New York
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

New York City: privé enkele reis van/naar JFK Airport

1. New York City: privé enkele reis van/naar JFK Airport

Zorg ervoor dat uw reis in New York City probleemloos verloopt met een privétransfer van of naar John F. Kennedy International Airport (JFK). Kies uit 3 voertuigopties die het beste passen bij uw maatbehoeften voor een comfortabele reiservaring. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een sedan of een zakelijke auto die plaats biedt aan 3 stuks bagage van standaardformaat. Kies voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet van het extraatje van een meet & greet-service op de luchthaven. Laat u helpen met uw bagage en stap dan in uw voertuig. Leun achterover, ontspan en geniet van een stressvrije rit naar uw bestemming.

...
New York: JFK Airport privétransfer Limousine

2. New York: JFK Airport privétransfer Limousine

Kom met stijl aan in New York. Ontmoet je privéchauffeur op het vliegveld nadat je bent geland en stap in een privé-luxe limousine voor je transfer. Geniet van koude frisdranken uit de bar en liedjes uit New York in het comfort van de ruime limousine. Aarzel niet om je chauffeur om tips en aanbevelingen te vragen voor je verblijf in New York. Sla de rijen en het openbaar vervoer over en bekijk de stad in stijl bij aankomst.

...
Privévervoer tussen JFK Airport en Manhattan

3. Privévervoer tussen JFK Airport en Manhattan

Voor een zorgeloos begin of einde van je reis naar New York boek je een privétransfer tussen JFK Airport en verschillende locaties op Manhattan. De probleemloze transfer gaat afhankelijk van de grootte van je groep per gestroomlijnde sedan, luxe SUV of minibus. De chauffeur haalt je op vlakbij de bagageband of net buiten de aankomsthal op JFK Airport. Voor de reis terug word je direct bij je hotel of privéadres opgehaald voor de rit naar de luchthaven. Ga rustig zitten en ontspan, terwijl je door het raam de drukte van de misschien nog onbekende wegen aan je voorbij laat gaan. Elke passagier heeft voldoende ruimte om maximaal 1 standaardkoffer en 1 kleine handbagage mee te nemen. Je hebt voldoende ruimte om comfortabel te zitten, of je nu een 3-persoonssedan, een SUV met 6 zitplaatsen of een busje voor 10 personen boekt.

...
Newark Liberty International Airport: Manhattan-transfers

4. Newark Liberty International Airport: Manhattan-transfers

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw aankomst of vertrek vanaf Newark Liberty International Airport (EWR) en boek vooraf een privétransfer in een voertuig dat aan uw behoeften voldoet. Begin of eindig uw tijd in New York zonder stress en bespaar onderweg tijd en geld. Boek een aankomsttransfer en profiteer van een meet and greet van uw chauffeur na bagageband of douane. Ze houden een bord vast voor het gemak van contact. Er wordt een noodnummer verstrekt in het onwaarschijnlijke geval dat u ze niet kunt vinden en de verzending blijft aan de lijn totdat u contact opneemt. Geniet van royale bagagevrijstelling van 1 standaard maat koffer en 1 kleine handbagage per persoon. Leun daarna achterover en ontspan in volledige privacy op een service exclusief voor u en uw groep. Kies uit 3 verschillende voertuigtypen die geschikt zijn voor elke maat familie of feest. Boek een sedan voor maximaal 3 passagiers, een SUV voor maximaal 6 passagiers of een busje voor maximaal 10 passagiers. Geef gewoon uw vlucht- en accommodatie-details op bij het boeken en laat de grondtransportleverancier alle regelingen regelen!

...
New York: privétransfer van/naar LaGuardia Airport (LGA)

5. New York: privétransfer van/naar LaGuardia Airport (LGA)

Zorg ervoor dat uw reis naar New York City probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar La Guardia Airport (LGA). Kies uit 4 geschikte voertuigopties die het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies uit een sedan of een zakelijk voertuig voor groepen van 3 passagiers of minder, waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Kies de minivan- of minibusoptie die plaats biedt aan maximaal 10 stuks bagage van standaardformaat voor groepen van maximaal 10 passagiers. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Ontvang hulp bij uw bagage en stap dan in het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

...
New York Airports Luxe aankomst- of vertrektransfers

6. New York Airports Luxe aankomst- of vertrektransfers

Neem de stress weg uit het verkeer tussen een van de 3 grote luchthavens van New York City en uw stadsaccommodatie. U krijgt van-deur-tot-deur vervoer en reist in veiligheid en comfort. Geniet van een privétransfer in een luxe voertuig tussen Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) of LaGuardia Airport (LGA) en uw accommodatie in Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island of de Bronx . Luchthaven pick-ups zijn gegarandeerd, zelfs in het geval van vertragingen, zonder extra parkeerkosten. Je wordt opgewacht in de aankomsthal en geholpen met je bagage. De transferservice wordt verzorgd door professionele chauffeurs in voertuigen met airconditioning van hoge kwaliteit, op privébasis, wat betekent dat u niet met andere passagiers reist.

