Toegangsticket

NYC: getimed ticket Top of the Rock Observation Deck

NYC: getimed ticket Top of the Rock Observation Deck

Vanaf € 35,68 per persoon

Krijg een uitzicht van 360 graden over de Big Apple vanaf het observatiedek van Top of the Rock. Van Central Park tot het Empire State Building, je ziet alles vanuit de lucht. Krijg soepele toegang op een dag die jou uitkomt met je getimede ticket.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een weids uitzicht op Manhattan vanaf de top van het Rockefeller Center
 • Ontdek drie verdiepingen met meer dan genoeg uitkijkgebieden, zowel binnen als buiten
 • Bekijk het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en meer
 • Zie de iconen van Manhattan met een panoramisch uitzicht
Volledige beschrijving
Geniet van een 360-gradenpanorama van New York op 260 meter hoogte bij de Top of the Rock. Verken meer dan 880 vierkante meter onbelemmerd uitkijkpunt, het grootste observatorium van New York. Neem het landschap overdag in je op, zie de zonsondergang of bewonder de verlichte stad 's avonds vanaf nieuwe hoogten.  Neem na aankomst op 30 Rockefeller Center de tijd om de schitterende, glinsterende Swarovski-kroonluchter te bewonderen op weg naar de tussenverdieping. Je ziet hier een tentoonstelling met historische voorwerpen en een korte film over de bouw van Rockefeller Center tijdens de Great Depression. Bereik in minder dan 1 minuut de top op een hoogte van 260 meter met de Sky Shuttle. Je verkent 2 verdiepingen met uitgestrekte binnen- en buitenkijkruimtes. Sluit tenslotte je bezoek af met een adembenemend uitzicht op Central Park, het Empire State Building, het centrum van Manhattan, One World Trade Center en meerdere bruggen vanaf het volledig open dek op de 70e verdieping.
Inbegrepen
 • Tickets voor Top of the Rock Observation Deck
 • Belasting
 • Gratis Wi-Fi
 • Downloadbare Top of the Rock-app
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
  • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
  • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De hoofdingang van Top of the Rock bevindt zich aan 30 Rockefeller Plaza, gelegen aan 50th Street, tussen 5th en 6th Avenue. De ingang wordt gemarkeerd door een rode loper. Binnen wordt je QR-code gescand. Ga dan rechts de trap op om je bezoek te beginnen.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • De Top of the Rock is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open, ongeacht de weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen delen van het dek afgesloten zijn om veiligheidsredenen. Je wordt vooraf ingelicht over de weersomstandigheden en zichtbaarheid.
  • Kaartjes worden niet gerestitueerd in het geval van slecht weer op de dag van je bezoek. Je kunt wel met het personeel praten op de dag van je bezoek om je ticket om te boeken naar een andere datum.
  • Je gaat door een beveiligingscheck om naar binnen te gaan
  • Laatste lift naar de top gaat 1 uur voor sluitingstijd.
  • Elke liftcabine biedt plek aan maximaal 4 personen, of één groep
  • Download de gratis Top of the Rock-app en krijg toegang tot een 360-gradenuitzichtzoeker, navigatiefeatures, speciale aanbiedingen en nog veel meer.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 2418 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Prachtig uitzicht die je moet zien in NYC. Wij gingen in de avond naar boven wanneer de stad goed was verlicht. Wat wel jammer was, is dat we lang hebben moeten wachten in de rij (na het inwisselen van de vouchers) om naar boven te gaan Dat mocht wel sneller en beter.

  26 december 2019

  Alles verliep prima. Op de dag dat we in gingen plannen wanneer we omhoog gingen, was het vrij rustig. Twee dagen later toen we daadwerkelijk omhoog gingen, was het erg druk. Het was de dag ervoor slecht weer geweest en ze hadden veel mensen verzet naar een dag erna. Gelukkig konden wij de ticketrij vermijden en zo de lift in omdat we al tickets hadden. Maar door de vele mensen stonden we toch wel een poosje te wachten bij de tassencontrole en daarna.

  Verder lezen

  29 oktober 2019

  Met je online ticket, moet je eerst nog naar een algemene balie om een ‘tijdslot’ te krijgen. Je kunt dus niet direct door. Gelukkig hoefden we maar 30min te wachten, maar hou er rekening mee dat dat kan varieren. Vervolgens even 4min naar een filmpje kijken, zodat de stroom aan mensen een beetje soepel wordt doorgeleid. En dan... in 43sec naar de top, waar je de lift uit stapt en direct geweldig uitzicht hebt. Er zijn 3 decks, dus je kunt nog omhoog. Bij de bovenste heb je geen ‘schermen’, dus het beste als je mooie foto’s wilt maken.

  Verder lezen

  28 september 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 37483