New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

New York City: Italiaanse proefervaring Little Italy

Spaar tot 20%

Vanaf $50 $40 per persoon

Ontdek de Italiaanse Amerikaanse stijl met een culinaire tour van 2 uur door de kleurrijke buurt van Manhattan. Proef pizza's, prosciutto en kazen in Little Italy en ontdek de geschiedenis & cultuur bij door familie gerunde bakkerijen en zuivelfabrieken.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Begintijd 12:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Proef heerlijke pizza's, broodjes en kaas in Little Italy in New York
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van immigratie naar New York in het begin van de 20e eeuw
 • Bezoek familiebakkerijen en pizzeria's
 • Ontdek het smokkeldepot van New York uit de dagen van het verbod op Curb Exchange
 • Bekijk locaties van Little Italy-filmsites, zoals The Godfather en Donnie Brasco
Volledige beschrijving
Dompel jezelf onder in de eetcultuur van Little Italy tijdens een proeverij van 2 uur en bezoek 4 verschillende locaties in de beroemde wijk New York. Elke locatie die je bezoekt is meer dan een eeuw oud en de proeverijen vormen het equivalent van een 4-gangenlunch! Begin bij Parisi Bakery, geliefd bij Frank Sinatra om zijn met prosciutto doordrenkte brood. Bezoek vervolgens het familiebedrijf Alleva Dairy, waar elke week meer dan 1800 kg verse mozzarella en ricotta wordt opgeklopt in de oudste kaaswinkel van Amerika. Ga naar de oudste pizzeria in Amerika bij Lombardi's Pizza en neem een kijkje in hun 106-jaar oude kolenoven. Sla de wachtrijen over (één van de langste van New York sinds 1892) bij Ferrara Bakery. Je gids zal onderweg wijzen op filmlocaties van blockbuster-films, zoals 'The Godfather', 'Donnie Brasco', 'Mean Streets' en 'Sex and the City'. Bekijk het smokkelaarsruimte uit de dagen van het verbod, ontdek een plein vernoemd naar de eerste Italiaanse detective van New York en gluur in de St. Patrick's Cathedral om te zien waar prominente bruiloften en gedenktekens plaatsvinden. Je luistert naar verhalen achter de historische monumenten tijdens je wandeling en komt meer te weten over de immigrantenervaring rond de 20e eeuw in New York.
Inbegrepen
 • Professionele erkende gids• Heerlijk Italiaanse proeverijen
 • Voorrangstoegang
 • Fooi
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids voor van La Bella Ferrara.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Huisdieren

Goed om te weten

 • Draag comfortabele schoenen en een losse broek
 •  Deze rondleiding werkt met maximaal 20 personen per gids
 •  De rondleiding gaat door onder alle weersomstandigheden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 / 5

gebaseerd op 73 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4.6/5
 • organisatie
  4,3/5
Sorteren op

Sorteren op

Dit was echt een goede tour. Wees voorbereid om te lopen. De tour ontmoetingsplaats is op # 8 Mullberry, aan de overkant van de bouw. Als je water wilt of Italiaanse koffie wilt proberen, kun je kopen in de cannoli-winkel op # 8 in afwachting van de tour om te beginnen. Genieten.

7 januari 2020

Er was heel wat geschiedenis, maar de waar voor je geld was niet in de hitlijsten. Boekte het 12-2pm wetende dat het onze lunch zou zijn, kostte niet veel meer dan zelf lunchen, eten was uitstekend, geschiedenis was goed, gids was goed, veel reizen gedaan in New York, nog wat meer onvergetelijk, maar ik zou het de beste waarde willen noemen die ik zeker heb gehad, we hebben het meteen gekoppeld aan de Catacomben-tour in hetzelfde gebied en ze waren perfect op elkaar afgestemd. Ik ga volgend jaar 4 dagen met een nicht naar New York en doe rondleidingen en wat niet als afstudeercadeau, zou de tour die ik wou dat beschikbaar was in dit gebied de immigratie van de buurt volgen, een ochtendtour gericht op de Ieren, een middag / middag lunch tour gericht op het Itialan erfgoed, en een late middag vroege avond tour gericht op China town ... Ik zou daar goed geld voor betalen en zou geen metro- of taxiverbindingen tussen hen moeten nemen

Verder lezen

30 december 2019

We arrived at our meeting point on time only to find our tour guide did not show up. When we called we were told an email was sent to cancel? I had been calling for 2 days prior to be sure that we were still meeting due to the covid virus and the rain that day. I was assured two days before we would be meeting and again the day before. We were told to come back 3 hours later. We found something to do for three hours and returned. Our new tour guide was there to meet us with a wonderful tour and a great attitude. We thoroughly enjoyed our guide and the tour.

Verder lezen

21 maart 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 47951