New York
Kerstactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Kerstactiviteiten: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

1. Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

Kerst in New York City is een magische tijd. De kerstsfeer leeft in de stad, van de prachtig versierde bomen van Rockefeller Center en andere locaties, tot de kerst-etalages van Macy's, Bergdorf's en Saks Fifth Avenue. Maar niets zegt 'Kerstmis' zoals Dyker Heights. Vandaag de dag is het wellicht voornamelijk beroemd om de ongelooflijke licht-installaties, die meestal eind november arriveren en reizigers van over de hele wereld trekken met hun kleurrijke kerstvreugde. Volgens de locals versieren de bewoners hun woningen en bedrijven al sinds de jaren '80 van de 20e eeuw; het is een echt New York City winter wonderland. Deze schilderachtige woonwijk ligt in het hart van zuidwest-Brooklyn tussen Bay Ridge, Bensonhurst, en Gravesand Bay. Het werd oorspronkelijk opgericht als luxe-woningbouwproject eind 19e eeuw, en het eerst huis in deze iconische wijk werd gebouwd aan het eind van de jaren '20 van die eeuw. Dyker Heights werd oorspronkelijk geprezen vanwege de openbaar vervoer-verbinding met Lower Manhattan, dankzij vroege pont-diensten, en om de chique country club en de diepgewortelde Episcopaalse Kerk. Net als Bay Ridge en het nabijgelegen Bensonhurst is Dyker Heights vandaag de dag een Italiaans-Amerikaanse buurt. De beste manier om deze tour te doen is per bus, aangezien het dichtstbijzijnde metrostation meer dan 1,6 kilometer lopen is, en de weersomstandigheden rond Kerstmis vrij bar kunnen zijn. Plus, je kunt gebruik maken van de diensten van een deskundige live gids. Tijdens de tour rijd je van Manhattan naar Brooklyn en zie je lichtjes vanuit de bus en daarbuiten, wanneer de gids je door de gebieden leidt. (Let op: bussen zijn niet toegestaan in Dyker Heights vanwege de smalle straten. Je gids brengt je naar de 2 meest verlichte straten en oriënteert je, daarna heb je ongeveer een uur om op eigen houtje op verkenningstocht te gaan en foto's te maken.) Je ziet het huis van Lucy Spata, dat de Dyker-lichtjes-traditie begon in de jaren '80 van de 20e eeuw. In dezelfde straat staat het Polizzotto-huis, met de grootste Kerstman in de wijk, van 4,5 meter hoog. De volgende pauze van de tour is bij de voet van de Brooklyn Bridge, in het DUMBO/Brooklyn Heights-gebied van Brooklyn. Hier krijg je ongeveer 25 minuten om foto's te maken van de adembenemende skyline van Manhattan, en de Brooklyn Bridge. Dan keer je terug naar Manhattan via de Manhattan Bridge. De tour eindigt in Bryant Park waar je de beroemde wintermarkt kunt bewonderen, of een rondje kunt schaatsen op de ijsbaan.

