New York
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

NYC: enkele reis gedeelde transfer van of naar Newark Airport

1. NYC: enkele reis gedeelde transfer van of naar Newark Airport

Maak uw reis van of naar Manhattan eenvoudig met een enkele reis met gedeelde Newark Airport-transfer. Reis in een comfortabel busje en vermijd het gedoe van het gebruik van het drukke en trage openbaar vervoer. Ontmoet uw chauffeur direct bij uw luchthaventerminal of in uw hotel in Manhattan. Spring aan boord van een klimaatgestuurde busje met veel beenruimte. Voel u zelfverzekerd in een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden. Leun achterover en ontspan terwijl uw rit het verkeer en de navigatie voor u regelt. Reis zonder je zorgen te maken over parkeren. Verklein uw ecologische voetafdruk door uw rit te delen met andere passagiers die in dezelfde richting gaan. Kom op tijd op je bestemming aan.

NYC: enkele reis van/naar JFK Airport en Manhattan

2. NYC: enkele reis van/naar JFK Airport en Manhattan

Maak uw reis van of naar Manhattan eenvoudig met een gedeelde JFK Airport-transfer in één richting. Reis in een comfortabel busje en vermijd het gedoe van het gebruik van het drukke en trage openbaar vervoer. Ontmoet uw chauffeur direct bij uw luchthaventerminal of in uw hotel in Manhattan. Spring aan boord van een klimaatgestuurde busje met veel beenruimte. Voel u zelfverzekerd in een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden. Leun achterover en ontspan terwijl uw rit het verkeer en de navigatie voor u regelt. Reis zonder je zorgen te maken over parkeren. Verklein uw ecologische voetafdruk door uw rit te delen met andere passagiers die in dezelfde richting gaan. Kom op tijd op je bestemming aan.

New York City: privé enkele reis van/naar JFK Airport

3. New York City: privé enkele reis van/naar JFK Airport

Zorg ervoor dat uw reis in New York City probleemloos verloopt met een privétransfer van of naar John F. Kennedy International Airport (JFK). Kies uit 3 voertuigopties die het beste passen bij uw maatbehoeften voor een comfortabele reiservaring. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een sedan of een zakelijke auto die plaats biedt aan 3 stuks bagage van standaardformaat. Kies voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet van het extraatje van een meet & greet-service op de luchthaven. Laat u helpen met uw bagage en stap dan in uw voertuig. Leun achterover, ontspan en geniet van een stressvrije rit naar uw bestemming.

New York: JFK Airport privétransfer Limousine

4. New York: JFK Airport privétransfer Limousine

Kom met stijl aan in New York. Ontmoet je privéchauffeur op het vliegveld nadat je bent geland en stap in een privé-luxe limousine voor je transfer. Geniet van koude frisdranken uit de bar en liedjes uit New York in het comfort van de ruime limousine. Aarzel niet om je chauffeur om tips en aanbevelingen te vragen voor je verblijf in New York. Sla de rijen en het openbaar vervoer over en bekijk de stad in stijl bij aankomst.

Privévervoer tussen JFK Airport en Manhattan

5. Privévervoer tussen JFK Airport en Manhattan

Voor een zorgeloos begin of einde van je reis naar New York boek je een privétransfer tussen JFK Airport en verschillende locaties op Manhattan. De probleemloze transfer gaat afhankelijk van de grootte van je groep per gestroomlijnde sedan, luxe SUV of minibus. De chauffeur haalt je op vlakbij de bagageband of net buiten de aankomsthal op JFK Airport. Voor de reis terug word je direct bij je hotel of privéadres opgehaald voor de rit naar de luchthaven. Ga rustig zitten en ontspan, terwijl je door het raam de drukte van de misschien nog onbekende wegen aan je voorbij laat gaan. Elke passagier heeft voldoende ruimte om maximaal 1 standaardkoffer en 1 kleine handbagage mee te nemen. Je hebt voldoende ruimte om comfortabel te zitten, of je nu een 3-persoonssedan, een SUV met 6 zitplaatsen of een busje voor 10 personen boekt.

Newark Liberty International Airport: Manhattan-transfers

6. Newark Liberty International Airport: Manhattan-transfers

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw aankomst of vertrek vanaf Newark Liberty International Airport (EWR) en boek vooraf een privétransfer in een voertuig dat aan uw behoeften voldoet. Begin of eindig uw tijd in New York zonder stress en bespaar onderweg tijd en geld. Boek een aankomsttransfer en profiteer van een meet and greet van uw chauffeur na bagageband of douane. Ze houden een bord vast voor het gemak van contact. Er wordt een noodnummer verstrekt in het onwaarschijnlijke geval dat u ze niet kunt vinden en de verzending blijft aan de lijn totdat u contact opneemt. Geniet van royale bagagevrijstelling van 1 standaard maat koffer en 1 kleine handbagage per persoon. Leun daarna achterover en ontspan in volledige privacy op een service exclusief voor u en uw groep. Kies uit 3 verschillende voertuigtypen die geschikt zijn voor elke maat familie of feest. Boek een sedan voor maximaal 3 passagiers, een SUV voor maximaal 6 passagiers of een busje voor maximaal 10 passagiers. Geef gewoon uw vlucht- en accommodatie-details op bij het boeken en laat de grondtransportleverancier alle regelingen regelen!

