Meer foto's

Vanaf € 49,65 per persoon

New York: 4-uur durende 'The Sopranos'-tour

Product ID: 515
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ga aan de tafel in Tony's restaurant zitten, waar de laatste aflevering is opgenomen
  • Bekijk de trap van het restaurant waar Chris werd neergeschoten
  • Ga naar binnen bij de Bada Bing
  • Ga naar de plek waar Big Pussy met de FBI sprak
Overzicht
De perfecte tour voor fans van deHBO-serie 'The Sopranos.' Bekijk filmlocaties uit de show tijdens een bustour door 'Sopranoland.' Van Fr. Phil's Parish tot de tafel waar Tony aan zat in de laatste aflevering; de belangrijkste locaties komen aan bod.
Wat te verwachten
Treed in de voetsporen van Tony en familie op een 4 uur durende reis naar New Jersey om de bezienswaardigheden van de HBO-serie The Sopranos te bekijken. Van Fr. Phil's Parish, naar de stand waar Tony zat op de laatste aflevering, behandelt de belangrijkste locaties gebruikt in de verfilming van de iconische serie.

Afwijken van mid-town Manhattan en klop je weg per luxe touringcar door middel van "Sopranoland" in New Jersey. De gidsen zijn professionele acteurs die zijn verschenen als stand-ins of extra's op de show, en zij zullen weinig bekende feiten en achter de schermen informatie te delen.

Die meer dan 40 locaties, te zien waar het gepeupel rondhangt, en ga naar binnen Bada Bing. Bezoek de plek waar Big Pussy sprak met de FBI en de middelbare school, waar AJ gedumpt pizzadozen in het zwembad.

Deze tour is een leuk idee voor vrijgezellenfeesten in New York of New Jersey, en voor alle fans van de Sopranos serie. Je zou zelfs willen het samen pakket met een diner in Little Italy!

Aan boord van de bus eerst met onze gereserveerde zitplaatsen tickets!
Priority zitplaatsen omvat pre-boarding en zitplaatsen in de eerste 5 rijen in de buurt van de gids.
New York: 4-uur durende'The Sopranos'-tour
Inbegrepen
  • Bustour
  • Optionele prioriteitszitplaatsen in de bus
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De tour begint aan de voorzijde van het Knoopstandbeeld op 7th Avenue en 39th Street. Zorg dat je 15 min. voor de geplande vertrektijd aanwezig bent en kijk uit naar de gids met de blauwe paraplu. Check-in begint 15 minuten voor de vertrektijd. Kijk uit naar de gids bij de grote 'Knoop.' (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Houd rekening met het volgende:

• De chauffeur van de tourbus kan niet wachten op laatkomers.
• Er zijn geen toegewezen zitplaatsen in de bus, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt (tenzij je de optie voor prioriteitszitplaatsen kiest). Als deelnemers van jouw groep graag bij elkaar willen zitten, dan moet je ervoor zorgen dat je minimaal 15-20 minuten te vroeg arriveert.
• 'The Sopranos'-tour reflecteert materiaal uit de serie en is misschien niet geschikt voor alle leeftijden, omdat de tour locaties voor meerderjarigen bezoekt, waar mogelijk geen toegang wordt verleend aan deelnemers die te jong lijken.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (25 Beoordelingen)

Georganiseerd door

On Location Tours

Product ID: 515