...
Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

2. Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

Feestelijke treinshow Deze geliefde traditie keert voor zijn 30e jaar terug met een miniatuurwonderland in de warmte van het Enid A. Haupt Conservatorium. Bewonder modeltreinen die door een betoverende weergave van meer dan 175 beroemde bezienswaardigheden van New York rijden - denk aan het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Rockefeller Center en andere favorieten - elk heerlijk opnieuw gemaakt van natuurlijke materialen zoals dennenappels, eikels en zaden. Je zult ook een showcase ontdekken van de eigen iconische gebouwen van de tuin, zoals het iconische Haupt Conservatory en - nieuw voor dit jaar - het majestueuze LuEsther T. Mertz Library Building, beide aangewezen als oriëntatiepunten in New York City. GLOW: een kleur- en lichtervaring voor buiten Laat het dit vakantieseizoen GLOEIEN in The New York Botanical Garden. Ontdek de schoonheid van de tuin en zijn historische gebouwen in het donker, adembenemend verlicht met een nieuw uitgebreide kleurrijke ervaring van 2,4 mijl. Deze levendige nachten keren terug voor hun tweede jaar op NYBG met meer displays om doorheen te dwalen en te verkennen. Zie de iconische bezienswaardigheden en gebouwen van de tuin tot leven komen als dramatische, glinsterende doeken met het Haupt Conservatorium en het Mertz-bibliotheekgebouw als middelpunten. Wassen van briljante kleuren, duizenden oogverblindende LED's, verlichte plantenverhalen en grillige, perfecte installaties weerspiegelen de omliggende tuinen en collecties - en creëren een spektakel dat u niet mag missen! Geniet van een drankje, warme chocolademelk en een hapje te koop bij een van de buitenbars of de Bronx Night Market Holiday Pop-Up. Geniet van nog meer feestelijke avondaanbiedingen met artistieke ijssculpturen, muziek en pop-upvoorstellingen rond de tuin.

...
New York City: ervaar THE RIDE

3. New York City: ervaar THE RIDE

New Yorkse ondernemers en creatieven ontwikkelden samen een vorm van ultramodern entertainment: een bus van 13 meter lang, compleet met stadionstoelen, surround-sound en straatoptredens. Maak een interactieve bustour van 75 minuten en beleef New York als nooit tevoren. Zowel toeristen als locals kunnen genieten van dit bijzondere staaltje stadsentertainment, dat de straten van New York omtovert in een podium. THE RIDE rijdt door New York langs optredens voor verschillende bezienswaardigheden, zoals Grand Central, 42nd Street, Central Park en nog veel meer plekken. Het is een soort Broadway op wielen, een bustour met een theatrale twist. De bussen zijn mobiele theaters, met 3 rijen stadionstoelen en de beste audiovisuele apparatuur. Zo zijn er luidsprekers die het geluid vanuit de bus naar buiten afspelen, zodat je als RIDEr echt 'on air' gaat en met de stad communiceert. De rit is ook beschikbaar in het Japans op de derde donderdag van de maand en in het Spaans op de eerste donderdag van de maand - zowel op 7:15 PM en 8:45 P.M. De optredens en video's van THE RIDE blijven in het Engels, maar tours van deze vertrektijden hebben 2 komische hosts aan boord, waarvan er 1 alles naar het Japans of Spaans vertaalt.

...
Vanuit Manhattan: kerstlichtjes tour door Dyker Heights per bus

4. Vanuit Manhattan: kerstlichtjes tour door Dyker Heights per bus

Nadat je in Manhattan wordt opgehaald brengt de tourbus je rechtstreeks via de Battery Tunnel naar de wijk Brooklyn. Als je eenmaal in Brooklyn bent ga je naar de wijk Dyker Heights, een Italiaans-Amerikaanse wijk beroemd om zijn uitgebreide huizen en tuinen. Elk jaar strijden bewoners onderling om spectaculaire kerstversieringen, verlichting en vertoningen op te zetten. Je tourgids vertelt je over het ontstaan en de geschiedenis van deze traditie, waarna je vrije tijd krijgt om door de straten te lopen en foto's van de huizen te nemen. Zodra je klaar bent met je wandeling door de buurt, brengt de bus je naar de Brooklyn Bridge. Daar kun je de verschillende uitkijkpunten gebruiken en krijg je vrije tijd om foto's van het spectaculaire uitzicht op de skyline van Manhattan te nemen. Tot slot word je teruggebracht naar Manhattan, waar de tour eindigt. Schroom niet om je gids te vragen naar lokale tips en aanbevelingen over wat je nog meer kunt zien en doen tijdens je bezoek aan New York.

