New York Musea & tentoonstellingen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Regel nu je ticket!

Populaire Musea & tentoonstellingen in New York

Bekijk alle Musea & tentoonstellingen in New York
Bekijk alle 512 tickets en tours

Wat anderen zeggen over New York

Gelijk naar de activiteit zonder lange rij voor de kassa's, TOP

Echt super geregeld. Zowel digitale tickets als geprinte versie worden direct geaccepteerd zonder enige moeite. Geen getob voor de lange rijen bij de kassa's je mag gelijk de priority lane in! Echt de moeite waard zeker met de flexibiliteit van een open ticket. Persoonlijk vind ik dit van groot belang anders kan je helemaal niets meer ter plaatse omgooien van je planning!

Geweldige tour met veel info die indruk maakte. Een echte aanrader!!!

Thanx Daniel C for your realy good tour. We realy enyoud it and recomended to other Dutch people. We vonden dat Dan C het geweldig heeft gedaan en zeer goed zijn huiswerk had gedaan. Het was zeer informatief en ben daardoor nog meer te weten gekomen over Ground zero en alles wat er mee te maken heeft. Echt een aanrader voor de Nederlandse toeristen.

Goed georganiseerde trip naar Liberty Island en Ellis Island

Uncle Jeffry was onze gids. Hij vertelde op een leuke manier, maar was tegelijkertijd er op zich zelf gericht als oud acteur. Hij had wat meer info kunnen geven over de historie. Overigens was hij zeer duidelijk over alle stappen die in het toegangsproces tot boot, security e.d. moesten worden genomen.

Vrijheidsbeeld en Ellis Island: tour met vroege toegang Beoordeeld door Anoniem, 29-07-2018

Goed bezoek, zorg dat je er bent als museum open gaat.

Met de tickets inderdaad voorrang bij entree. Wel zorgen dat je er bent voor 10 uur, dan is er geen toegangsdosering (ook m.b.t. voorrangskaarten). Mooie tentoonstelling van Giogometti, gebouw zelf is natuurlijk al een beleving op zich zelf.

New York City: voorrangsticket Guggenheim Museum Beoordeeld door Anoniem, 29-07-2018

Ontzettend mooie en indrukwekkende ervaring

Niks op aan te merken. Was daar een half uur voordat het gebouw open ging en had absoluut geen wachtrij. Prachtig genoten van een relatief rustig observatiedek.