Meer foto's

Vanaf € 65,88 per persoon

Manhattan: woningen, proeverij & verhalen tour

Product ID: 3853
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken drukke markten en proef heerlijk eten
  • Bezoek unieke culturele en historische plekken in de Lower East Side, Chinatown en Little Italy
  • Vang een glimp op van de nalatenschap van New Yorkse immigranten en hoe zij nog steeds de stad vormen
Overzicht
Reis rond de wereld terwijl je een fascinerende buurt in Manhattan's Lower East Side bezoekt. Je zult verhalen horen over de miljoenen immigranten die zich hier gevestigd hebben en overheerlijke Chinese, Nederlandse, Duitse en Italiaanse gerechten proeven
Wat te verwachten
Deze 3 uur durende wandeltocht begint bij het stadhuis, waar veel immigranten Amerikaanse staatsburgers worden. Hier, in het noordelijke puntje van de koloniale stad, zul je genieten van een heerlijke ontbijt traktatie van Belgische wafels en jouw immigrantenreis beginnen met de Nederlanders.

Maak een rondje door de buurt, bezoek 100 jaar oude bakkerijen, kerken, markten en historische plekken. Wandel door de straten van little Italy zoals Lucky Luciano dat ook deed een eeuw geleden. Bekijk synagoges en Joodse kledingwinkels. Duik in in de Latijns-Amerikaanse cultuur op de Essex Street markt en neem culturele plekken zoals het Lower East Side Tenement Museum en de African Burial Ground in je op. Je zult uiteindelijk terecht komen in de kleurrijke, wemelende straten van Chinatown.

Onderweg zul je je tanden zetten in verbazingwekkende verhalen en overheerlijk eten. Kniesj, taco's, knoedels en meer staan je te wachten! Proef de culinaire erfenis die achtergelaten is door de mensen die langs het Vrijheidsbeeld zijn gekomen op hun weg om de Amerikaanse Droom te realiseren.

Deze reis wordt aangeboden op join-in basis, met een maximale groepsgrootte van 12 personen. Als je tevreden bent met de diensten van de lokale gids, dan is een fooi (hoewel niet verplicht) gepast en wordt zeer op prijs gesteld!
Inbegrepen
  • Het proeven van eten
  • Water uit fles
Niet inbegrepen
  • Persoonlijke aankopen
  • Fooi voor jouw gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

We ontmoeten elkaar bij de fontein bij City Hall Park, aan de zuider uitgang van het park ((City Hall Park, Broadway, Manhattan, NY 10007). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Annuleringen binnen 48 uur voor de tour worden niet terugbetaald.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 3853