New York Helicopter tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Helicopter tours in New York

Bekijk alle Helicopter tours in New York
Bekijk alle 449 tickets en tours

Vijf redenen om New York met de helikopter te verkennen

Een helikoptertour is een unieke manier om New York te ervaren. In plaats van je nek te verrekken met al dat omhoog kijken, zie je de stad onder je uitstrekken.

Neem de skyline in je op

Vliegen boven New York City is een magische ervaring, die je een beter perspectief geeft op de stad als geheel. Vlieg over New York per helikopter en geniet van de rust in de lucht en zie je de lichtjes onder je sprankelen.

Bird's eye view

New York aan de grond kan intimiderend zijn, en vaak weet je niet eens waar je langsloopt omdat je vergeet omhoog te kijken. Van boven zie je de Big Apple op een nieuwe manier.

Helikoptervliegen is leuk

Voel je een spion als je in je stoel zakt en je headset opdoet, en geniet van het adembenemende uitzicht.

Geen rijen

In de lucht hoef je niet in de rij te staan om het Empire State Building of het Vrijheidsbeeld te zien - je vliegt er gewoon langs.

Verloof je!

Mocht je van plan zijn je geliefde een aanzoek te doen, dan is een helikoptervlucht daarvoor één van de meest specatulaire momenten. Vraag bij het boeken naar de opties - de meeste aanbieders helpen de liefde met plezier een handje.

Plan je bezoek

Wat is de beste tijd om te gaan?

In de herfst zijn de kleuren van de stad op hun mooist. We raden een helikoptertour aan in de lente of herfst, omdat de natuur van de stad dan prachtige plaatjes biedt.


New York Helicopter tours
4.6
Gebaseerd op 756 beoordelingen van GetYourGuide-klanten