
 • Zie iconische bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building, Central Park, het Vrijheidsbeeld en meer
 • Kies tussen een 30 minuten en een 45 minuten durende vlucht
Volledige beschrijving
Kies een 30 of 45 minuten durende helikoptervlucht en vertrek vanaf Westchester Airport, vanwaar je New York City in slechts enkele minuten bereikt. De ervaren piloten zullen je verbazen met geweldige uitzichten op Central Park en Midtown Manhattan. Bij de 30 minuten durende tour geven de piloten je fantastische blikken op Midtown Manhattan, Central Park, de Hudson, het Yankee Stadium (buiten speeltijden) en meer. Bij de 45 minuten durende tour zie je ook nog de gebieden rondom Downtown Manhattan en het Vrijheidsbeeld, inclusief de Freedom Tower, het Financial District, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Dit is als aanvulling op alle bezienswaardigheden die je tijdens de 30 minuten durende tour ziet. Yankee Stadium is alleen bereikbaar buiten speeltijden. In geval van slecht weer of het onderhoud van de helikopters zal de lokale partner je ten minste 2 uur voor de geplande vlucht hierover informeren. De vluchten vertrekken vanaf en keren terug naar Westchester County Airport in White Plains, New York, een ontspannen, rustige locatie net buiten NYC. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-lijn) en met de auto (gratis parkeren).
Inbegrepen
 • Helikoptervlucht boven New York City
 • Vliegveldtoeslag (25 USD per persoon)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ross Aviation West hangar, 67 Tower Road, White Plains, NY 10604. Het trefpunt is gemakkelijk bereikbaar met de Metro-North trein van Grand Central naar White Plains Station en vervolgens met een korte taxirit naar het vliegveld. De gemiddelde reistijd is 45-60 minuten.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Roken

Goed om te weten

 • Vluchten vertrekken vanaf Westchester County Airport in White Plains, een ontspannen menigte-vrije locatie net buiten NYC gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-spoor vanaf Grand Central Terminal) of auto (gratis parkeren)
 • Maximaal gewicht 113 kg per passagier en 226 kg in totaal in de R44-helikopter; 453 kg in totaal in de AS350. Neem contact op met de lokale partner voor meer informatie
 • Maximale lengte in de R44 is 192 cm
 • Het wordt aanbevolen om te reserveren voor de eerste dagen van een bezoek aan NYC, in geval van schemawijzigingen als gevolg van weer of onderhoud
 • Vluchten moeten bij de lokale partner worden bevestigd op het moment van boeking
 • Dit is geen privétour
 • Minimaal 2 passagiers bij gedeelde vluchten. De vlucht kan anders geannuleerd worden
 • Kinderen onder 2 jaar mogen kosteloos op schoot van een ouder zitten
 • Onder de 18 jaar is toestemming van de ouders of voogd vereist
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 43 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  3,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer vriendelijk personeel moest 2 keer van tevoren heel aardig contact uitstellen vanwege het weer, maar de helderblauwe lucht en het geweldige uitzicht direct over het rijksgebouw en eenmaal rond het vrijheidsbeeld. Plus inzicht in het gebied rond de hoofdstad van New York, wat betekent dat u ook de buitenwijken van New York kunt zien. Alleen aan te bevelen!

Verder lezen

20 oktober 2019

De helikoptervlucht was gewoon ongelooflijk mooi! Onze piloot was erg aardig en heeft ons veel uitgelegd. We hadden heel weinig tijd op de luchthaven, maar werden erg vriendelijk ontvangen en konden zelfs een kopje koffie drinken. De helikopter was zeer comfortabel en we reden zelfs drie keer rond het Empire State Building zodat iedereen een selfie kon maken. De vlucht naar New York was op elk moment weer spectaculair!

Verder lezen

18 oktober 2019

In tegenstelling tot andere providers, heel ver buiten. Taxi's gaan niet zo ver de stad uit. Daarom moet u Uber gebruiken voor ongeveer 125 € per enkele reis of hoe we een auto huren (met een budget van 180 € voor de dag). ongeveer 50-70 minuten rijden. Afhankelijk van het tijdstip van de dag. Maar als je er eenmaal bent, is het de moeite waard. Klein vliegveld in de provincie New York, dat zijn charme heeft. En 's nachts vanaf daar naar New York vliegen is zeer indrukwekkend.

Verder lezen

23 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 133743