New York
Graffiti & urban art

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in New York

Möchten Sie alle Aktivitäten in New York entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 836 beoordelingen

Interessante tour met prachtige straat kunst.

Tour was heel informatief, waarbij veel uitleg en achtergronden werden gegeven over het Bushwich Collective en de gemaakte kunst. Ondanks dat de route vrij kort was hebben we een top middag gehad. Na afloop hebben we nog een beetje in Bushwick rondgelopen en wat andere schilderingen bekeken. Pracht locatie als je van street art houdt.

super gepassioneerde dame! een echte insider in het milieu!

We hadden wel even pech met de plaats van afspraak want die was ondertussen blijkbaar veranderd en we waren niet op de hoogte gebracht, maar dat werd door de organisatie goed opgelost door ons met UBER naar de nieuwe plaats te voeren.

Een bijzonder interessante rondleiding. Weg van de glitter en glamour rond Times Square en 5th Avenue. De uiterst charismatische en gedreven gids opende een voor ons nog grotendeels onbekende wereld. Een echte aanrader.

een leuke manier om een andere inkijk te krijgen in NY en Hip Hop

Uiteraard is het afhankelijk van de tourguide zelf. Wij hadden Reggie van The Crash Crew en hij vertelde leuk over de periode. Street art is echter bijna geheel verdwenen en dat was wel jammer.

Prima fiets (ook voor lange Nederlanders)

Makkelijk te bereiken locatie per metro. Kort stukje fietsen naar Central park. Erg leuk om te fietsen en dan zijn vier uur (met pause natuurlijk) zo om.