1. Verenigde Staten
 2. New York (staat)
 3. New York
 4. Empire State Building

New York CityPASS®: bespaar 40% bij 6 topattracties

Product ID: 18597
Bekijk gallery
Vanwege COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties op deze bestemming tijdelijk gesloten zijn. Voor het huidige COVID-19-reisprotocol van de staat New York, zie coronavirus.health.ny.gov
Bekijk de topattracties van New York, deskundig geselecteerd en samengebracht in een voordelig arrangement. Vanaf het eerste gebruik is de New York CityPASS® 30 opeenvolgende dagen geldig. Zo ervaar je meer, voor minder geld.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 maand
(vanaf het eerste gebruik)
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bezoek 6 New Yorkse topattracties tegen een flinke korting
 • Ontvang je tickets direct op je mobiel
 • Bezoek populaire attracties als het Empire State Building, American Museum of Natural History en het Metropolitan Museum of Art
 • Kies tussen een bezoek aan het Top of the Rock-observatorium en het Guggenheim
 • Neem óf de pont naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island óf ga voor een van de Circle Line-rondvaarten
 • Kies tussen een bezoek aan het 9/11 Memorial & Museum en het Intrepid Sea, Air & Space Museum
Volledige beschrijving
Bekijk kunst van wereldklasse, fascinerende wetenschap, belangrijke geschiedenis en laat je trakteren op het ene na het andere fantastische uitzicht, vanuit de lucht én vanaf de zee met de 40%-kortingdeals van de New York CityPASS!
De New York CityPASS geeft je toegang tot:

1. De Empire State Building: Hier vind je een nieuw museum en een buitenobservatorium op de 86e verdieping met spectaculair 360-gradenuitzicht.

2. Het American Museum of Natural History: Verdiep je in de culturele uitingen van de mens, de natuurlijke wereld en het universum tijdens een bezoek aan een van de beroemdste natuurhistorische musea ter wereld.

3. Het Metropolitan Museum of Art: Het meestbezochte museum van New York.  'The Met', zoals het museum ook wel wordt genoemd, toont 5.000 jaar aan kunst uit alle windstreken. Het museum heeft ook een vestiging in de binnenstad, The Met Cloisters, waar je de kunst, architectuur en tuinen van middeleeuws Europa kunt ontdekken. 

4. Top of the Rock OF het Guggenheim Museum

Top of the Rock: Ervaar een onovertroffen 360 gradenuitzicht over New York City en verder vanaf de binnen- en buitenterrassen op de bovenste drie verdiepingen van deze legendarische skyscraper in art-decostijl: 30 Rock.  

Guggenheim Museum: Het modernistische meesterwerk van Frank Lloyd Wright uit de jaren 50 van de vorige eeuw, gelegen naast het mooie Central Park. Bekijk de hoogtepunten uit de collectie, waaronder werken van Manet, Picasso, Van Gogh en andere kunstenaars.

Vrijheidsbeeld en Eliis Island OF Circle Line-rondvaart

Vrijheidsbeeld en Ellis Island: Dompel je onder in de schoonheid en geschiedenis van nationaal monument het Vrijheidsbeeld en bezoek het Immigratiemuseum op Eliis Island met Statue Cruises.  

Circle Line-rondvaart: Neem de beroemdste skyline van de wereld in je op en bewonder de blikvangers van de stad vanaf het water: het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, One World Trade en 101 NYC sights.  

6. 9/11 Memorial & Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum

9/11 Memorial & Museum: Bewijs de laatste eer aan de slachtoffers van de aanslagen van 9/11 in het 9/11 Memorial & Museum.  Verdiep je in de geschiedenis en gevolgen van deze gebeurtenissen en luister naar verhalen over verlies en herstel.  

Intrepid Sea, Air & Space Museum: bekijk het ruimteveer Enterprise en 28 vliegtuigen van dichtbij, waaronder de snelste straaljager ter wereld.
Inbegrepen
 • Empire State Building (algemene toegang (observatorium op de 86e etage) plus avondtoegang als bonus)
 • American Museum of Natural History (algemene toegang, ook voor de Hayden Planetarium Space Show of een 3D- en 2D-filmvertoning op reusachtig scherm)
 • Het Metropolitan Museum of Art (algemene toegang voor drie opeenvolgende dagen tot The Met Fifth Avenue en The Met Cloisters. Bij je eerste bezoek inclusief audiogids.)
 • Guggenheim Museum (algemene toegang) OF Top of the Rock (algemene toegang)
 • Statue of Liberty en Ellis Island (flex-ticket voor één oversteek met de Statue Cruises-veerboot heen en terug naar Liberty Island en Ellis Island en toegang tot het Ellis Island Immigration Museum) OF Circle Line-rondvaart (rondvaart met toegang tot één monument, Harbor Lights- of Liberty-rondvaart, of The BEAST-speedboottocht)
 • Intrepid Sea, Air & Space Museum (algemene toegang en ruimteveerpaviljoen) OF 9/11 Memorial & Museum (algemene toegang)
Niet inbegrepen
 • Vervoer
 • Eten en drinken

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Laat bij elke attractie je mobiele CityPASS-ticket scannen om binnen te komen. Bij sommige attracties zul je vooraf een tijdslot moeten reserveren. Dat kan telefonisch of online. Klik op de link naar de CityPASS Travel Guide voor meer uitleg hierover.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
Als gevolg van preventieve maatregelen omtrent COVID-19 kunnen bepaalde attracties gesloten zijn. Verifieer dit rechtstreeks bij de afzonderlijke attracties.
Voor sommige bezienswaardigheden is nu een tijdslot vereist. Dit kan betekenen dat je bij deze bezienswaardigheden vooraf telefonisch of online een tijdslot moet reserveren Gebruik de link naar de CityPASS-reisgids op je ticket voor meer informatie.
De algemene avondtoegangbonus tot het Empire State Building geldt op dezelfde dag als je gewone bezoek, van mei-augustus van 22:00 uur tot sluitingstijd, en van september-april van 20:00 uur tot sluitingstijd
Om het reizigers gemakkelijk te maken is de New York CityPASS vanaf het eerste gebruik 30 opeenvolgende dagen geldig. Activeer je pas simpelweg vóór 28 februari 2021
Tenzij anders vermeld, zijn de tickets geldig voor een eenmalig bezoek aan een bezienswaardigheid.
De voorwaarden van elk ticket zijn aan wijzigingen onderhevig.

Vanaf € 111,96 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 237 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,4/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

CityPASS

Product ID: 18597