Rondleiding

New York City: helikoptertour

New York City: helikoptertour

Vanaf $249 per persoon

Vlieg hoog boven de drukte van Manhattan op een spectaculaire helikoptervlucht over New York. Zie een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Big Apple, waaronder Central Park, het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en meer.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Opties tijdsduur: 15 - 45 minuten
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Inbegrepen

 • Tourgids
 • Vervoer tijdens de activiteit: Helikopter
  Highlights
  • Geniet van een gedeelde helikoptervlucht over New York City
  • Zie herkenbaar bezienswaardigheden zoals het Empire State Building en Central Park
  • Bekijk de skyline van Manhattan vanuit een uniek perspectief
  Volledige beschrijving
  Bekijk de iconische bezienswaardigheden van New York met een helikoptervlucht over Manhattan. Vertrek vanuit Downtown Manhattan of Westchester, vermijd het verkeer en zie hoe de beroemde skyline van de Big Apple onder je verschijnt. Laat je verrassen door het bovenaanzicht op iconische oriëntatiepunten, zoals bijvoorbeeld Central Park, het Yankee Stadium (als er geen wedstrijd op), de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld, afhankelijk van de gekozen optie. Bewonder wolkenkrabbers als het Empire State Building en Chrysler Building vanuit een ander perspectief. Zie de bruggen over de East River en de rest van de stad onder je liggen.
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers
  • Personen langer dan 200 cm
  • People over 250 lbs (113 kg)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Deze ervaring vertrekt vanuit het Downtown Manhattan Heliport, dat zich op Pier 6 van de East River bevindt, 10004 New York

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Niet toegestaan

  • Roken
  • Bagage of grote tassen
  • Minderjarigen zonder begeleiding
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 / 5

  gebaseerd op 354 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.6/5
  • Vervoer
   3.8/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,8/5
  Sorteren op

  Het was het geld zeker waard, ik boekte deze activiteit als een verrassingsverjaardagsgeschenk en het werd zeer gewaardeerd. Het maakte de reis vrij onvergetelijk en terwijl er zoveel dingen vanuit het vogelperspectief worden gezien, kruisen nogal wat dingen, zoals het nemen van een veerboot om het Vrijheidsbeeld te zien of op een dak van bijvoorbeeld Freedom Tower te gaan. Het audiokwartaal was niet de taal waarin ik het had geboekt, maar gelukkig begrepen we allebei Engels, dus het viel mee. Muziek die werd gespeeld paste bij de ambiente en om de tour met Empire State of Mind van Alicia Keys af te sluiten was fantastisch passend. We kwamen eerder aan dan onze geplande tijd en ze slaagden er zelfs in ons op een eerdere vlucht te brengen. Het is een geweldige activiteit die ik alleen maar kan aanbevelen, het is geen alledaags iets om dit te doen - probeer het eens. :)

  Verder lezen

  13 juli 2019

  Leuke ervaring

  De Downtown Manhattan Heliport gelegen aan pier 6 wordt bereikt in ongeveer 30 minuten, waar na een paspoort en ticketcontrole een video wordt getoond in het Engels voor slechts een paar minuten over de beveiligingsmaatregelen. De ingestelde tijd is bereikt en stapte in de helikopter. Na het opstijgen vliegt het over Governors Island en het Vrijheidsbeeld met uitstekend zicht voor alle 5 inzittenden terwijl de piloot een langzame manoeuvre uitvoert en vervolgens de kans neemt om naast de piloot te staan of in de twee pilootzichtstoelen die een beter zicht op Manhattan totdat u het begin van Central Park bereikt, waar de helikopter draait en terugkeert naar de basis langs de Hudson River. De volgende persoonlijke ervaring zal zijn met een helikopter zonder deuren. Geweldige ervaring.

  Verder lezen

  9 juli 2019

  Fantastisch!

  Ik was super opgewonden en mijn hart klopte. Alles verliep soepel en het wachten was helemaal niet lang, wat geweldig was. Toen het eindelijk begon, werden er foto's voor de Hubi gemaakt en werd je geplaatst. Ik had het geluk om naast kapitein Andrew te zitten - het was de gelukkigste verjaardag in mijn leven tot nu toe. Ik kreeg zelfs wat tranen van vreugde tijdens de vlucht ... mijn emoties en adrenaline waren enorm! Sterk aanbevolen!

  Verder lezen

  30 april 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 15252

  VA ID: 392932