Toegangsticket

New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

New York: ticket met tijdslot Museum of Modern Art (MoMA)

Activiteitenaanbieder: The Museum of Modern Art
Snel uitverkocht Gisteren 23 keer geboekt

Vanaf € 24,08 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 23 keer geboekt

Ontdek een aantal van 's werelds meest inspirerende en creatieve kunstexposities in The Museum of Modern Art (MoMa), in het hart van New York. Boek je ticket met tijdslot vooraf en geniet van contactloze toegang.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken het Museum of Modern Art in Midtown met je toegangsticket met tijdsslot
 • Bewonder meesterwerken uit de hedendaagse kunst, waaronder Vincent van Gogh's Sterrennacht
 • Bekijk Campbell's Soup Cans door Warhol en de Dans (I) van Matisse
 • Zie meesterwerken van Gauguin, Dali, Picasso en Pollock
 • Luister naar de gratis audiogidsen op je eigen mobiele apparaat
Volledige beschrijving

Reserveer vooraf je toegangsbewijs en sla de wachtrijen over voor het Museum of Modern Art (MoMA) in New York City, een van 's werelds meest gevierde kunstmusea. Het Museum of Modern Art is een plek die creativiteit aanwakkert, geesten uitdaagt en inspireert. Met buitengewone tentoonstellingen en de mooiste collectie moderne en hedendaagse kunst van de wereld is MoMA gewijd aan het gesprek tussen het verleden en het heden, het gevestigde en het experimentele. MoMA biedt een panoramisch overzicht van moderne en contemporaine kunst, van innovatieve Europese schilderkunst en beeldhouwwerken uit de jaren 1880 tot hedendaagse film, vormgeving en performancekunst. Kunstgalerijen op 6 verdiepingen in het centrum van Manhattan omvatten hoogtepunten als De Waterlelies van Monet, De Sterrennacht van Van Gogh, de Les Demoiselles d'Avignon van Picasso, De Dans (I) van Matisse en Campbell's Soup Cans van Warhol, evenals het contemporaine werk van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei en vele anderen.

Geniet van het verkennen van de reizende tentoonstellingen. Bezoek van 20 februari tot 2 juli het Project of Independence. Deze tentoonstelling onderzoekt de manieren waarop de moderne architectuur in de regio vorm en uitdrukking heeft gegeven aan idealistische maatschappelijke visies en emancipatorische politiek van de periode na de onafhankelijkheid.

Geniet van 13 maart tot 13 augustus van de tentoonstelling Frédéric Bruly Bouabré, de eerste diepgaande studie in de VS van deze Ivoriaanse kunstenaar die tekenen gebruikte als een cruciaal hulpmiddel om een schrijfsysteem uit te vinden.

Henri Matisse: The Red Studio is beschikbaar van 1 mei tot 10 september en richt zich op het ontstaan en de geschiedenis van Matisse. Van 16 juli tot 2 januari 2023, bezoek Barbara Kruger: Thinking of You. I mean Me I Mean You, een grootschalige locatie specifieke opdracht die het Donald and Catherine Marron Family Atrium zal omhullen.

Van 30 oktober tot 4 maart 2023 kun je genieten van de Meret Oppenheim: My Exhibition, de eerste transatlantische tentoonstelling die de carrière van deze visionaire Zwitserse kunstenares in kaart brengt.

Gebruik de gratis MoMa-app om nog meer uit je bezoek te halen en naar gratis audiogidsen te luisteren, die je op je telefoon kunt downloaden. In het hele museum is gratis wifi.

De MoMA Stores bieden een brede selectie aan boeken, designobjecten, sieraden, meubels, kleding en nog veel meer.

Inbegrepen
 • Toegang tot het Museum of Modern Art
 • Toegang tot de vaste collecties en alle speciale tentoonstellingen
 • Gratis wifi in het hele museum
 • Meertalige downloadbare audiogids
 • Vervoer van en naar je hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga naar het Museum of Modern Art op 11 West 53rd Street. Eenmaal binnen kun je je voucher met barcode aan het museumpersoneel tonen bij elke ingang naar de galerijen. Je hoeft niet in te checken bij het loket.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Koptelefoon
 • Opgeladen smartphone

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
 • Bagage of grote tassen
 • Video-opnames

Goed om te weten

 • Het museum is open van zondag tot vrijdag van 10:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:30 tot 19:00 uur. Laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd
 • Films, voorstellingen, lezingen en andere fysieke gebeurtenissen vinden momenteel niet plaats
 • Je ticket is geldig voor één bezoek Je mag het museum niet verlaten om dan later terug te komen
 • Gezinnen en kinderen zijn welkom in het museum. Het museum is gratis voor bezoekers onder de 16.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2258 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik hou niet van de manier waarop dingen worden weergegeven (de laatste jaren). Alle Design, Architectuur, Meubilair enz. bevonden zich vroeger in één gebied …. nu is verdeeld over het hele gebouw per decennium. Idem de fotografie. Verscheidene van ons hadden het hier onlangs over … het was een ZEER slechte beslissing. Ik ben geen fan van hoogtes, en word zenuwachtig van de bruggen op elke verdieping!

Verder lezen

27 februari 2022

Een van de hoogtepunten van ons bezoek aan NYC! Mijn zoon koos ervoor om MOMA aan ons reisschema toe te voegen en ik was niet al te opgewonden. Ik heb mezelf nooit als een museumtype beschouwd. Ik had het zo mis. Als je gaat (aanbevolen dat je doet), ben je van plan om een paar uur te blijven. Er is zoveel te zien. De kunst is zo mooi aangelegd. Het is een ervaring.

Verder lezen

21 december 2021

Ik ben een enorme fan van Cezanne, maar was geïnteresseerd in slechts ongeveer 5% van de tentoongestelde tekeningen en aquarellen. Maar dit is mijn schuld, niet die van MOMA en niet van Cezanne. Ik denk dat de bewegwijzering in MOMA kan worden verbeterd. Ik moest verschillende assistenten vragen waar de tentoonstelling van Cezanne was en dan de weg naar buiten. Iedereen was erg behulpzaam. Grote ciontrast naar de Met

Verder lezen

27 augustus 2021

Product ID: 14885