New York
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.214 beoordelingen

Goedkoop (ik had de $15 voor een hele dag deal), goede sportieve fiets, handige locatie en ik kon gelijk snel een fiets meenemen. Enige minpunt is dat de jongen in de zaak volledig ongeïnteresseerd en zeer kortaf was. Bovendien moest ik een id-kaart (mijn rijbewijs) als borg afgeven, zodat ik zonder ID door NY fietste. Lijkt me onverstandig van dit bedrijf. Ik had liever geld achtergelaten. Verder zeker een aanrader om hier te fietsen! (Kies wel de parken en het lange fietspad aan de westkant van Manhattan. Over alle avenues en streets fietsen is erg vermoeiend door het constante stoppen en uitkijken.)

Geweldige tour! Getroffen met de guide Richard!

Bij aankomst van de fietsverhuur bedrijf was het ontzettend chaotisch en waren ze niet al te vriendelijk binnen. Toen wij onze fietstourguide Richard toegewezen kregen dacht ik eerst, onee he in een lijntje achter hem fietsen en alsof wij niet weten hoe je moet fietsen, zo kwam het over, maar zo zie je maar eerste indruk zegt niet alles, het was namelijk een prachtige tour. Hij heeft veel verteld. Niet alleen historische dingen maar ook over gewone zaken van nu. Erg interessant!

Ontzettend leuke manier om meer te zien en te leren over niet alleen Central Park, maar ook de geschiedenis van New York! Tijdens de tour zijn we 3-4 keer gestopt om bij bepaalde locaties extra uitleg te krijgen en 10 minuten rond te lopen. Leuke gids die ook echt enthousiast was en veel wist te vertellen! De boeking via Get Your Guide was goedkoper dan de officiële site en ging perfect, dus het is absoluut betrouwbaar en een aanrader!

De activiteit zelf was prima. Leuke enthousiaste gids die in korte tijd veel leuke informatie verstrekte in en rond Battery Park en heel duidelijk was te verstaan zelfs in een lawaaiige omgeving als New York City. Ik vind alleen dat we veel teveel hebben betaald (84 Euro voor 2 tickets, terwijl de tickets voor voetstuk Vrijheidsbeeld plus Ellis Island zelf maar $18,50 per stuk waren).

Om van een fietstocht te spreken, hmmm. In totaal iets minder dan 7 km gefietst. Voor ervaren fietser is dit wat aan de korte kant. Dus als je gaat om aan de hand van een gids wat meer te achtergrondinformatie te krijgen van het park, dan ben je aan het juiste adres, kom je om te fietsen dan moet je hier niet zijn. De gids gaf voldoende en interessante feitjes over het park.