...
LaGuardia Airport Private Transfer van / naar Manhattan

7. LaGuardia Airport Private Transfer van / naar Manhattan

Begin of eindig uw reis naar New York City zonder stress en maak gebruik van een privétransfer tussen LaGuardia International Airport en uw accommodatie in Manhattan. Ontspan op het einde van een lange vlucht comfortabel en ontvang een meet & greet in de aankomsthal bij de landing. Bespaar geld op onbetrouwbare cabines en vermijd het gedoe van het openbaar vervoersysteem met zware tassen. Profiteer van een royale bagagelimiet van 1 standaard koffer en 1 kleine handbagage per passagier. Reis in het comfort en de privacy van een voertuig dat exclusief voor u is, want uw chauffeur brengt u naar uw eindbestemming zonder extra stops onderweg. Kies uit 4 verschillende voertuigtypen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groep. Boek een sedan voor maximaal 3 passagiers, een SUV voor maximaal 6 passagiers, een busje voor maximaal 10 passagiers of een sprinter voor grotere groepen van maximaal 13 passagiers, afhankelijk van uw behoeften.

...
New York: John F. Kennedy Airport (JFK) Privéoverdracht

8. New York: John F. Kennedy Airport (JFK) Privéoverdracht

Neem de stress weg bij het reizen per luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer te boeken naar of van John F. Kennedy International Airport (JFK). Wees gerust, wetende dat je ergens gemakkelijk tussen New York City en JFK Airport zult worden afgezet, veilig en comfortabel. Of u nu in een grotere groep of met extra bagage reist, pas uw privé-transfer aan uw behoeften aan door aan te geven wat u nodig hebt tijdens uw boeking. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u een sms vlak voor uw geplande afhaling met uw boekingsreferentie, ons klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Vergeet bij het boeken van uw privétransfer niet uw vluchtgegevens op te nemen. Uw chauffeur houdt uw vlucht bij, zodat uw chauffeur er is om u te begroeten, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt. Je chauffeur haalt je op van de aankomsthal of het overeengekomen ontmoetingspunt in New York City en helpt je met het voertuig met je bagage. Voel u veilig wetende dat onze klantenservice lijn 24/7 draait om u te ondersteunen bij alles wat u nodig heeft. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht op de skyline van Manhattan.

...
NYC: privétransfer La Guardia Airport (LGA)

9. NYC: privétransfer La Guardia Airport (LGA)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer van uw luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar LGA Airport te boeken. Ontspan in de wetenschap dat u overal in NYC wordt opgehaald of afgezet en reis gemakkelijk, veilig en comfortabel. Of u nu met een grotere of kleinere groep reist, stem uw privétransfer af op uw behoeften door bij het boeken aan te geven wat u nodig heeft. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaalservice een sms met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Voor transfers bij aankomst zal uw chauffeur uw vlucht volgen, zodat uw chauffeur, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, bij aankomst klaarstaat om u te begroeten. Uw chauffeur haalt u op in de aankomsthal en helpt u met uw bagage.

...
JFK naar Manhattan Cruise Port: Private Auto Transfer

10. JFK naar Manhattan Cruise Port: Private Auto Transfer

Begin en einde van uw cruise in New York met een zorgeloos privé transfer naar de luchthaven. Vermijd het wachten in lange rijen, worstelen met aanwijzingen, en het betalen voor dure taxi ritten, en boek een veilige en betrouwbare transfer naar de haven voor cruiseschepen. Deze handige privé-transfer is beschikbaar vanaf JFK Airport naar Manhattan Cruise Port-en achterkant, en is voorzien van een bagage-overdracht van 1 standaardformaat koffer en 1 kleine handbagage per persoon. Daarnaast kunt u kiezen uit 3 verschillende types voertuigen ontworpen om het even welke grootte familie of groep te passen: • Sedan (3 personen) • SUV (6 personen) • Van (10 passagiers) Het duurt maar een New-York minuut voor u om te beginnen genieten van uw reis door de Big Apple.

...

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 654 beoordelingen

briljant .... aangekomen na lange uren vliegen, wachten bij de douane en hier zijn we het eens over het ontmoetingspunt. Geweldig voertuig rechtstreeks uit een film, een zeer warm welkom van de bestuurder, een grote dank aan hem. Een ervaring die ik aanbeveel. We waren een gezin met mijn 4 kinderen waarvan 1 baby met kinderwagen, ik had zorgen over de bagage en alles ging heel goed.

Top vervoer, als je aankomt op JFK staat iemand je op te wachten met een jou naam op een bord, vervolgends begeleid de persoon jou naar buiten waar de taxi staat, een grote SUV haalde ons 2e op en we werden netjes bij ons hotel afgezet, erg fijne service dit na een lange vlucht. zeker de moeite waard om dit te nemen

Erg fijn zo’n transfer, als je aankomt dan staat er iemand te wachten met een bordje waar je naam op staat, vervolgends loop je met meerdere mensen naar buiten en wijst de persoon jou taxi aan, en dan wordt je privé afgezet bij je hotel in een luxe auto

Het was een verrassing dat ik mijn kinderen gaf om Manhattan voor het eerst op een grote manier binnen te gaan, en ze vonden het geweldig! Het was geweldig om hun gezichten te zien toen hij ons kwam ophalen?

Alhoewel de vlucht 2 h vertraging had, stond de chauffeur rustig te wachten