Newark Zorgeloze Gedeelde Vliegveld Transfers

Vanaf € 20 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Directe bevestiging

Ophaalservice

Voor deze service vanuit NYC is het noodzakelijk om 1 dag van tevoren een reservering te maken en te regelen dat je bij je hotel wordt opgehaald. Het hotel moet tussen Battery Park en 125th St in Manhattan gesitueerd zijn.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van veilig en makkelijk vervoer van Newark naar Manhattan
  • Vermijd lange wachtrijen bij de taxi's bij Newark Airport
  • Ga snel en veilig naar je hotel in Manhattan zonder het gedoe van het zelf moeten zoeken
  • Vertrouw op je ervaren chauffeur om de weg te vinden door de straten van New York
Overzicht
Vermijd lange wachtrijen bij de taxi's en geniet van prachtig uitzicht met een gemakkelijke rit van Newark Airport naar Manhattan, terwijl je ontspant en New York tot je neemt. Bespaar tijd en geld met een veilige en betrouwbare gedeelde transfers.
Wat te verwachten
Begin je bezoek aan New York met een zorgeloze gedeelde transfer van en naar het vliegveld. Vermijd lange wachtrijen bij de taxi's en geniet van het prachtige uitzicht tijdens een ontspannen rit door het schitterende Big Apple helemaal tot aan je hotel in Manhattan. Veilige en betrouwbare gedeelde transfers besparen je tijd en geld.

Aankomst- en vertrektransfers zijn beschikbaar vanaf Newark Airport – EWR naar alle hotels in Manhattan. Dit geeft je de gelegenheid om rustig te gaan zitten, te ontspannen, en de stress te vermijden van het zoeken naar je hotel met kaarten en navigatiesystemen.

De vriendelijke chauffeur zorgt voor je bagage, per persoon is er ruimte voor 1 normale koffer en 1 stuk handbagage.

Bij aankomst op de luchthaven Newark kan je mee met de eerstvolgende beschikbare rit. Gemiddelde wachttijd is ongeveer 1 uur, maar kan variëren, afhankelijk van het weer, het verkeer en de beschikbaarheid.
Inbegrepen
  • Enkele reis of retour transfer
  • Belastingen en tol
Niet inbegrepen
  • Optionele fooien
Trefpunt

Ga naar de Ground Transportation Desk in de aankomsthal en laat deze voucher aan de medewerker zien bij de balie voor assistentie en instructies. Als er geen medewerker aanwezig is, ga dan naar de 'transportation phone bank' en bel #18 voor GO Airlink NYC. Zorg dat je in de correcte bus stapt, van GO Airlink NYC. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Vermeld tijdens het boeken je vlucht- en hotelinformatie in het toelichtingsveld voor de leverancier.

Bagage die meer dan 27 kg weegt wordt alleen geaccepteerd als de chauffeur geholpen kan worden met het in- en uitladen.

Als een passagier extra bagage of meerdere grote dozen heeft, is er een privébus nodig. De passagier dient dan het verschil in kosten contact te betalen. De operator is niet verantwoordelijk voor verloren bagage, aangezien de bagage altijd in de aanwezigheid van de passagier blijft en wordt geplaatst in dezelfde ruimte als waar de passagier zit. De bagage blijft ten allen tijde de verantwoordelijkheid van de passagier.

Vanaf € 20 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (55 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line City Sightseeing New York

Product ID: 22813