Grand Island Luxury Helicopter Tour

Grand Island Luxe Helikopter Tour

Product ID: 15266

Vanaf € 310,29 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
30 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Kom oog in oog met het vrijheidsbeeld
  • Geniet van een prachtig uitzicht op de skyline, waaronder het Empire State Building en het nieuwe World Trade Center in aanbouw
  • Vlieg over Brooklyn en zie het beroemde pretpark op Coney Island
Overzicht
Zie New York vanuit een nieuw perspectief op een 30-minuten durende helikoptervlucht met commentaar! Vlieg hoog boven de Big Apple in een helikopter die je Manhattan, de Bronx, Brooklyn, en zelfs Coney Island laat zien zoals je ze nog nooit hebt gezien!
Wat te verwachten
Met deze VIP tour vlieg je als een beroemdheid in een luxe helikopter over het eiland Manhattan langs enkele van de meest adembenemende bezienswaardigheden van New York City. Je zult rondvliegen over Battery Park en de Bronx terwijl je verstelt staat ​​van het uitzicht op deze hoogte!

Je 30 minuten lange helikoptervlucht begint bij Battery Park en gaat verder over het labyrint van straten in het Wall Street gebied. Je vliegt ook over Governor's Island. Zorg ervoor dat je de onlangs gerenoveerde openbare kunst die te zien is op dit voormalige privé-eiland niet mist.

Vervolgens zie je in de verte het vrijheidsbeeld opdoemen! Je komt oog in oog met dit iconische monument wanneer je ervaren piloot je uitzichten op het beeld geeft die je nog nooit hebt gezien.

De Grand Island Tour is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een uniek perspectief op de Big Apple. Je zult over alle 5 stadsdelen vliegen langs epische bruggen, torenhoge wolkenkrabbers en zelfs het pretpark op Coney Island voordat je veilig terugkeert naar de heliport.

Vliegroute: Je 30 minuten durende vlucht vertrekt vanaf de Downtown Heliport en vliegt over Governor's Island, het Vrijheidsbeeld en naar de Verazzano Narrows Bridge over de Upper New York Bay. Daarna gaat de vlucht verder richting het noorden voor uitzicht op Ellis Island terwijl je verder vliegt over rivier de Hudson voor uitzicht op Madison Square Garden en het Intrepid Air and Space Museum en Central Park. Daarna vlieg je verder via Harlem naar de George Washington Bridge en Washington Heights voordat je omkeert om terug te vliegen naar de heliport.
Inbegrepen
  • 25-30 minuten durende helikoptervlucht met commentaar
  • professionele piloot en bemanning
Niet inbegrepen
  • Vervoer van en naar Heliport
  • Optionele fooien
  • 35 USD per persoon voor beveiliging en facilitaire kosten, te betalen bij de check-in
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De tour vertrekt vanuit de Downtown Manhattan Heliport, te vinden bij Pier 6 op de East River, New York, NY 10004 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Na ontvangst van je voucher moet je contact opnemen met de leverancier om je tijdstip van vertrek te bepalen

Vanaf € 310,29 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (31 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Zip Aviation

Product ID: 15266