1. Verenigde Staten
 2. New York (staat)
 3. New York
 4. Top of the Rock

NYC: flexibel ticket Top of the Rock Observation Deck

Product ID: 37483
Bekijk gallery
Vanwege COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties op deze bestemming tijdelijk gesloten zijn. Voor het huidige COVID-19-reisprotocol van de staat New York, zie coronavirus.health.ny.gov
Gecertificeerd
Krijg een uitzicht van 360 graden over de Big Apple vanaf het observatiedek van Top of the Rock. Van Central Park tot het Empire State Building, je ziet alles vanuit de lucht. Met dit flexibele ticket kun je je bezoek plannen al naargelang het weer.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een weids uitzicht op Manhattan vanaf de top van het Rockefeller Center
 • Gebruik je flexibele Top of the Rock-ticket wanneer je maar wilt, binnen een maand van je geplande ticket
 • Ontdek de gratis tentoonstelling over Frieze Sculptures, hun grootste kunstwerk tot nu toe
 • Bekijk het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en meer
 • Zie de iconen van Manhattan met een panoramisch uitzicht
Volledige beschrijving
Geniet van een 360-gradenpanorama van New York op 260 meter hoogte bij de Top of the Rock. Verken meer dan 880 vierkante meter onbelemmerd uitkijkpunt, het grootste observatorium van New York. Zie 's nachts de stad schitteren of zie de opkomende zon vanaf een nieuwe hoogte. Je wisselt je open ticket in voor een toegangstijd naar keuze bij aankomst.

Neem na aankomst op 30 Rockefeller Center de tijd om de schitterende, glinsterende Swarovski-kroonluchter te bewonderen op weg naar de tussenverdieping. Je ziet hier een tentoonstelling met historische voorwerpen en een korte film over de bouw van Rockefeller Center tijdens de Great Depression.

Bereik in minder dan 1 minuut de top op een hoogte van 260 meter met de Sky Shuttle. Je verkent 2 verdiepingen met uitgestrekte binnen- en buitenkijkruimtes. Sluit tenslotte je bezoek af met een adembenemend uitzicht op Central Park, het Empire State Building, het centrum van Manhattan, One World Trade Center en meerdere bruggen vanaf het volledig open dek op de 70e verdieping.

Een ander voordeel? Het flexibele inwisselbeleid van de voucher betekent dat je je niet beperkt tot de oorspronkelijk geselecteerde datum. Je kiest dus zelf wanneer je graag een aantal van de beste uitzichten van de Big Apple wil zien (tot 1 maand na je originele ticketdatum). Je kunt zelfs rond het weer plannen om ervoor te zorgen dat je de meest spectaculaire uitzichten van New York City ziet. Als toegang niet onmiddellijk beschikbaar is krijg je een bewijs van aankomsttijd en wordt er een plek voor je vrijgehouden in de rij. Zo makkelijk is het.
Inbegrepen
 • Tickets voor Top of the Rock Observation Deck
 • Belasting
 • Gratis Wi-Fi
 • Downloadbare Top of the Rock-app
Niet inbegrepen
 • Vervoer
 • Eten en drinken

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De hoofdingang van Top of the Rock bevindt zich op Rockefeller Plaza 30, op 50th Street tussen 5th en 6th Avenue. De ingang wordt gemarkeerd door een rode loper. Eenmaal binnen wordt uw QR-code gescand. Ga dan rechts de trap op om je bezoek te beginnen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Top of the Rock maakt gebruik van getimed ticketing; je voucher moet persoonlijk worden ingewisseld voor een getimed ticket bij de Top of the Rock-kassa
• Het wordt ten zeerste aangeraden om je voucher om te wisselen bij aankomst in NYC om je gewenste datum en tijd te beveiligen Let op: populaire tijdsperioden zoals zonsondergang zijn vooraf al vol
• Als toegang niet onmiddellijk beschikbaar is bij het tonen van je voucher, krijg je het volgende beschikbare tijdslot aangeboden, of het volgende beschikbare tijdslot naar keuze
• Laatste lift naar de top gaat 1 uur voor sluitingstijd
• Elke liftcabine is beperkt tot een maximum van 4 personen, of één groep
• Bedrijfsuren: 13:00-21:00 uur.
• Download de gratis Top of the Rock-app en krijg toegang tot een 360-gradenuitzichtzoeker, navigatiefeatures, speciale aanbiedingen en nog veel meer.

Vanaf € 34,13 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,6 / 5
gebaseerd op 2372 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,1/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door