New York Kunst & musea
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Regel nu je ticket!

Populaire Kunst & musea in New York

Bekijk alle Kunst & musea in New York
Bekijk alle 541 tickets en tours

Wat anderen zeggen over New York

A piece of American ‘history’ which can’t be missed! Memoriol spot on, museum impressive and at times heart braking. Only memorial part is with guide. Museum to visit on your own. Total between 3 (min) to 4/5 hours.,

Ground Zero en 9/11 Memorial tour & optioneel 9/11 Museum Beoordeeld door Anoniem, 25-12-2019

super leuk koop gewoon en normaal. kaartje vip gold of silver maakt niet uit is precies het zelfde als je gold koopt krijg je die 4D film er bij. terwijl die gewoon gratis is iedereen mag die zien.

New York: Madame Tussauds Silver en Gold tickets Beoordeeld door Amani, 30-01-2020

De pas is financieel leuk, maar het geeft je geen voorrang bij de attracties. Gewoon in de rij staan dus. En goed lezen en voorbereiden, sommige attracties moet je van te voren reserveren!

Wij vonden het wel vreemd dat er op het boekingsbewijs stond dat audiogids was inbegrepen, maat dat bleek niet zo te zijn. We moesten 8 dollar pp bijbetalen.

New York: 9/11 Memorial & Museum voorrangsticket Beoordeeld door Saskia, 31-12-2019

Indrukwekkend. Een bijzonder waardig en indrukwekkend museum op de plaats waar de wereld veranderde door een tragische terroristische actie.

New York: 9/11 Memorial & Museum voorrangsticket Beoordeeld door Anoniem, 28-02-2020