New York: Downtown Cultuur Pas (3 dagen)

New York: Downtown Cultuur Pas (3 dagen)

Vanaf € 30 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bespaar tijd en geld bij 11 unieke attracties in Lower Manhattan
 • Profiteer van kortingen bij shops en deelnemende attracties
 • Verken de wereld van de inheemse Indianen, of duik in de geschiedenis van de vrije markt
 • Maak een boottocht door de haven in een New York watertaxi
 • Bezoek de plek waar George Washington afscheid nam van zijn officieren in 1783
 • Hoor inspirerende verhalen op de plek van 11 september, het Joods Museum, en het Anne Frank Center
 • Kom alles te weten over hoge gebouwen in het Skyscraper Museum
Overzicht
Bespaar tijd en geld bij 11 attracties in Lower Manhattan met de 3-daagse Downtown Culture Pass. Verken de vrije markt bij het Museum of American Finance, betreed de wereld van computers bij J&R Music, vier de inheemse cultuur, en nog veel meer.
Wat te verwachten
Profiteer van prioriteitstoegang tot 11 bezienswaardigheden in Lower Manhattan, met bij veel locaties kortingen op toegangskaartjes en verken New York in je eigen tempo. Deze gemakkelijke pas is geldig voor 3 dagen vanaf het eerste gebruik en geldig voor maximaal een jaar gerekend vanaf de bij de reservering gekozen datum.

Verken verschillende culturen en werelden, van de financiële wereld tot de tradities van de Indianen, op de volgende plekken:

The Anne Frank Center USA:
Zie de interactieve tentoonstelling over het leven en dagboek van Anne Frank. Hoor haar verhaal in haar eigen woorden. Zie artefacten uit haar ondergedoken tijd in een levensechte simulatie van haar zolderkamer. Toegang en 10% korting in de cadeauwinkel.
Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur (gesloten op 4 juli, Thanksgiving, 1e Kerstdag en Oud & Nieuw).

Fraunces Tavern® Museum:
Bezoek de plek waar George Washington afscheid nam van zijn officieren in 1783 in Manhattan's enige museum gewijd aan de geschiedenis van de Amerikaanse revolutionaire oorlog; op de plek waar er veel van heeft plaats gevonden! Toegang met pas
Openingstijden: maandag t/m zondag 12:00-17:00 uur (gesloten op feestdagen, met uitzondering van Presidents' Day en 4 juli).

J&R Music and Computer World:
J&R biedt al 40 jaar lang het beste in elektronica, computers, camera's, muziek en meer, met een scherpe combinatie van prijs, aanbod en service. Met de pas ontvang je 10 dollar korting op elke aankoop van 100 of meer bij J&R’s Park Row Stores. Zie de algemene voorwaarden van de winkel.
Openingstijden: maandag t/m woensdag 10:00-19:00 uur; donderdag t/m vrijdag 10:00-19:30 uur; zaterdag t/m zondag 11:00-19:00 uur.

Museum of American Finance:
Bij het enige museum in Amerika gewijd aan geld, financiën, en ondernemerschap, leer je meer over de traditie van de democratische vrije markt dat New York de financiële hoofdstad van de wereld maakt. Toegang en 10% korting in de shop.
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10:00-16:00 uur (gesloten op nationale feestdagen en dagen dat de financiële markten gesloten zijn)

Museum of Jewish Heritage (Museum voor Joods Erfgoed):
Verken de Joodse geschiedenis en erfgoed van voor, tijdens, en na de Holocaust door persoonlijke verhalen die inzicht geven in een weerbarstige en veelzijdige cultuur. Toegang en 10% korting in de shop.
Openingstijden: zondag t/m dinsdag en donderdag 10:00-17:45 uur; woensdag 10:00-20:00 uur; vrijdag 10:00-17:00 uur; vrijdag en dagen voor een Joodse feestdag 10:00-15:00 uur. Gesloten op zaterdag, Joodse feestdagen en Thanksgiving.

National Museum of the American Indian - Smithsonian Institution - George Gustav Heye Center:
Dit museum eert de culturen van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika met tentoonstellingen zoals de spectaculaire “Infinity of Nations”, films, workshops, en speciale programmering. Altijd gratis. Pashouders ontvangen 10% korting op aankopen in de winkel
Dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur; donderdag tot 20:00 uur (gesloten op 25 december).

New York Water Taxi:
Vaar door de haven van New York langs de wereldberoemde skyline. Ervaar de sensatie van de 1e keer New York ontdekken! Je kunt kiezen uit vele havenvaarten en speciale evenementen. Pashouders ontvangen 10 dollar korting op taxi's.
Dagelijks geopend.

9/11 Memorial Preview Site (Gedenkplaats Voorbeschouwing):
Kom alles te weten over het monument en museum dat momenteel bij World Trade Center in ontwikkeling is via maquettes, films, en real-time constructie foto's. Neem in het opnamehokje je verhaal op in het museum en deel het met de wereld.
Openingsuren: maandag t/m zaterdag 10:00-19:00 uur; zondag 10:00-18:00 uur.

The Skyscraper Museum:
Ontdek New York's rijke architectonische erfgoed en de historische krachten en individuen die de skyline hebben bepaald. Exposities verkennen het ontwerp, de technologie, en het doel van hoge gebouwen. Toegang met pas en 10% korting in de shop.
Openingstijden: woensdag-zondag 12:00-18:00.

South Street Seaport Museum:
Het South Street Seaport Museum opereert onder toezicht van het museum van de stad New York en toont 16 galerijen gewijd aan de stad en de zee in het verleden en heden. Zie deze samenwerking tussen stad en zee middels foto's, video's, historische artefacten en hedendaags design. Toegang met pas en 10% korting bij Bowne & Co. Stationers.
Open dagelijks 10:00-18:00 uur (gesloten op Thanksgiving, Kerstmis en Nieuwjaarsdag).

Tribute WTC Visitor Center:
Door middel van wandeltours, audiotours en exposities, ervaar je persoonlijke verhalen van degenen die zijn omgekomen en krijg je een beter begrip van de historische gebeurtenissen van 9/11 middels de mensen die het zelf meegemaakt hebben. Toegang met pas.
Open maandag en woensdag t/m zaterdag 10:00-18:00 uur; dinsdag 12:00-18:00 uur; zondag 12:00-17:00 uur (op Thanksgiving Day en Kerstmis gesloten).

Wall Street Walks:
Geniet van begeleide wandelingen door Lower Manhattan en leer over de mensen, de plaatsen en gebeurtenissen die meer dan 300 jaar terug gaan. Lopen tussen de locaties waar het allemaal gebeurde. Met de pas ontvang je 50% korting op alle tours.
Tours vinden dagelijks plaats.
Inbegrepen
 • Toegang en kortingen bij 11 attracties in New York City
Niet inbegrepen
 • Vervoer
Trefpunt

Haal de Culture Pass op bij het loket van het Museum of American Finance, 48 Wall Street (hoek William Street) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je Downtown Culture Pass is 1 jaar geldig na de gekozen datum. Nadat je de 1e attractie hebt bezocht, is de pas nog 3 dagen geldig met onbeperkte toegang tot de genoemde attracties.

Vanaf € 30 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Downtown Culture Pass

Product ID: 46361