Meer foto's

Vanaf € 33,42 per persoon

Ground Zero Tour en 9/11 Museum Toegang Optie

Product ID: 25805
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten - 5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Frans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ga mee met een gecertificeerde rondleiding van Ground Zero en het 9/11 Memorial (met optie voor toegang tot het 9/11 Museum)
  • Ga mee met de gidsen die een persoonlijke band hebben met de gebeurtenissen van 9/11 om een uniek perspectief te krijgen van de tragedie
  • Hoor verhalen van tragedie en heldendom en krijg een beter begrip van de tragische gebeurtenissen
Overzicht
Bezoek Ground Zero, de 9/11 Memorial en andere historische locaties terwijl je hoort over de tragedie, heldendom en hoop van gidsen die een persoonlijke binding hebben met de gebeurtenis. Haal de optie met het 9/11 Museum is inbegrepen om resten te zien.
Wat te verwachten
Ter nagedachtenis van 9/11 leidt deze wandeltocht je door de plek van het voormalige World Trade Center, waar de tragische gebeurtenissen van 9/11 plaatsvonden. De tour wordt begeleid door New Yorkers die een persoonlijke band met 9/11 hebben.

Op deze tour verken je Ground Zero en de 9/11 Memorial waar je je eerbied kan geven voor degenen die hun leven verloren in het World Trade Center. Bezoek de St. Paul's Chapel, een geïmproviseerd opvangcentrum en eerbetoon aan de slachtoffers van één van de donkerste dagen uit de wereldgeschiedenis.

Hoor de verhalen van de hulpverleners bij de Firefighter's 9/11 Memorial en zie de Engine en Ladder Co 10/10; de brandweerkazerne van Ground Zero.

Als je de optie kiest voor het 9/11 Museum, zijn er ook tickets voor kortere wachttijden inbegrepen.

De toegangstijd is gepland aan het einde van je tour, maar dit kan verschillen. Dit is afhankelijk van hoe druk het die dag is. Let wel dat dit bezoek zonder gids is. Bezoekers kunnen de tentoonstellingen op hun eigen gemak bekijken en de tijd nemen om de slachtoffers te herdenken. Het 9/11 Museum beschikt over objecten van de gebeurtenissen van 9/11 en je kunt ook luisteren naar opnames van mensen die de dag meemaakten.
Inbegrepen
  • Engels sprekende gids
Niet inbegrepen
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
Beleid:

Gelieve 10 minuten van tevoren te arriveren.
Vertel de gids je naam, je hoeft je ticket niet uit te printen.

Activiteit vindt plaats in regen of zonneschijn: De tour gaat door ongeacht de weersomstandigheden. In het zeldzame geval dat de verkoper gedwongen is om het evenement te annuleren zullen ticket-houders mogen verzetten naar een ander tijdstip (afhankelijk van beschikbaarheid) of krijgen een restitutie aangeboden.

Activiteit vindt plaats buiten: Gepaste kleding voor het weer wordt geadviseerd; het centrum van Manhattan is bijzonder winderig.

Toegang tot de National 9/11 Memorial vereist een security check-in zoals op luchthavens. Neem niets mee wat je ook niet op een vlucht mee zou nemen.

Let op: de tour van 10:30 is rolstoeltoegankelijk.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (138 Beoordelingen)

Georganiseerd door

911 Ground Zero Tour

Product ID: 25805