...
Vanuit Manhattan: bustour feestdagen Dyker Heights, 3,5 uur

5. Vanuit Manhattan: bustour feestdagen Dyker Heights, 3,5 uur

Kerstmis in New York wordt een oogverblindend spektakel van vakantielichten. Bezoek de wijken Dyker Heights en Bay Ridge in Brooklyn, waar het een feesttraditie is om huis aan huis te versieren met duizenden lichten, speelgoedsoldaatjes, de Kerstman met zijn rendieren en meer. Het is geweldig! Terugkomend in Manhattan zie je de skyline van Manhattan en de kerstshows. Deze rondleiding brengt jou en je gezin in de vakantiestemming! Deze vakantiereis neemt je mee naar de woonwijken Bay Ridge en Dyker Heights, Italiaans-Amerikaanse delen van Brooklyn, waar je met bomen omzoomde straten en prachtige privéwoningen vindt, ingericht voor de kerstvakantie. Het is al jaren een traditie om deze huizen te verlichten met duizenden lichten en oogverblindende kersttaferelen en is een vriendelijke competitie tussen eigenaren geworden.  Je zult niet alleen de lichten zien. Je loopt door de wijken met een gids om de verhalen te horen achter dit leuke vakantie-evenement dat elk jaar duizenden mensen hier brengt. Je kunt zelfs een paar huiseigenaren ontmoeten die een trots onderdeel zijn van deze feestelijke vakantie.  Op je weg terug naar Manhattan zie je de spectaculaire skyline van New York en enkele van de prachtige displays. Je wordt afgezet in Midtown om je rondleiding af te sluiten.

...
Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

6. Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

Je wordt opgehaald bij je hotel of appartement in Manhattan en naar Dyker Heights in Brooklyn gereden. Wandel hier 30 tot 40 minuten en fotografeer de best verlichte huizen in New York. Bezoek een Italiaans-Amerikaanse buurt waar de huizen bedekt zijn met groene en rode lichtjes. Dan ga je verder naar Dumbo, om vanaf de Brooklyn-kant geweldige foto's te maken van Manhattan, en dichterbij de Brooklyn Bridge te komen. Maak een vlug bezoek aan het Wall Street-gebied een ga op de foto met de beroemde Charging Bull. Je gaat verder naar Battery Park en ziet het Vrijheidsbeeld, en gaat dan terug naar je hotel of een ander afzetpunt dat je voorkeur heeft.

...
Feestlichten New York en bustour filmlocaties

7. Feestlichten New York en bustour filmlocaties

Ontspan in een bus met feestelijke lichten en filmsites in New York City terwijl een lokale acteursgids je vermaakt en informeert tijdens deze unieke sightseeing-ervaring. Ervaar de feestelijke lichten en decoraties van Manhattan terwijl ze schitteren tijdens de vakantie, en spot iconische monumenten en enkele verborgen juweeltjes van de stad. Bewonder de beroemde boom in het Rockefeller-centrum waar Macaulay Culkin herenigd werd met zijn moeder in Home Alone 2. Neem een kijkje door de schitterende feestramen in Bloomingdale, Lord en Taylor, en dezelfde Macy's uit 'Miracle on 34th Street'. Ontdek waar Bill Murray ontdekte dat zijn taxichauffeur de Ghost of Christmas Past was in 'Scrooged'. Ga door Central Park en haal herinneringen op over het serendipitous moment dat John Cusack en Kate Beckinsale hadden op Wollman Rink in 'Serendipity'. Of je New York nu bezoekt of op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring in je woonplaats, deze sightseeing-excursie zal je vakantie zeker opbeuren!

...
New York Christmas Holiday Tour of Manhattan

8. New York Christmas Holiday Tour of Manhattan

Ontmoet je gids voor de St. Patrick's Cathedral en krijg de kans om naar binnen te gaan om het interieur ingericht voor Kerstmis te zien. Ga verder naar het Rockefeller Center, beroemd om zijn ijsbaan in de winter en magische kerstboom. Ontdek hoe het gebouwencomplex zo'n populaire plek werd voor vakantievieringen. Neem een souvenirfoto van de beroemde kerstboom. Loop vervolgens naar Radio City Music Hall, waar de Rockettes elke dag magie creëren. Ga naar de Bryant Park Holiday Market en loop langs de etalages van de 5th Avenue-winkels. Eindig voor Macy's en leer de geschiedenis van 's werelds grootste warenhuis.