LaGuardia Airport Private Transfer van / naar Manhattan

7. LaGuardia Airport Private Transfer van / naar Manhattan

Begin of eindig uw reis naar New York City zonder stress en maak gebruik van een privétransfer tussen LaGuardia International Airport en uw accommodatie in Manhattan. Ontspan op het einde van een lange vlucht comfortabel en ontvang een meet & greet in de aankomsthal bij de landing. Bespaar geld op onbetrouwbare cabines en vermijd het gedoe van het openbaar vervoersysteem met zware tassen. Profiteer van een royale bagagelimiet van 1 standaard koffer en 1 kleine handbagage per passagier. Reis in het comfort en de privacy van een voertuig dat exclusief voor u is, want uw chauffeur brengt u naar uw eindbestemming zonder extra stops onderweg. Kies uit 4 verschillende voertuigtypen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groep. Boek een sedan voor maximaal 3 passagiers, een SUV voor maximaal 6 passagiers, een busje voor maximaal 10 passagiers of een sprinter voor grotere groepen van maximaal 13 passagiers, afhankelijk van uw behoeften.

NYC: privétransfer La Guardia Airport (LGA)

8. NYC: privétransfer La Guardia Airport (LGA)

Haal de stress uit het woon-werkverkeer van uw luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar LGA Airport te boeken. Ontspan in de wetenschap dat u overal in NYC wordt opgehaald of afgezet en reis gemakkelijk, veilig en comfortabel. Of u nu met een grotere of kleinere groep reist, stem uw privétransfer af op uw behoeften door bij het boeken aan te geven wat u nodig heeft. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaalservice een sms met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Voor transfers bij aankomst zal uw chauffeur uw vlucht volgen, zodat uw chauffeur, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, bij aankomst klaarstaat om u te begroeten. Uw chauffeur haalt u op in de aankomsthal en helpt u met uw bagage.

New York: privétransfer van/naar LaGuardia Airport (LGA)

9. New York: privétransfer van/naar LaGuardia Airport (LGA)

Zorg ervoor dat uw reis naar New York City probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar La Guardia Airport (LGA). Kies uit 4 geschikte voertuigopties die het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies uit een sedan of een zakelijk voertuig voor groepen van 3 passagiers of minder, waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Kies de minivan- of minibusoptie die plaats biedt aan maximaal 10 stuks bagage van standaardformaat voor groepen van maximaal 10 passagiers. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Ontvang hulp bij uw bagage en stap dan in het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Manhattan: gedeelde transfer van of naar LaGuardia Airport

10. Manhattan: gedeelde transfer van of naar LaGuardia Airport

Maak uw reis van of naar Manhattan eenvoudig met een enkele reis, gedeelde La Guardia Airport-transfer. Reis in een comfortabel busje en vermijd het gedoe van het gebruik van het drukke en trage openbaar vervoer. Ontmoet uw chauffeur direct bij uw luchthaventerminal of in uw hotel in Manhattan. Spring aan boord van een klimaatgestuurde busje met veel beenruimte. Voel u zelfverzekerd in een voertuig dat regelmatig wordt onderhouden. Leun achterover en ontspan terwijl uw rit het verkeer en de navigatie voor u regelt. Reis zonder je zorgen te maken over parkeren. Verklein uw ecologische voetafdruk door uw rit te delen met andere passagiers die in dezelfde richting gaan. Kom op tijd op je bestemming aan.

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in New York

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in New York?

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 654 beoordelingen

Aangekomen, geen chauffeur daar, een zeer onvriendelijk persoon aan de "Welkom-balie", volledig overweldigd en wazig :-). Toen heb ik zelf het bedrijf gebeld en in eerste instantie zeiden ze dat er geen boeking was... Maar dat hebben ze meteen verduidelijkt en binnen 15 minuten was er een chauffeur. De chauffeur was supervriendelijk, legde veel uit over de delen van de stad waar we doorheen reden en gaf ons veel tips. Dus alles ging goed

Top vervoer, als je aankomt op JFK staat iemand je op te wachten met een jou naam op een bord, vervolgends begeleid de persoon jou naar buiten waar de taxi staat, een grote SUV haalde ons 2e op en we werden netjes bij ons hotel afgezet, erg fijne service dit na een lange vlucht. zeker de moeite waard om dit te nemen

Uitstekende service. Punctueel. Goede communicatie met de opdrachtgever. Het vliegtuig landde en de chauffeur belde me al (ook al arriveerde het vliegtuig 20 minuten eerder). Net als bij de hotel-luchthavenreis stond de chauffeur ons op te wachten. Als ik terugkeer naar New York, zal ik ze zeker weer inhuren.

Erg fijn zo’n transfer, als je aankomt dan staat er iemand te wachten met een bordje waar je naam op staat, vervolgends loop je met meerdere mensen naar buiten en wijst de persoon jou taxi aan, en dan wordt je privé afgezet bij je hotel in een luxe auto

Uitstekende service. Hij was stipt, het vliegtuig landde en ze communiceerden al met mij voor de pick-up. Het schone voertuig. Wanneer ik terugkeer naar NYC, gebruik ik de diensten opnieuw.