New York Harlem Jazz Tour

New York Harlem Jazz Tour

Product ID: 27481

Vanaf € 115,52 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Er zullen zeker 2, maar vaak zijn het er 3, live muzieksessies zijn in verschillende stijlen en atmosferen.
 • Kom meer te weten over de jazzwereld van Harlem samen met een kleine groep en proef de unieke atmosfeer.
 • Geniet van heerlijke 'soul food' bij de eerste club die je bezoekt (facultatief)
 • Ontdek de fascinerende geschiedenis van Harlem terwijl je door de historische straten loopt en de unieke clubs bezoekt
 • Een geweldige kans om meer te weten te komen over de muziekgeschiedenis van New York dankzij je deskundige gids die al 16 jaar in het vak zit
 • Grijp deze unieke kans aan, als je muzikant of zanger bent, om mee te doen met de bands en op te treden
Overzicht
Ontdek de fascinerende wereld van jazzmuziek tijdens een onvergetelijke tour door Harlem. Kom meer te weten over de muziekgeschiedenis van deze wijk, bezoek een aantal clubs en beleef deze wereld even echt en als je het durft, kan je meedoen met de band!
Wat te verwachten
Duik in de Jazzwereld van Harlem op een onvergetelijke tour door één van de meest fascinerende wijken van New York.

Je vertrekt vanaf een centrale locatie in Manhattan en neemt samen de metro naar uptown Harlem. Bekijk het historische jazzdistrict van Harlem, en kom meer te weten over de geschiedenis van deze buurt terwijl je van de ene club naar de andere trekt.

Bezoek twee of drie buurttenten waar je naar fantastische muziek kan luisteren wat je zal helpen de variëteit aan stijlen, houdingen en atmosferen die vandaag de dag in Harlem bestaan beter te begrijpen.

Zin om een hapje te eten of de lokale keuken uit te proberen? Geen probleem, diner of aperitiefjes kunnen geregeld worden bij de eerste club die je bezoekt. Drankjes kunnen op alle locaties gekocht worden.

En het beste moet nog komen: als je een muzikant of zanger bent, krijg je de mogelijkheid om op te treden in de clubs die bezocht worden! Niks is spannender voor de groep dan een talentvolle toeschouwer die op het podium klimt en meedoet met de band!
Inbegrepen
 • Vriendelijke, deskundige en flexibele gids
 • Vervoerskosten
 • Toegangskosten tot de clubs
 • De mogelijkheid op te treden (als de omstandigheden dan toestaan)
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Columbus Circle. The Jazz at Lincoln Center hoek van 60th Street en Broadway. Hou je ogen open voor je gids aan de andere kant van de draaideuren op begane grondniveau, bij de winkel PINK. Ga niet naar het Jazz at Lincoln Center, blijf in het gebouw bij de deuren. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Nette kleding is niet vereist. Zorg dat je gemakkelijke kleding draagt en zorg dat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden en op de warme of koude temperaturen van de clubs.

Er worden ook stukken te voet afgelegd, tot wel 10 blokjes per keer en hou er rekening mee dat er in de metro trappen zijn.

Neem vooral veel foto's, maar alleen van de muzikanten en niet van de andere mensen in de club. Natuurlijk mag je wel foto's nemen van de andere deelnemers aan de tour.

Deze tour kan aangepast worden op basis van speciale interesses, dus laat je gids vooral weten als er iets specifieks is waar je van houdt en te weten wil komen over de jazzwereld van Harlem.

Vanaf € 115,52 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (6 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Big Apple Jazz Tours

Product ID: 27481