Wateractiviteit

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

Vanaf € 77,29 per persoon

Maak een 30 minuten durende rondleiding in het Engels door Battery Park, inclusief voorrangstoegang bij het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Verken het eiland met een audiogids of upgrade naar een begeleide rondleiding op Liberty Island en Ellis Island.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Gegarandeerd aansluiten bij de vip-wachtrij van het Vrijheidsbeeld
 • Bezoek het Vrijheidsbeeld en Ellis Island in eigen tempo
 • Profiteer van vroege toegang tot het Vrijheidsbeeld en Ellis Island en vermijd de drukte
 • Ga mee met een rondleiding in het Engels van 30 minuten door Battery Park
 • Bezoek het 9/11 Memorial met je gids als je de extra optie kiest
Volledige beschrijving
Ga mee met een 30 minuten durende, Engelstalige door Battery Park en leer meer over de geschiedenis dankzij de verhalen van een lokale gids. Het park ligt op het zuidelijke punt van het eiland Manhattan, is rijk aan geschiedenis en bevat veel monumenten. Je leert meer over de Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, de Bosque Gardens en de Bosque Fontain. Tijdens de uitstap zie je ook Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het hart van het latere park. Je gids zal je door de diverse procedures loodsen wanneer je aan boord gaat van de veerboot naar Liberty Island, zodat je tijd bespaart en geniet van toegang met voorrang. Je krijgt toegang met voorrang bij de veerboot naar Liberty Island en vaart daarna vanuit de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. 'Lady Liberty' werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Je kunt met behulp van de audiogids zelfstandig een rondleiding maken. Deze rondleiding is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch Steek daarna over naar Ellis Island om meer te weten te komen over de ervaring van immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Je kunt hier bij aankomst je audiogids ophalen (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en zelfstandig het eiland verkennen. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe mensen hun leven in Amerika begonnen. Je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor een begeleide rondleiding en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie bevat ook een rondleiding door het 9/11 Memorial, nadat je van Ellis Island weer terug bent gekeerd naar Manhattan.
Inbegrepen
 • Tickets voor de veerboot naar Liberty Island (het Vrijheidsbeeld) en Ellis Island
 • Gereserveerde vip-toegang met behulp van je gids tot de veerboot
 • Zelfstandige rondleiding met de geleverde audiogids, beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch
 • Toegang tot het Ellis Island National Immigration Museum. Dit is niet inbegrepen in de tour van 14:00 uur
 • Rondleiding in het Engels van 30 minuten door Battery Park
 • Gratis zelfgeleide meertalige audiotour in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijns, Russisch en Arabisch met koptelefoon voor nationaal monument het Vrijheidsbeeld
 • Gratis zelfgeleide meertalige audiotour in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijns, Russisch en Arabisch met koptelefoon voor Ellis Island
 • Gids op Liberty Island en op Ellis Island (tenzij je de optie met begeleiding boekt)
 • Fooi voor de gids (optioneel)
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

State Street 24, NY 10004, New York (buiten Starbucks Coffee).  State Street 24 is ook bekend als One Battery Park Plaza. De gids draagt een geel uniform en wacht op je op het plein, direct voor de Starbucks. Ga Battery Park nog niet binnen. Ga niet naar het ticketkantoor van het Vrijheidsbeeld (zij hebben je tickets niet). Ga direct naar het trefpunt, waar je gids op je wacht om aan deze mooie dag te beginnen. Het trefpunt is bereikbaar via de volgende metrolijnen: metrolijn R naar Whitehall Street, metrolijn 4 of 5 naar Bowling Green Station of metrolijn 1 naar South Ferry Station.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Zorg dat je ruim op tijd bij het ontmoetingspunt bent, aangezien laatkomers zich niet meer bij de groep kunnen voegen en een nieuw ticket moeten kopen
 • Houd er rekening mee dat je door een verplichte veiligheidscontrole moet gaan die vergelijkbaar is met die op luchthavens, voordat je aan boord kunt van de veerboot Kleed je volgens de weersomstandigheden en houd er rekening mee dat deze activiteit zowel binnen als buiten plaatsvindt
 • Let op: de tour van 14:00 uur is exclusief toegang tot Ellis Island
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 141 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,8/5
 • Vervoer
  5/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • veiligheid
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Kortom een zeer goede tour. Het was een dreigende regen, maar de gids stond erop ons haar hele gids te laten "spreken" en het weer bleek een probleem te zijn voor de rest van de tour. We waren erg vertraagd in Ellis Island en hadden slechts ongeveer 40 minuten. Daar. Een beetje meer flexibiliteit van de gids had de ervaring kunnen verbeteren.

Verder lezen

27 oktober 2019

Leuke en goed georganiseerde trip

Heel erg leuke trip voor als je NY bezoekt. Het vinden van de gids welke deze begeleid is echter bij koude weersomstandigheden een probleem. Aangeven word dat de gids te vinden is in de nabijheid van de Starebucks t.o Battery Park en een gele jas/shirt draagt. Op de koude dag dat wij er waren droeg hij echter een warme donker blauwe jas waardoor hij niet direct vindbaar was. Telefonisch contact met een zeer vriendelijk medewerkster van de organisatie zorgde er voor dat de gids daarna vlot werd gevonden.

Verder lezen

27 oktober 2018

De tour is een uur later gestart dan aangegeven op de website. Wel een leuke gids. Gaf veel uitleg maar het moest allemaal nogal snel gaan.

12 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 173703