Manhattan: luxevlucht per helikopter

Manhattan: luxevlucht per helikopter

Vanaf US$ 389 per persoon

Zie New York vanuit een nieuw perspectief op een 30-minuten durende helikoptervlucht met commentaar! Vlieg hoog boven de Big Apple in een helikopter die je Manhattan, de Bronx, Brooklyn, en zelfs Coney Island laat zien zoals je ze nog nooit hebt gezien!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 30 minuten
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Chauffeur
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Belevenis

Highlights
 • Kom oog in oog te staan met het Vrijheidsbeeld
 • Geniet van een prachtig uitzicht op de skyline, waaronder het Empire State Building en het nieuwe World Trade Center in aanbouw
 • Vlieg over Brooklyn en zie het beroemde pretpark op Coney Island
Volledige beschrijving
Op deze vip-tour vlieg je als een beroemdheid in een luxe helikopter over het eiland Manhattan langs de meest adembenemende bezienswaardigheden van New York City. Je zult rondvliegen over Battery Park en de Bronx terwijl je verstelt staat van het uitzicht op deze hoogte! Je 30 minuten lange helikoptervlucht (inclusief heliportkosten) begint bij Battery Park en gaat verder over het labyrint van straten in het Wall Street-gebied. Je vliegt ook over Governors Island. Zorg ervoor dat je de onlangs gerenoveerde openbare kunst die te zien is op dit voormalige privé-eiland niet mist. Vervolgens zie je in de verte het Vrijheidsbeeld opdoemen! Je komt oog in oog te staan met dit iconische monument en je zeer ervaren piloot geeft je uitzichten op het standbeeld die je nog nooit hebt gezien. De Grand Island-tour is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een uniek perspectief op de Big Apple. Je vliegt over alle 5 stadsdelen, langs epische bruggen, torenhoge wolkenkrabbers en zelfs het pretpark op Coney Island, voordat je veilig terugkeert naar de heliport. Vliegroute: Je vlucht van 30 minuten vertrekt vanaf de Downtown Heliport en je  vliegt  over Governors Island, het Vrijheidsbeeld en naar de Verrazano-Narrows Bridge over de Upper New York Bay. Daarna gaat de vlucht verder richting het noorden   voor uitzicht op Ellis Island terwijl  je verder vliegt over de Hudson voor uitzicht op Madison Square Garden en het Intrepid Air and Space Museum en Central Park. Daarna vlieg je verder via Harlem naar de George Washington Bridge en Washington Heights, voordat je omkeert om terug te vliegen naar de heliport.
Inbegrepen
 • 25- tot 30-minuten durende helikoptervlucht met commentaar
 • Professionele piloot en bemanning
 • Heliport faciliteits- en beveiligingskosten (40 USD per persoon)
 • Je hebt een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs, zoals een paspoort, nodig om in te kunnen checken. Alleen originelen worden geaccepteerd, geen kopieën
 • Je dient 45 minuten voor de vertrektijd van de helikoptertocht in te checken, aangezien je nog door de veiligheidscontrole van de heliport zult moeten
 • Vervoer van en naar de Heliport
 • Fooien (niet verplicht)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De tour vertrekt vanuit de Downtown Manhattan Heliport, te vinden bij Pier 6 op de East River, New York, NY 10004

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Na ontvangst van je voucher moet je contact opnemen met de aanbieder om je tijdstip van vertrek te bepalen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 64 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.2 / 5
 • organisatie
  4,4 / 5
 • prijs / kwaliteit
  3,7 / 5
 • veiligheid
  4,8 / 5
Sorteren op

Een heel mooie, maar dure ervaring

De Birds Eye View is natuurlijk altijd een beetje beter dan alleen op de vloer te liggen. Het was een heel coole rondvlucht, maar ook erg kort. De piloot was super cool en ik ben blij dat ik hem als een "gids" had, omdat hij vaak extra informatie gaf naast de audiotrack. Maar ik had ook het geluk om vooraan te zitten, want als je achterin zit, heb je duidelijk een heel slecht uitzicht en de dame op mijn vlucht had, begrijpelijk, een zeer negatieve ervaring. Voor mij was het absoluut geweldig, maar ik zou het niet opnieuw doen.

Verder lezen

5 oktober 2018

De beste ervaring van mijn 10 dagen New York Travel !!!

Het was geweldig! De bemanning was erg aardig en gaf me vanaf het begin een goed gevoel. Helaas weet ik zijn naam niet, een Ierse piloot heeft me geholpen om naast de piloot in de helikopter te komen. Het uitzicht was schitterend. Ik had het geluk met het beste weer dat je tijdens zo'n tour kunt hebben en zou het waarschijnlijk nog een keer doen.

Verder lezen

12 mei 2013

Absoluut unieke ervaring !!! Adembenemend! Aftrek in klasse B.

De ervaring is gewoon geweldig! Een helikopter besturen is de coolste manier om rond te komen, maar kan gewoon niet boven New York vliegen !! Aftrek, omdat de organisatie voor vertrek een beetje chaotisch lijkt en er "pseudo-beveiligingscontroles" worden uitgevoerd, die ook kunnen worden opgeslagen ... Typisch VS;) Maar zeker een aanrader !!!

Verder lezen

16 april 2012

Georganiseerd door

Product ID: 15266