Meer foto's

Vanaf € 33 per persoon

New York City: Top of the Rock Observation Deck ticket

Product ID: 37483
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
60 minuten
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een weids uitzicht op Manhattan vanaf de top van het Rockefeller Center
  • Gebruik je flexibele Top of the Rock ticket wanneer je maar wil
  • Bekijk het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en meer
  • Zie de iconen van Manhattan met een panoramisch uitzicht
Overzicht
Met je ticket voor de Top of the Rock sla je de rijen over en ga je naar de top van het indrukwekkende platform om te genieten van weidse uitzichten over de Big Apple. Hoog in de lucht zie je het allemaal, van Central Park tot het Empire State Building.
Wat te verwachten
Geniet van het kilometers verre uitzicht vanaf de Top of the Rock. Bezoek dit stadsicoon van New York en leer de geschiedenis van het gebouw door middel van interactieve tentoonstellingen en films.

Met het land in financiële crisis en de wereld in herstel van de oorlog wankelde John D. Rockefeller's visie voor zijn centrum nimmer. Rockefeller Center en het observatiedek waren zijn geschenk aan Manhattan: een plek voor lokale bevolking en toeristen om zich te vergapen aan de stad die hij liefhad.

Ten tijde van de bouw was het Rockefeller Center het grootste privé bouwproject in de moderne geschiedenis en een verzameling gebouwen ongeëvenaard in hun artisticiteit en Art Deco stijl.

Een extraatje? Het flexibele voucher-inwisselbeleid betekent dat je je niet beperkt tot de oorspronkelijk geselecteerde datum. Je kiest dus zelf wanneer je graag een aantal van de beste uitzichten van de Big Apple wil zien! Je kunt zelfs rond het weer plannen om ervoor te zorgen dat je de meest spectaculaire uitzichten van New York City ziet. Als toegang niet onmiddellijk beschikbaar is krijg je een bewijs van aankomsttijd en wordt er een plek voor je vrijgehouden in de rij.
Inbegrepen
  • Top of the Rock Observation Deck tickets
Niet inbegrepen
  • Vervoer
  • Eten en drinken
Trefpunt

30 Rockefeller Plaza is gelegen op 50th Street tussen 5th en 6th Avenue. De ingang wordt gemarkeerd door een rode loper. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op: met dit ticket hoef je niet in de wachtrij voor de Public General Admission Line - het kan zijn dat je wel eventjes moet wachten bij het Will Call/Guest Services loket, dit is afhankelijk van de tijd van de dag en van het seizoen.

De lokale aanbieder wijst vooraf geen toegangstijden aan. Als je naar het ticket loket gaat, krijg je een tijd toegewezen op basis van beschikbaarheid. We raden aan 's morgens vroeg te gaan of een paar dagen van tevoren, om je tijd af te spreken, aangezien populaire perioden snel vol zijn.

Hoewel het gemiddelde bezoek 60 minuten duurt, ben je welkom om zo lang als je wil op het Observation Deck te blijven.

De laatste lift naar het Observation Deck vertrekt om 23:00 uur.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (449 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Top of the Rock Observation Deck

Product ID: 37483