...
New York: Holiday Jazz Cruise aan boord van klassiek motorjacht

9. New York: Holiday Jazz Cruise aan boord van klassiek motorjacht

Ga mee op deze speciale vakantiecruise en stap binnen in een heerlijk zonnig solarium in volledig vakantiedecor voor een cruise van 90 minuten om de lichten van New York City te zien. Vaar over de Hudson River en geniet van het uitzicht op de skyline van Manhattan Champagne, warme chocolademelk en andere dranken zijn beschikbaar. Koekjes en lekkernijen voor alle gasten zijn inbegrepen. Geniet van je avond met vrienden of een geliefde en geniet van dit live jazztrio. Leun achterover en geniet van het prachtige uitzicht over het eiland vanuit de verwarmde salon op het achterdek van dit jacht in jaren 20-stijl. Geniet tijdens deze 90 minuten durende cruise van een schilderachtig uitzicht vanaf uw glazen observatorium. Bezienswaardigheden onderweg zijn onder andere: - Het jacht Manhattan of Manhattan II in volledig vakantiedecor - Cacao, koekjes en live vakantiejazz - Battery Park, South Street Seaport en het financiële district - Governor's Island, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island Op alle reizen wordt gratis bier, wijn, warme chocolademelk of champagne van de bar aangeboden. Mixdrankjes zijn te koop.

...
Wandeltocht door kerstmarkten en lichtjes in New York

10. Wandeltocht door kerstmarkten en lichtjes in New York

Kom in de kerststemming tijdens een 4-uur durende wandeling langs 4 van de meest aantrekkelijke vakantiemarkten van New York en vind unieke geschenken tussen het enorme aanbod aan handgemaakte goederen, lokale kunst en ambachten en modieuze winterkleding. Ontmoet je gids bij Columbus Circle en vertrek in de gloed van de winterlichten van de stad. Ervaar de magie van New York tijdens de feestdagen en stop om de oogverblindende etalages van alle warenhuizen en boetiekjes te bewonderen. Proef traditionele gerechten en verwarmende drankjes terwijl je onderweg geniet van de kerstverlichtingsshows, kerstfilmlocaties en charmante kerstversieringen in Manhattan.

...

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 629 beoordelingen

De rondleiding was geweldig. Onze gids zorgde ervoor dat iedereen goed was voordat we aan de tour begonnen (de bus vertrok op tijd). De gids was zeer informatief en sprak tijdens de tour en liet ons bouwconstructies en de geschiedenis van NY zien. Bij onze laatste stop hebben we zelfs de Brooklyn bridge gezien. We zagen de lichten en ze waren geweldig om te zien. Ik raad deze tour ten zeerste aan.

Leuk om van dichtbij mee te mogen maken en te zien wat voor prachtige lampen deze mensen doen. Absoluut de beste manier voor touds. risty types om dit te maken. Het is niet nodig om te proberen de metro naar Brooklyn te navigeren en dan je weg vanaf daar te vinden. Gids was zeer informatief en onderhoudend. Ik moet veel omliggende buren zien?

Het was geweldig!!! Een goede beschrijving van de gids! De huizen zijn super! We hadden echt een goede tijd. En de kerstliederen toen we terug in de bus stapten met uitzicht op de skyline was super!

Geweldige prestatie, zelfs als het koud was. Grappige en interessante gids. Een bezoek dat de omweg waard is, is als het betreden van een kerstkaart.

Mooie ervaring goed georganiseerd met onze echt professionele en zeer vriendelijke gids Enrico?