New York: Downtown Experience Combo Package

Product ID: 65237
Gecertificeerd

Vanaf € 104,07 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
30 dagen
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Verken Lower Manhattan in uw eigen tempo op een hop-on hop-off bus
 • Leer het verhaal van 9/11 op de 9/11 Tribute Center
 • Ga naar de World Observatorium One en "Zie voor altijd"
 • Bewonder het centrum van New York aan boord van een leuke en flexibele ferry
 • Ontmoet mensen persoonlijk betrokken bij de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001
 • Stijg op naar de top van hoogste gebouw van het westelijk halfrond
 • Krijg een panoramisch uitzicht van de iconische wolkenkrabbers
 • Ontdek enkele van de levendige wijken van New York, zoals Greenwich Village en SoHo
Overzicht
Ontdek het beste van Downtown New York met een 24-uurs combo-pakket, en krijg toegang tot zowel de hop-on en hop-off sightseeing bus en een hop-on en hop-off ferry cruise. Hier krijg je een ticket naar de World Observatorium One en 911 Tribute Center.
Wat te verwachten
Verken Lower Manhattan in uw eigen tempo met een 24-uurs ticket voor de Downtown hop-on en hop-off bus tour, een 24-uurs hop-on en hop-off veerboot pas, en toegangskaarten voor het wereldkampioenschap Observatorium One en 9 / 11 Tribute Center (beide 30 dagen geldig).

Downtown Hop-On Hop-Off Tour:
Zie de beste van Lower Manhattan van een panoramisch sightseeing bus. En uitstappen zo vaak als je wilt binnen 24 uur. Stopt onder meer het Empire State Building, Greenwich Village, SoHo en Little Italy. Ervaar de alternatieve sfeer van Chinatown, en ga naar de site van het World Trade Center. Geniet van het uitzicht vanaf Battery Park (het vertrekpunt voor het Vrijheidsbeeld en Ellis Island ferry). Ervaar de opwinding van South Street Seaport. Worden verblind door de lichten van Times Square. Neem in de beroemde monumenten van Rockefeller Plaza, Radio City, het gebouw van de Verenigde Naties, en Fifth Avenue.

Hop-On Hop-Off Sightseeing Ferry:
Zie Lower Manhattan van het water met een leuke en flexibele hop-on en hop-off ferry pass. Meer weten over New York City via de aan boord van live commentaar.

One World Observatory:
Ga naar de top van hoogste gebouw van het westelijk halfrond in minder dan 60 seconden, en dan kijken naar de horizon zo ver als het oog reikt. Voel onoverwinnelijke geest van de stad als u in de iconische bezienswaardigheden te nemen, omringende water, en een panoramisch uitzicht op de skyline en daarbuiten. Ontdek 3 verdiepingen gevuld met innovatie en inspiratie, en dompel je onder in de drukke kruispunt van de wereld op de See blijvend Theater. Stap op het uitgestrekte Sky Portal, en maak een wandeling hoog boven de straten van New York.

9/11 Tribute Center:
Reis terug in de tijd naar de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 in de 9/11 Tribute Center, een initiatief van de Vereniging van 11 september Families '. Hun doel is om anderen te helpen begrijpen van de impact en het verlies van 9/11 en het vergemakkelijken van herstel. Elk van de 600 opgeleide gidsen heeft een persoonlijke verbinding met het World Trade Center aanvallen. Sommigen waren gelukkig genoeg om de instortende gebouwen te ontsnappen, anderen verloren geliefden in de terroristische aanslagen, terwijl nog meer first responders, leden van de gemeenschap, en civiele vrijwilligers in de nasleep van de vernietiging waren. Luister naar persoonlijke verhalen en leren over de rampzalige gevolgen van de gebeurtenissen hadden op het World Trade Center gemeenschap. Interactie met een tijdlijn van de aanslagen, en bekijk video's en afbeeldingen van herstel inspanningen, en portretten van die verloren op de dag. Pauze voor reflectie in de galerie van eerbetonen uit de hele wereld die vrede inspireren en genezing te bevorderen. Tot slot zie je een inspirerende muurschildering van de veranderende skyline van Manhattan, dat hoop voor de toekomst oproept.
Inbegrepen
 • 24 uur per dag hop-on hop-off bus ticket
 • 24 uur per dag hop-on hop-off ticket
 • Entree ticket voor One World Observatory
 • Toegang tot de 911 Tribute Center
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Toegangsprijzen hierboven niet vermeld
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

GLCSSNY Visitors Center: 777 8th Avenue, tussen 47th en 48th Streets GLCSSNY Visitors Center: Straat level ingang van Port Authority Bus Terminal op 42nd Street, vlak bij de hoek van 8th Avenue GLCSSNY Visitors Center in Empire State Building: 350 Fifth Avenue (tussen 33 en 34 Streets), de begane grond (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Uw One World Observatory en 911 Tribute Center tickets zijn geldig voor maximaal 30 dagen

Vanaf € 104,07 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Gray Line City Sightseeing New York

Product ID: 65237