New York Museumtickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Museumtickets in New York

Bekijk alle Museumtickets in New York
Bekijk alle 552 tickets en tours

Wat anderen zeggen over New York

fantastisch ondanks 1 uur 30 minuten wachten op 2! andere gasten

Helaas de hele ochtend weg door onnodig wachten(vliegtuigen wachten ook niet 1uur 30 minuten op 2 gasten),en Europa ligt niet naast de deur in dit verband.De tourleader probeerde iets goed te maken door goede info te geven voor mooie foto's te maken en de juiste wacht-rij in te gaan,desondanks een ieder uit deze groep had meer uit de dag kunnen halen.

Geweldige tour met veel info die indruk maakte. Een echte aanrader!!!

Thanx Daniel C for your realy good tour. We realy enyoud it and recomended to other Dutch people. We vonden dat Dan C het geweldig heeft gedaan en zeer goed zijn huiswerk had gedaan. Het was zeer informatief en ben daardoor nog meer te weten gekomen over Ground zero en alles wat er mee te maken heeft. Echt een aanrader voor de Nederlandse toeristen.

Makkelijk om zo je tickets te kunnen bestellen

Het statue of liberty moet je toch gezien hebben als je naar de USA gaat. Wij hadden ook de toegang tot het voestuk (pedestal) geboekt. Hierdoor heb je ook toegang tot het museum waarin je kunt zien hoe het beeld is ontstaan/gebouwd. Het uitzicht vanaf het voetstuk is ook erg mooi.

hoge verwachtingen maar net niet ingewilligd

Wel een unieke ervaring om een nucleaire duikboot en op een vliegdekschip te kunnen verkennen. De collectie vliegtuigen die op het dek stonden opgesteld (soms slecht opgelapt) was een allegaartje zonder visie. Om de Concorde te mogen bezoeken, moest er bijbetaald te worden.

Intrepid Sea, Air & Space Museum: ticket met voorrang Beoordeeld door Walter, 12-07-2019

Heerlijk dat we niet in de rij hoefden te staan

Het was heet en we konden zo de rij voorbij! Was perfect geregeld: 3 dames stonden op het afgesproken punt met de kaartjes voor de boot. Het was leuk om de voet in te kunnen, daar was ook een museum. Het was niet te druk en prachtig uitzicht.

New York: voorrangs- of standaardticket Vrijheidsbeeld Beoordeeld door Anoniem, 07-08-2018